جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد مراسم گرامیداشت مقام «کتاب، کتابخوانی و کتابدار» در مشهد برگزار شد (۳۰ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

برگزاری جشنواره ملی سرود فجر

  • کد خبر: ۱۸۷۸۸۶
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۴
برگزاری جشنواره ملی سرود فجر
مدیر دفتر سرود وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از برگزاری جشنواره ملی سرود فجر خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حامد جلیلی، مدیر دفتر سرود وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می‌گوید: دفتر سرود اداره کل موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سال ۱۴۰۱ به دستور وزیر ارشاد تاسیس شد. یکی از اهداف تاسیس دفتر سرود، اعتلای بیشتر سرود و حل معضلاتی است که در عرصه سرود در کشورمان وجود دارد. هدف دفتر سرود ساماندهی و ارتقای سطح کیفیِ گروه‌های سرود و تولیدات آنهاست.

جلیلی با اشاره به برگزاری جشنواره ملی سرود فجر توضیح می‌دهد: یکی از فعالیت‌های اصلی ما در دفتر سرود، برگزاری جشنواره سرود فجر در سطح ملی است. اواخر مهر سال جاری فراخوان این جشنواره منتشر می‌شود و گروه‌های کُر، آکاپلا و گروه‌های سرود می‌توانند به صورت حرفه‌ای در این جشنواره شرکت کنند.

وی ادامه می‌دهد: در جشنواره سرود فجر همه اقشار با هر طیف فکری و مذهبی می‌توانند در جشنواره شرکت کنند و هیچ منعی در این زمینه وجود ندارد.

مدیر دفتر سرود تاکید می‌کند: برند فجر متعلق به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و وظیفه این وزارتخانه است که در هر بخش هنری، جشنواره فجر را برگزار کند. ایجاد تعامل بین گروه‌ها و ارتقای سطح شنیداری اهالی سرود و مخاطبانِ سرود و اضافه کردن سرود به سبد فرهنگی مردم یکی از اهداف ما در برگزاری جشنواره ملی سرود فجر است.

وی ادامه می‌دهد: در سال گذشته برای اولین بار در جشنواره موسیقی فجر یک سالن به گروه‌های سرود اختصاص یافت و استقبال مخاطبان از این اجراها، باعث شد که نیاز به برگزاریِ جشنواره‌ای اختصاصی در حوزه سرود و البته ذیلِ عنوان «فجر» و در سطح ملی احساس شود. از این رو تصمیم گرفتیم که جشنواره ملی سرود فجر را برگزار کنیم.

جلیلی می‌گوید: در حال حاضر پوستر و فراخوان جشنواره آماده است که در هفته آینده منتشر خواهد شد. همچنین زیرساخت‌های لازم مانند سایت هم آماده دریافت آثار گروه‌های سرود هستند. اهالی سرود می‌توانند پس از انتشار فراخوان و براساس قواعدی که در فراخوان جشنواره ذکر خواهد شد، آثارشان را در جشنواره سرود فجر شرکت دهند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->