آملی لاریجانی: در بررسی لوایح پالرمو و CFT نه تعلل داریم نه تعجیل آمریکا بازهم تحریم‌های جدید علیه ایران وضع کرد (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) اوکراین آماده واگذاری منابع معدنی خود به آمریکا | زلنسکی ترکمانچای را می‌پذیرد؟ رژیم صهیونیستی به سه هدف نظامی در حومه دمشق حمله کرد ترامپ: اوکراین به‌زودی در هم می‌شکند ویدئو| آتش سوزی گسترده در اورشلیم (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر دفاع: رفت‌وآمد‌های دیپلماتیک به قطر، امارات، کویت و عربستان تداوم خواهد داشت بازدید سرلشکر سلامی از طرح راه‌آهن چابهار- زاهدان حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به سوریه (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشاور پیشین کاخ سفید: هدف آمریکا نباید برچیدن برنامه هسته‌ای ایران باشد نخست‌وزیر ارمنستان در پیامی به رهبر انقلاب، رئیس‌جمهور و مردم ایران انفجار بندر شهید رجایی را تسلیت گفت معاون ترامپ در دوره اول ریاست‌جمهوری: توافق جدید با ایران، تکرار اشتباه اوباماست بمباران مجدد استان الجوف یمن با جنگنده‌های آمریکایی (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشاور امنیت ملی آمریکا: درباره ایران همه گزینه‌ها روی میز است تعداد شهدای غزه به ۵۲ هزار و ۴۰۰ نفر رسید (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) تاکید جوزف عون بر لزوم خروج نیروهای صهیونیستی از لبنان هشدار عراق درباره عواقب حج بدون ویزا تاکید وزیر خارجه چین بر تقویت چندجانبه‌گرایی بریکس پزشکیان در مراسم روز کارگر: مطالبات کارگران را در مسائل بانکی دنبال می‌کنیم تمایل مسکو به روش‌های مسالمت آمیز در قبال اوکراین پزشکیان: شناسایی علت وقوع سانحه بندر رجایی، مقدم بر شناسایی مقصر حادثه است درگز، میزبان دیپلمات‌های خارجی مقیم خراسان‌رضوی حملات مداوم صهیونیست‌ها به نقاط مختلف شهر غزه (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) گزارش آنروا از فاجعه انسانی در فلسطین: اهالی غزه در سایه محاصره، به همه‌چیزخواری روی آورده‌اند الهام علی‌اف سالروز تأسیس رژیم صهیونیستی را تبریک گفت | سفر قریب‌الوقوع نتانیاهو به جمهوری آذربایجان تشدید اقدامات امنیتی آمریکا با تقویت سامانه پدافند هوایی ضدپهپادی و موشکی عین‌الاسد آخرین وضعیت محموله‌های دولتی در بندر شهید رجایی از زبان سخنگوی دولت | استیضاح نباید ابزار سیاسی نشود عراقچی خبر داد: روز جمعه با کشورهای اروپایی و روز شنبه با آمریکا مذاکره خواهیم کرد | طرف اصلی مذاکرات آمریکا است نه اروپا
سرخط خبرها

صهیونیست‌ها بر سر تشکیل کابینۀ اضطراری توافق کردند

  • کد خبر: ۱۸۸۳۵۷
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۵
صهیونیست‌ها بر سر تشکیل کابینۀ اضطراری توافق کردند
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و بنی گانتز، وزیر جنگ سابق این رژیم در بیانیه‌ای مشترک توافق بر سر تشکیل کابینه اضطراری را اعلام کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و بنی گانتز، وزیر جنگ سابق این رژیم در بیانیه‌ای مشترک توافق بر سر تشکیل کابینه اضطراری را اعلام کردند.  

مطابق این بیانیه، یک «کابینه مدیریت جنگ» با سه عضو تشکیل خواهد شد: نخست‌وزیر، وزیر جنگ و بنی گانتز. گادی آیزنکوت و ران درمر به عنوان عضو ناظر در این کابینه حاضر خواهند بود.  

این بیانیه حاکی است مجموعاً پنج وزیر به کابینه امنیتی عادی اضافه خواهند شد: بنی گانتز، گیدون سعر، گادی آیزنکوت و دو وزیر دیگر. یک کرسی در کابینه مدیریت جنگ برای یائیر لاپید حفظ شده است.  

از جمله بند‌های توافق بنیامین نتانیاهو و بنی گانتز برای تشکیل کابینه اضطراری این است که تا زمان ادامه جنگ هیچ بحثی درباره طرح اصلاحات قضایی نتانیاهو در کنست صورت نگیرد.  

نیرو‌های مقاومت فلسطین از شنبه هفته جاری عملیات بزرگی تحت عنوان طوفان الاقصی را آغاز کردند که تا کنون به هلاکت بیش از ۱۰۰۰ اسرائیلی و زخمی شدن بیش از دو هزار نفر دیگر منجر شده است.

در پی این عملیات رژیم صهیونیستی اقدام به بمباران شدید غزه و اعلام حصر کامل این منطقه کرده است.  

منابع رسانه‌ای بین‌المللی امروز چهارشنبه از نوار غزه خبر داده اند که سوخت مورد نیاز تنها نیروگاه تامین برق این منطقه در محاصره فلسطینی، در حال به پایان رسیدن است.

هشدار درباره رو به اتمام بودن سوخت تنها نیروگاه تامین برق نوار غزه در حالی مطرح شده که به دنبال عملیات «طوفان الاقصی»، حملات شدید هوایی و بمباران‌های این منطقه تحت محاصره فلسطینی از سوی رژیم صهیونیستی ادامه دارد.

مقام‌های رژیم صهیونیستی در راستای تشدید همه جانبه فشار‌ها علیه فلسطینیان اعلام کردند که این رژیم مرز «رفح» را کاملا بسته است و دیگر اجازه ورود کاروان امداد‌های غذایی و بشردوستانه به غزه را نمی‌دهد.

اقدام رژیم صهیونیستی با واکنش‌های زیادی مواجه شده و حتی «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا هم از آن انتقاد کرد. بورل بعد از پایان نشست وزرای خارجه این سازمان درباره مساله فلسطین در جمع خبرنگاران گفته بود: «اسرائیل با قطع آب، برق و غذا علیه نوار غزه در حال نقض قوانین بین المللی است.»

حملات شدید رژیم صهیونیستی و قطع آب، برق و سوخت به نوار غزه در شرایطی انجام شده که طبق آمار وزارت بهداشت فلسطین، از زمان عملیات طوفان الاقصی تا روز چهاشرنبه (امروز)، در نوار غزه ۱۰۵۵ نفر شهید و ۵۱۸۴ نفر دیگر زخمی شدند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->