آیا تخم مرغ‌های قهوه‌ای ارزش غذایی بالاتری دارند؟ مشعل گردانی تجلی گر میراث مشترک و ناملموس ایران و عراق هشدار یک متخصص: درمان سنتی جایگزین درمان‌های پزشکی سرطان نیست شکسته شدن حکم متهم پرونده آزار بانوان در پارک مهرگان تکذیب شد هشدارهای ایمنی استفاده از وسایل سرمایشی زندگی محیط‌بانان فیلم سینمایی می‌شود ایجاد خانه‌های همیار طبیعت برای مشارکت مردم در نگهداری محیط زیست حجم بالای استفاده از ظروف پلاستیکی یکبار مصرف در محرم| این ظرف‌ها تا ۵۰۰ سال تجزیه نمی‌شوند فعالیت ۱۰ پایگاه انتقال خون خراسان رضوی در تاسوعا و عاشورای حسینی آیا همه باید مولتی ویتامین مصرف کنند؟ زلزله بجنورد را لرزاند (۲۵ تیر ۱۴۰۳) صدور گذرنامه اربعین تنها با ۶۵ هزار تومان + جزئیات پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی دوشنبه (۲۵ تیر ۱۴۰۳) | افزایش سرعت باد و گردوخاک در جنوب و شرق استان چرا حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با تاخیر واریز می‌شود؟ تداوم وزش باد و رگبار در برخی استان‌های کشور (۲۵ تیر ۱۴۰۳) خوردن دمنوش زیاد ممنوع | عوارض جایگزینی شیر گیاهی به جای شیر گاو دفع سموم بدن در ۳۰ دقیقه به روش چینی‌ها وحشت کسبه از پرنده شکاری در یافت آباد+عکس هشدار به والدین: اختلال در هورمون رشد برای کودکانتان جبران ناپذیر است تقاضای بالای بازار دارویی کشور برای وارفارین شرور نارمک دستگیر شد (۲۴ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

بارش‌ها در پاییز و زمستان چگونه خواهد بود؟

  • کد خبر: ۱۸۵۶۹۰
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۹
بارش‌ها در پاییز و زمستان چگونه خواهد بود؟
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا توضیحاتی را درباره برخی پیش‌بینی‌های مطرح‌شده از وقوع بارش‌های بیش از حد نرمال در کشور طی نیمه دوم سال ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، صادق ضیاییان درباره احتمال وقوع بارش‌های بیش از حد نرمال طی نیمه دوم سال در کشور گفت: پیش‌بینی‌های فصلی با احتمال همراه است و صحت ۶۰ تا ۷۰ درصدی دارد، ولی نقشه‌ها نشان می‌دهد که بارش پاییز و زمستان در حد نرمال و در برخی مناطق نظیر حاشیه زاگرس بیش از نرمال خواهد بود. بارش نرمال به میانگین بلند مدت باز می‌گردد در این راستا سه سال پیاپی خشکسالی و کم بارشی داشتیم و امسال انتظار داریم بارش پاییز و زمستان به اندازه میانگین بلند مدت باشد.

وی با اشاره به سناریو‌های اقلیمی برای آینده کشور که در طیف خوب و بد جای می‌گیرد، گفت: در بخش‌هایی از کشور خاصه در نیمه جنوبی بارش افزایش می‌یابد، ولی تعابیر خبری مطرح شده بعضا درست نیست، چرا که یا بارش‌ها خارج از فصل و مخرب است یا بارش‌ها سیل آساست. این درحالی است که بارش‌های معمول نیز به صورت پیوسته است و باعث می‌شود نفوذ آب را داشته باشیم و منابع فزونی گیرد و سد‌ها نیز به خوبی پر شود، ولی بارش‌های افزایش یافته در اثر تغییر اقلیم، یکباره به صورت سنگین رخ داده و به صورت روان آب، هدر می‌رود و مشکل زاست.

ضیاییان با اشاره به افزایش دما در سناریو‌های تغییر اقلیم و فزونی گرفتن خشکسالی گفت: پر بارشی که به معنای خوب بودن منابع آب است اتفاق می‌افتد و لذا در اثر افزایش دما تبخیر آب هم رخ می‌دهد.

رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا خاطرنشان کرد: به قطع نمی‌توان نسبت به پیش‌بینی‌های کوتاه مدت ۱۵ روزه اظهارنظر کرد در این شرایط بازه طولانی مدت قطعیت کمتری هم دارد و وقتی درباره ماه و فصل سخن می‌گوییم و پیش‌بینی ۶۰ تا ۷۰ درصدی در نظر گرفته می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->