لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد روزنامه سعودی الریاض: اسرائیل نمی‌تواند به اهداف خود در جنگ غزه دست یابد مذاکرات ترامپ-پوتین و طرحی برای برقراری آتش‌بس میان مسکو-کی‌یف بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: احتمال انتقال آب به مشهد از خارج حوزه برای تامین نیاز شهروندان ردپای سلاح‌های شکارچیان متخلف در اغتشاشات| اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان در دستور کار مجلس است محمد رعد: تحویل سلاح یعنی خودکشی برای لبنان| شرافتمان را نمی‌فروشیم پزشکیان: در دنیا برخی از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تعداد بازداشتی‌های شورای شهر سهند به ۶ نفر رسید

  • کد خبر: ۱۸۶۱۴۹
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۸
تعداد بازداشتی‌های شورای شهر سهند به ۶ نفر رسید
دستگیری ششمین عضو شورای شهر سهند توسط مقام قضایی تایید شد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین وطن خواه، دادستان شهرستان اسکو امروز در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد:  در ادامه روند دستگیری‌های پرونده شورای شهر سهند، یک عضو دیگر این شورا توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) دستگیر شد.

وی افزود: در دوره ششم فعالیت شورای این شهر تاکنون ۶ نفر از اعضای شورای شهر و تعدادی از عوامل مربوطه به دلیل مسائل مالی دستگیر شدند.

وطن خواه گفت: پنج عضو قبلی بعد از طی مراحل تحقیقات با قید وثیقه آزاد شدند و تحقیقات در مورد سایر افراد دخیل ادامه دارد.

دادستان شهرستان اسکو تصریح کرد:  شهروندان مطمئن باشند که برای برخورد با متخلفین مالی این شهر، هیچ اغماضی صورت نخواهد گرفت.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان اسکو تاکید کرد: باتوجه به اهمیت پرونده، دادستانی از اصحاب رسانه‌ها انتظار دارد از پیش داوری و اظهارنظر‌های غیراصولی خودداری نمایند و قبل از انتشار هرگونه خبر از صحت و سقم آن مطمئن شوند تا پرونده روال قانونی خود را طی نماید. متعاقبا خبر‌های تکمیلی با حفظ جوانب قانونی اطلاع رسانی خواهد شد.

در روز‌های اخیر جمعی از شهروندان از فرماندار شهرستان اسکو درخواست کرده اند که با توجه به تعدد دستگیری ها، شورای شهر سهند منحل شود

هم چنین دادستان شهرستان اسکو گفته بود که تحقیقات برای «پرونده بزرگ فساد در سهند» ادامه دار است

در هفته گذشته نیز جمعی از شهروندان با تجمع در جلوی دادگستری شهرستان اسکو، از اقدامات دستگاه اطلاعاتی و قضایی شهرستان در برخورد جدی و قاطع با متخلفین شورای سهند تقدیر کرده بودند.

شهر جدید سَهَند یکی از شهر‌های جدید استان آذربایجان شرقی است. این شهر که در ناحیه شمال غربی شهرستان اسکو واقع شده‌است.

براساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۳۸۵ خورشیدی، با جمعیتی بالغ بر ۱۳،۶۱۰ نفر، هجدهمین شهر پرجمعیت استان آذربایجان شرقی محسوب می‌شود. هدف از احداث این شهر، اسکان دادن سرریز جمعیت کلان‌شهر تبریز بود که با استقبال گسترده مردم این کلان‌شهر رو به رو شد.

شهر جدید سهند در تاریخ ۵ تیر ۱۳۸۷ خورشیدی، با افتتاح ساختمان شهرداری و انتخاب شهردار، به عنوان پنجاه و هشتمین شهر استان آذربایجان شرقی و سومین شهر شهرستان اسکو، پس از شهر‌های اسکو و ایلخچی شناخته شد.

شهر جدید سهند در ۲۰ کیلومتری جنوب غربی تبریز و بر سر راه آذرشهر واقع شده‌است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->