ارزش بازار فرابورس از ۳ هزار همت فراتر رفت ارائه تخفیف در خدمات نمایشگاهی به واحد‌های تولیدی مشهدی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افت ۴۰ میلیونی هونگچی درآمد‌ها کجا دررفتند! قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کوییک ۴۹۰ میلیون تومان قیمت جدید شکر تولید داخل و وارداتی اعلام شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراض صنایع به محدودیت ۹۰ درصدی برق در نامه به رئیس جمهور برق ۴۵۴ اداره و بانک پرمصرف در خراسان رضوی قطع شد عقب‌گرد بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) طلا در کانال ۶.۳ میلیون تومان در مشهد معامله می‌شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت کوین (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | نرخ دلار چند؟ پیش‌بینی بازار خودرو در آخرین هفته اردیبهشت ۱۴۰۴ | نبود تقاضا هم ترمز بازار را نکشید شرایط پیش‌فروش ۴ محصول سایپا از روز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد + جدول خودرو‌ها اعلام وضعیت اعتباری صادرکنندگان چک و احتمال برگشت آن به گیرنده خانه‌هایی در تهران گران‌تر از تگزاس، واشنگتن، شیکاگو و منهتن | قیمت متری یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان! واردات یک نوع برنج هندی ممنوع شد قیمت هر کیلو شیرخام ۲۳ هزار تومان تعیین شد افزایش اکتشاف گوهرسنگ‌ها در خراسان رضوی | مانع‌زدایی از مسیر گوهرسنگ‌ها تأثیر اجرایی‌شدن تجارت آزاد ایران و اوراسیا بر صادرات خراسان رضوی | فرصت طلایی تجارت با اوراسیا قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ملون کیلویی ۱۰ هزار تومان یک میلیارد تومان وام خرید مسکن بگیرید؛ ۳ میلیارد تومان پس بدهید! قیمت طلای جهانی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد | بازار طلای جهانی یخ زد تقابل سیگنال‌های خارجی و داخلی در بورس تهران | بررسی روند معاملات در هفته منتهی به ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ بزرگ‌ترین معدن مس، طلا و نقره جهان کشف شد درآمد مالیاتی دولت از حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان ۲ برابر اصناف است مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم
سرخط خبرها

دولت از شرکت‌های صادرکننده خدمات فنی و مهندسی حمایت می‌کند

  • کد خبر: ۱۸۶۸۳۱
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۹
دولت از شرکت‌های صادرکننده خدمات فنی و مهندسی حمایت می‌کند
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: حمایت جدی دولت از شرکت‌های صادرکننده خدمات فنی و مهندسی، نقش مهمی در تحقق شعار سال و بهبود رشد تولید دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، یک‌صد و سی و چهارمین جلسه نهاد تعامل با حضور «داود منظور» معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، اعضای شورای‌عالی فنی و اعضای شورای هماهنگی تشکل‌های مهندسی، صنفی و حرفه‌ای کشور، برگزار شد.

جلسه نهاد تعامل به موضوع «بحث و گفتگو درباره موانع کسب و کار شرکت‌های مهندسی مشاور و پیمانکار و ارائه پیشنهاد برای رفع موانع» اختصاص داشت و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، اعضای شورای‌عالی فنی و اعضای شورای هماهنگی تشکل‌های مهندسی، صنفی و حرفه‌ای کشور، به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.

منظور هدف از تشکیل این نشست را شنیدن دغدغه‌ها، مسائل، پیشنهاد‌ها و انتظارات نمایندگان تشکل‌های مهندسی، صنفی و حرفه‌ای کشور از سازمان برنامه و بودجه برای رفع مشکلات اعلام کرد و گفت: ما خود را خدمتگزار و پاسخگوی نیاز‌های جامعه مهم و اثرگذار مهندسان مشاور و پیمانکاران می‌دانیم و هر تلاشی را که بتوانیم، انجام می‌دهیم تا این صنف مولد بتواند کار خود را بهتر و به‌سرعت در جهت رشد و توسعه اقتصادی کشور انجام بدهد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه مهندسان مشاور و پیمانکاران را سرمایه‌های اصلی و ذخایر واقعی معنوی کشور دانست و تأکید کرد: رسیدگی به نظرات و دیدگاه‌های مطرح شده در این نشست، در دستور کار سازمان برنامه و بودجه کشور قرار خواهد گرفت.

وی مشکل و مانع اصلی بر سر راه توسعه کشور در شرایط کنونی را محدودیت منابع مالی برشمرد و گفت: منابع فعلی، پاسخگوی نیاز‌های متعدد کشور نیست و این محدودیت باعث شده که به‌تدریج، بخش زیادی از مشوق‌ها برای توسعه صادرات خدمات فنی و مهندسی در کشور، حذف شده و انگیزه صادرکنندگان این خدمات را کاهش دهد.

معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه همه کشور‌هایی که شرکت‌های مهندسی آن‌ها توانسته‌اند در صادرات خدمات فنی و مهندسی به رتبه‌های بالایی دست یابند، به پشتوانه مشوق‌ها و تضمین‌های بانکی و اعتباری دولت‌های آن‌ها بوده است، افزود: نهاد‌های پشتیبان دولتی در کشورمان باید بتوانند در ضمانت صادرات، ارائه تسهیلات مشوق صادرات و موارد مشابه، نقش فعال‌تری را در حمایت از شرکت‌های صادرکننده خدمات فنی و مهندسی ایفا کنند.

منظور با اشاره به عزم جدی دولت برای تقویت زیرساخت‌های اقتصادی، عمق بازار سرمایه در کشور را ناکافی اعلام کرد و گفت: اغلب بانک‌ها، کفایت سرمایه لازم را ندارند و از آنجایی که بازار بدهی هم در کشور نداریم، اغلب شرکت‌های فنی و مهندسی، در تأمین منابع مالی مشکل دارند که باید برای بهبود وضع منابع مالی در کشور، راهکاری پیدا کنیم.

وی تاکید کرد: نهاد‌های پشتیبان دولتی در کشورمان باید بتوانند در ضمانت صادرات، ارائه تسهیلات مشوق صادرات و موارد مشابه، نقش فعال‌تری را در حمایت از شرکت‌های صادرکننده خدمات فنی و مهندسی ایفا کنند، زیرا حمایت جدی دولت از شرکت‌های صادرکننده خدمات فنی و مهندسی، نقش مهمی در تحقق شعار سال و بهبود رشد تولید دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->