گلکسی S25 اولترا در تست مقاومت چگونه عمل می‌کند؟ + فیلم رفع اختلال ارتباط مشترکین همراه اول در برخی نقاط شرق کشور (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) هک کاربران واتس‌اپ تأیید شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) نگاهی به دستاوردهای تعاونی دانش‌بنیان انگاره فیزیک توس | دانش ایرانی؛ از زمین تا آسمان برنامه لیزر‌های فضایی ترامپ برای نابودی سلاح‌های هسته‌ای چیست؟ اعتراف ایلان ماسک به کاستی خودروهای تسلا در رانندگی تمام‌خودکار تأییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا برای مُسکنی جدید فورزا هورایزن ۵ چه زمانی برای پلی استیشن ۵ منتشر می‌شود؟ خرید جدیدترین گوشی اپل، آیفون 16 از فروشگاه اسنپ یک شرکت انگلیسی اولین تماس تصویری ماهواره‌ای جهان را برقرار کرد تا چندماه دیگر سرویس روبوتاکسی تسلا در آستین تگزاس راه‌اندازی می‌شود دانش بنیان‌ها شهربازی هوشمند می‌سازند پژمان‌فر: بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها در راه است چرا زن‌ها کمتر از مردان از هوش مصنوعی ChatGP استفاده می‌کنند؟ چه چیزی ناگهان هوش مصنوعی چینی «دیپ‌سیک» را محبوب کرد؟ OpenAI: هوش مصنوعی چینی DeepSeek از مدل‌های رقبایش کپی کرده است واکنش مدیرعامل OpenAI به هوش مصنوعی چینی DeepSeek محدودیت ترافیکی در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع) | ترافیک پرحجم در میدان انقلاب اسلامی و کوشش مشهد (۹ بهمن ۱۴۰۳) وزارت ارتباطات از وقوع اختلال در شبکه اینترنت کشور خبر داد (۸ بهمن۱۴۰۳) بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت عید مبعث + روش فعالسازی
سرخط خبرها

شیوه عجیب برای واردات آیفون

  • کد خبر: ۱۸۷۳۷۲
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۳
شیوه عجیب برای واردات آیفون
یک شرکت واردکننده امکان دریافت محصولات فلزی از یکی از شرکتهای بزرگ داخلی در سازوکار بورس کالا را پیدا کرده و اقدام به صادرات این محصول و در ازای آن واردات آیفون و عرضه به بازار کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، اخیرا ماجرای واردات در مقابل صادرات خود در خصوص  موبایل بالای  ۶۰۰ دلار و آیفون‌های آمریکایی وارد فاز تازه‌ای شده است.

بر این اساس بررسی این موضوع در مجموعه بازرسی یک وزارت خانه اقتصادی کلید خورده که نگاهی به جزییات این پرونده حاوی نکات بسیار مهمی است.

بر این اساس یک شرکت واردکننده که به تازگی  وارد این حوزه شده،  در سازوکار بورس کالا امکان دریافت محصولات فلزی از یکی از شرکت‌های بزرگ داخلی را پیدا کرده و اقدام به صادرات این محصولات کرده است.

در گام بعدی این شرکت  از محل صادرات محصولات فلزی اقدام به واردات موبایل بالای ۶۰۰ دلار کرده که مجوز این اقدام در خرداد ماه سال قبل صادر شده است.

پیگیری‌های اولیه نشان میدهد شرکت مذکور حدود ۱۰ میلیون دلار انواع آیفون وارد کرده و  در سال گذشته به صورت رسمی حداقل ۲۰ درصد نیز سود کسب کرده است.

نکته اول اینکه این مجموعه حدود ۵ میلیارد تومان مالیات پرداخت کرده که این رقم فاصله معنای داری با درامد اصلی این شرکت داشته است.   در واقع سازمان مالیاتی باید به این سوال پاسخ دهد که چگونه از محل سود ۳ میلیون دلاری فقط ۵ میلیارد تومان مالیات ستانده شده است.

نکته دوم موضوع "تخصص" در واردات این کالا میباشد، با توجه به از خط تولید خارج شدن ایفون ۱۳ هم اکنون در بازار انبوهی از آیفون‌های رفرش و ریپک مشاهد میشود که قطعا قیمت این مدل از تلفن  همراه بسیار نازل‌تر از ارزش در محدوده ۱۰۰۰ دلاری است که به گمرک اظهار می‌شود.

اما نکته سوم به شبکه توزیع و فروش باز میگردد، این واردکننده مدعی شده که آیفون وارداتی را با قیمت کمتر از ۵۰ میلیون تومان در شبکه عرضه کرده، اما خرده فروشان قیمت را تا بیش از ۱۰۰ میلیون تومان افزایش داده اند.

 در این خصوص مرور سوابق موضوع در سال ۹۷ دارای اهمیت است. در پرونده‌های قضایی که در آن مقطع تشکیل شده بود واردکنندگان با قیمت مصوب کالا را به حلقه‌های بعدی عرضه کرده بودند، اما طبق قانون وظیفه رهگیری قیمتی در شبکه عرضه با واردکننده میباشد، در نهایت به همین اتهام تعدادی از واردکنندگان اصلی تلفن همراه به جرم گران فروش با مجازات‌های سنگین مواجه شدند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->