کشف شواهد وجود وسایل نقلیه در ۲۲ هزار سال پیش تاریخ احتمالی انتشار اندروید ۱۶ مشخص شد ویدئو | فرود تاریخی Blue Ghost روی سطح ماه ماه گرفتگی کامل در ۲۳ و ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ | آیا این رویداد نجومی در ایران قابل مشاهده است؟ معرفی بازی اکشن «دوست من پدرو» My Friend Pedro + دانلود اندروید و IOS اختلال گسترده اینترنت در ایران | دلیل اختلال امروز اینترنت اعلام شد آیپد ۱۱ اپل معرفی شد + زمان عرضه ناتینگ‌فون ۳a و ناتینگ‌فون ۳a پرو معرفی شدند + مشخصات و قیمت پیش‌ثبت‌نام الکامپ ۱۴۰۴ از فردا (۱۵ اسفند) با تمرکز بر هوش مصنوعی آغاز می‌شود مقایسه بلاک چین‌های مختلف: اتریوم، بیت کوین و پروژه‌های نوظهور ساخت بازی Split Fiction تقریبا دو برابر It Takes Two خرج داشته است تصویب ضوابط واگذاری باند‌های فرکانسی ۵G | ‌تحت‌پوشش‌قرارگرفتن ۷۵ درصد جمعیت شهری تا سال ۱۴۰۴ ربات معامله گر پروفسور: غول هوشمندی که کریپتو رو تسخیر می‌کنه! ویدئو | ربات انسان‌نمای Unitree G1 که حرکات سرعتی کونگ‌فو انجام می‌دهد مقایسه گلکسی A۵۶ با گلکسی A۵۵ + مشخصات و قیمت گلکسی A۵۶ معرفی شد + مشخصات و قیمت گلکسی A۳۶ و گلکسی A۲۶ رونمایی شدند + مشخصات و قیمت استفاده از پهپاد، راهکار جدید پلیس راهور برای ثبت تخلفات رانندگی در نوروز ۱۴۰۴ مدیرعامل استودیو بازی‌سازی «باباردو»: ساخت بازی برپایه اساطیر ایرانی مایه افتخار است
سرخط خبرها

شیوه عجیب برای واردات آیفون

  • کد خبر: ۱۸۷۳۷۲
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۳
شیوه عجیب برای واردات آیفون
یک شرکت واردکننده امکان دریافت محصولات فلزی از یکی از شرکتهای بزرگ داخلی در سازوکار بورس کالا را پیدا کرده و اقدام به صادرات این محصول و در ازای آن واردات آیفون و عرضه به بازار کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، اخیرا ماجرای واردات در مقابل صادرات خود در خصوص  موبایل بالای  ۶۰۰ دلار و آیفون‌های آمریکایی وارد فاز تازه‌ای شده است.

بر این اساس بررسی این موضوع در مجموعه بازرسی یک وزارت خانه اقتصادی کلید خورده که نگاهی به جزییات این پرونده حاوی نکات بسیار مهمی است.

بر این اساس یک شرکت واردکننده که به تازگی  وارد این حوزه شده،  در سازوکار بورس کالا امکان دریافت محصولات فلزی از یکی از شرکت‌های بزرگ داخلی را پیدا کرده و اقدام به صادرات این محصولات کرده است.

در گام بعدی این شرکت  از محل صادرات محصولات فلزی اقدام به واردات موبایل بالای ۶۰۰ دلار کرده که مجوز این اقدام در خرداد ماه سال قبل صادر شده است.

پیگیری‌های اولیه نشان میدهد شرکت مذکور حدود ۱۰ میلیون دلار انواع آیفون وارد کرده و  در سال گذشته به صورت رسمی حداقل ۲۰ درصد نیز سود کسب کرده است.

نکته اول اینکه این مجموعه حدود ۵ میلیارد تومان مالیات پرداخت کرده که این رقم فاصله معنای داری با درامد اصلی این شرکت داشته است.   در واقع سازمان مالیاتی باید به این سوال پاسخ دهد که چگونه از محل سود ۳ میلیون دلاری فقط ۵ میلیارد تومان مالیات ستانده شده است.

نکته دوم موضوع "تخصص" در واردات این کالا میباشد، با توجه به از خط تولید خارج شدن ایفون ۱۳ هم اکنون در بازار انبوهی از آیفون‌های رفرش و ریپک مشاهد میشود که قطعا قیمت این مدل از تلفن  همراه بسیار نازل‌تر از ارزش در محدوده ۱۰۰۰ دلاری است که به گمرک اظهار می‌شود.

اما نکته سوم به شبکه توزیع و فروش باز میگردد، این واردکننده مدعی شده که آیفون وارداتی را با قیمت کمتر از ۵۰ میلیون تومان در شبکه عرضه کرده، اما خرده فروشان قیمت را تا بیش از ۱۰۰ میلیون تومان افزایش داده اند.

 در این خصوص مرور سوابق موضوع در سال ۹۷ دارای اهمیت است. در پرونده‌های قضایی که در آن مقطع تشکیل شده بود واردکنندگان با قیمت مصوب کالا را به حلقه‌های بعدی عرضه کرده بودند، اما طبق قانون وظیفه رهگیری قیمتی در شبکه عرضه با واردکننده میباشد، در نهایت به همین اتهام تعدادی از واردکنندگان اصلی تلفن همراه به جرم گران فروش با مجازات‌های سنگین مواجه شدند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->