مجلس در حال بررسی طرح تغییر سن ورود به دبستان از ۵ سالگی گرمای شدید و آتش‌سوزی‌های گسترده زندگی مردم جنوب اروپا را مختل کرد پهپاد بمب‌گذاری شده در اربیل عراق منفجر شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه | بقایی: اروپا متوجه عواقب فعال‌سازی مکانیسم ماشه باشد بن‌گویر: به غزه بمب بفرستید، نه غذا اژه‌ای از مقامات قضایی سیستان خواست از همه توان در جهت شناسایی تروریستان استفاده کنند فرانسه: خواهان توافقی جامع با ایران هستیم اما برای گزینه‌ی اسنپ‌بک آماده‌ایم! وزیر نیرو: جیره‌بندی آب منتفی نیست پژمانفر خبر داد: صدور بیش از یک میلیون گذرنامه زیارتی ویژه ایام اربعین ۱۴۰۴ اوباما خواستار توقف قحطی در غزه شد | موافقت مشروط نتانیاهو با ورود کمکهای بشردوستانه نتانیاهو مجبور شد به خواست جهانی تن دهد | ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه مالیات بر سوداگری به معاملات و فعالیت‌های اقتصادی عادی مردم تعلق نمی‌گیرد + جزئیات حضور قالیباف در منزل سرلشکر شهید غلامرضا محرابی ارتش یمن از آغاز مرحله جدید تشدید حملات علیه رژیم صهیونیستی خبرداد تاکید معاون امنیتی استانداری خراسان رضوی بر بازآفرینی ساختار پدافندی با تکیه بر تجربیات بحران اخیر ۲ پهپاد در استان اربیل عراق سقوط کردند + فیلم گزارش نگران کننده سازمان جهانی بهداشت درباره اوج گیری مرگ و میر ناشی از گرسنگی در غزه ویدئو| تصمیم‌گیری برای تعطیلی یک‌ هفته‌ای کشور به جلسه چهارشنبه هیات دولت موکول شد پزشکیان: انتخابی نداریم جز اینکه توسعه را به جنوب و سواحل منتقل کنیم مخبر با خانواده شهید سرلشکر حاجی‌زاده دیدار کرد تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دولت بررسی می‌شود (۵ مرداد ۱۴۰۴) سه پهپاد مشکوک به تاسیسات هسته‌ای ژاپن نفوذ کردند روایت وزیر بهداشت از حادثه چراغ قرمز تجریش در جنگ ۱۲ روزه | طرح ملی سواد سلامت به‌زودی رونمایی می‌شود وزرای خارجه ایران و حکومت سرپرست افغانستان درباره غزه گفت‌و‌گو کردند (۵ مرداد ۱۴۰۴) اردوغان و مکرون درباره غزه گفت‌و‌گو کردند رئیس سازمان اطلاعات سپاه به اروپایی‌ها هشدار داد (۵ مرداد ۱۴۰۴) یک فرمانده و دو افسر صهیونیست در نوار غزه زخمی شدند (۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چرا از سفر محمود احمدی نژاد به گواتمالا ممانعت شد؟ (۱۳ مهر ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۸۷۳۲۴
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۴
  • ۱
چرا از سفر محمود احمدی نژاد به گواتمالا ممانعت شد؟ (۱۳ مهر ۱۴۰۲)
محمود احمدی نژاد رئیس جمهور اسبق ایران قصد سفر به کشور گواتمالا را داشته است اما در فرودگاه وی از سفر به این کشور منع شد.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس اطلاعات به دست آمده از منابع موثق، با توجه به نفوذ صهیونیست‌ها در گواتمالا و لزوم رعایت مسائل حفاظتی، محمود احمدی‌نژاد از سفر به این کشور منع شد؛ البته وی با حضور در فرودگاه بر انجام این سفر اصرار داشته است.

شایان ذکر است، جمهوری اسلامی ایران در گواتمالا سفارتخانه نداشته و گزارش‌هایی نیز مبنی بر نفوذ بالای رژیم صهیونیستی در این کشور منتشر شده است.



گفتنی است، پیش از این، کانال تلگرامی دولت بهار، منتسب به رئیس جمهور پیشین ایران، از سفر خارجی محمود احمدی نژاد خبر داد.

در این مطلب آمده بود: احمدی نژاد در پاسخ به دعوت رسمی دولت و دانشگاه گواتمالا، امروز پنجشنبه برای شرکت در یک سمپوزیوم بین المللی چهار روزه پیرامون «مدیریت جامع منابع آبی در جهان»، عازم این کشور در آمریکای مرکزی می‌شود.

دولت بهار، رسانه منتسب به احمدی نژاد در این باره نوشت: افرادی که خود را عوامل اطلاعاتی و امنیتی معرفی می‌کردند، امروز با حضور در فرودگاه امام خمینی (ره) ضمن ضبط گذرنامه دکتر احمدی نژاد و ادعای ممنوع الخروج بودن ایشان، از سفر خادم ملت ایران به گواتمالا جلوگیری کردند.

در این باره بعضی منابع امنیتی گفتند که پیش‌تر برخی دستگاه‌های امنیتی با توجه به وضعیت گشور گواتمالا و امکان تهدیدات امنیتی برای او در این سفر به وی گفته بودند که از این سفر خودداری کند.

به گفته این منابع، ایران در کشور گواتمالا سفارت خانه فعالی ندارد و از طرف دیگر رژیم صهیونیستی و بعضی گروه‌ها نیز در این کشور فعالیت قابل توجهی دارند.

این منابع گفتند که با توجه به اعلام پیشین به آقای احمدی نژاد و همچنین جلوگیری از خطرات احتمالی امنیتی این سفر برای این مقام سابق کشورمان، از سفر امروز او به گواتمالا ممانعت به عمل آمد.

رعایت جوانب امنیتی برای هرکدام از مقامات فعلی و سابق، صرف نظر از مواضع سیاسی آنها، جزو مسایلی است که دستگاه‌های امنیتی به صورت معمول به آن توجه دارند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ح
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۳
0
0
خدا کنه این دروغی که می گویید راست باشه
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->