آماده‌باش ۱۰۰ درصدی ۵۸۰۰ نیروی کارگری به منظور انجام رفت‌وروب معابر در دهه پایانی صفر | استقرار ۶ کانکس ارزاق عمومی و ۸ کانکس نانوایی پیش‌بینی هواشناسی مشهد در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ و سالروز شهادت امام‌رضا(ع) | گرما طاقت‌فرسا نخواهد بود مشکلی در تأمین نان و آرد مشهد در دهه پایانی ماه صفر وجود ندارد | فعالیت ۹ نانوایی سیار در اطراف حرم امام‌رضا(ع) افزایش ۳۳ درصدی اهدای خون در روز اربعین در خراسان رضوی ضمیری: سامان‌دهی سیما و منظر شهری مشهدمقدس با الگوی ایرانی‌اسلامی دنبال می‌شود تأکید رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس بر میزبانی شایسته از عزاداران دهه آخر ماه صفر «محله‌شناسی» مشهد در «عصر گوهرشاد» | چشم‌اندازی از فضای شهری ۶۰۰ سال پیش در ارض اقدس براساس گزارش «حافظ ابرو» اسامی محرومان هفته اول لیگ برتر مشخص شد گلایه شهروندان از گره‌های کور خیابان پورسینای مشهد | مسیر پر از سنگلاخ مدرسه سخنگوی دولت نوشت: فرصت مشروط برای ثبات منطقه کمبودی در تأمین کالا‌های اساسی دهه پایانی ماه صفر در مشهد و خراسان رضوی وجود نخواهد داشت  ارائه خدمات مدیریت شهری به ۷۰۰ مسجد مشهد خدمات‌رسانی گسترده ۹ ایستگاه استقبال از زائر در مبادی ورودی مشهد در دهه پایانی ماه صفر مشهد به احترام زائران امام‌رضا (ع) می‌ایستد اکران ۵۰ قاب از مفاخر شهری با تصاویر خادمان امام رضا (علیه‌السلام) در مشهد تصمیم‌گیری درباره الحاق اراضی زعفرانیه طرقبه منوط به بررسی‌های فنی و تصویب در طرح جامع خواهد بود ارائه خدمات مختلف سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد به زائرین پیاده جمع آوری پسماندهای خشک مواکب و ایستگاه‌های مشهد در اربعین حسینی شهردار مشهد مقدس خبر داد: پایان مأموریت خدمات شهرداری مشهد در عراق و آغاز آماده‌سازی برای دهه آخر صفر شهردار مشهد مقدس: اتصال بولوار امام خمینی (ره) به بولوار نماز هفته آینده بازگشایی می‌شود + تصاویر شهردار مشهد مقدس دستور تمدید ساعات کاری خط ۳مترو را در روز اربعین صادر کرد
سرخط خبرها

لغو برنامه‌های مختلف در مشهد برای پیشگیری از ابتلای به کرونا

  • کد خبر: ۱۸۶۴۶
  • ۰۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۶
لغو برنامه‌های مختلف در مشهد برای پیشگیری از ابتلای به کرونا
برای پیشگیری از ابتلا و شیوع ویروس کرونا و به دنبال هشدار‌های وزارت بهداشت تعدادی از برنامه‌های مختلف خبری، ورزشی و فرهنگی در مشهد و خراسان رضوی از روز گذشته تاکنون لغو شده است.
به گزارش شهرآرانیوز، هنوز هیچ موردی از ابتلا به بیماری کرونا در مشهد و دیگر شهرستان‌های خراسان رضوی گزارش نشده است با این حال در همین راستا دیدار تیم‌های فوتبال شهرخودرو با نفت مسجد سلیمان عصر امروز بدون تماشاگر در ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد برگزار خواهد شد.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی علت این تصمیم را پیشگیری از شیوع بیماری کرونا با توجه به اطلاعیه‌های صادره از سوی وزارت ورزش و سازمان لیگ برتر فوتبال اعلام کرد.
امروز مسابقات "پرورش اندام، فیزیک، بادی کلاسیک، فیزیک کلاسیک و ماسکولار فیزیک" قهرمانی باشگاه‌های خراسان رضوی نیز به دلیل رعایت مراقبت‌های بهداشتی در خصوص انتشار ویروس کرونا و ابتلای احتمالی شهروندان به این ویروس در مراکز جمعیتی لغو شد.

فدراسیون پزشکی ورزشی پیشتر در اطلاعیه‌ای اعلام کرده بود تمامی مسابقات ورزشی کشور از روز دوشنبه به مدت ۱۰ روز لغو می‌شود.
همچنین سی و هشتمین دوره مسابقات قرآن دانش‌آموزان خراسان رضوی با هدف پیشگیری و مقابله با شیوه ویروس کرونا که امروز قرار بود ساعت ۱۸ عصر در اردوگاه فرهنگی تربیتی ثامن الحجج مشهد برگزار شود لغو شده است.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی در این خصوص گفت: با توجه به اینکه برگزاری این مسابقه مستلزم تشکیل تجمعی از دانش‌آموزان بود این مسابقات با هدف پیشگیری از ابتلای احتمالی دانش‌آموزان به ویروس کرونا لغو شده است.
در همین ارتباط مسابقات منطقه‌ای تئاتر ویژه معلولان ۱۱ استان کشور که بنا بود طی چهارم تا هفتم اسفندماه به میزبانی بهزیستی خراسان رضوی برپا شود لغو شده است.
همچنین تمامی همایش‌ها و نشست‌های دانشگاه پیام نور در سطح کشور و خراسان رضوی بر اساس اعلام رسمی این دانشگاه لغو شده است.

از سوی دیگر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در اطلاعیه‌ای اعلام کرده است: باتوجه به توصیه‌های اکید بهداشتی در شرایط کنونی و ضرورت پیشگیری مناسب از خطر ابتلا به بیماری، تمام برنامه‌های هنری و سینمایی در سراسر کشور از جمله در مشهد و خراسان رضوی تا پایان هفته جاری تعطیل است.
بر اساس گزارش مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تاکنون تعداد مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در ایران به ۲۸ نفر و تعداد افراد فوت شده به پنج نفر رسیده است.
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->