تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر ضرورت ایجاد تشکیلات منسجم برای تقویت وحدت شیعی در منطقه چین به تعرفه‌های جدید ترامپ واکنش نشان داد پرواز هرگونه پهپاد غیرنظامی بدون پلاک، غیرقانونی است چین توان موشکی خود را گسترش می‌دهد ترامپ: حماس ۴ روز برای پاسخگویی به طرح غزه فرصت دارد وزیر جنگ آمریکا: برای تضمین صلح، باید برای جنگ آماده شویم پزشکیان: با روحیه ملی هیچ مانعی سد راه پیشرفت ایران نخواهد بود عظیمی راد: مصوبه تاثیر قطعی معدل در کنکور دارای ایرادات اساسی است + فیلم دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام: درخواست آتش‌بس از طرف مهاجم، به‌معنای شکست او است هشدار به جلیلی و روحانی | میز مناظره شما در زمینِ دشمن است! ضرورت انسجام در فضای پساماشه جلسه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام فردا (۹ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود تایوان در تلاش برای جلب نظر اروپا آخرین وضعیت طرح تبدیل نیروهای شرکتی در کمیسیون اجتماعی مجلس بررسی شد تدوین نقشه‌راه چابک‌سازی دولت از سوی مرکز پژوهش‌های مجلس تأکید نمایندگان مجلس بر تصویب تعطیلی پنجشنبه‌ها تاکید وزیر علوم بر ضرورت حمایت فراقانونی از نخبگان مراسم تجلیل از قهرمانان کشتی توسط رئیس جمهور برگزار شد + عکس تأکید قالیباف به تمرکز دولت بر مسکن و کالابرگ انتقاد شدید فعال سیاسی اصلاح‌طلب از کنفرانس خبری ترامپ و نتانیاهو حاجی بابایی: موضوع کاهش سهمیه گازوئیل کشاورزان از سوی وزیر نفت بررسی شود محسن رضایی: رسانه‌ها دنبال گمانه‌زنی درباره جنگ نباشند | جنگ نامشروع اقتصادی، تبلیغاتی و رسانه‌ای علیه ایران هشدار یک نماینده مجلس درباره دوقطبی‌سازی در جامعه سازمان ملل: شهرک‌های صهیونیستی هیچ مشروعیت قانونی ندارند | وضعیت در غزه از نظر اخلاقی، سیاسی و قانونی غیرقابل قبول است گاردین: طرح ترامپ خام و مبهم است نتانیاهو در آمریکا: با تشکیل کشور فلسطین موافقت نکردم
سرخط خبرها

وزیر کشور: پروژه‌های انتخابی باید حلال مشکلات مردم باشد

  • کد خبر: ۱۸۸۵۸۵
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۲
وزیر کشور: پروژه‌های انتخابی باید حلال مشکلات مردم باشد
وزیر کشور در جریان افتتاح پروژه‌های شهری شیراز تأکید کرد: پروژه‌های انتخابی باید برای متن جامعه کارساز و حلال مشکلات مردم باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی امروز ۲۱ مهرماه در جریان سفر رئیس جمهور و هیئت دولت به استان فارس و در آیین افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۶۲ پروژه حمل‌ونقل و ترافیکی، خدمات شهری، فرهنگی، اجتماعی و زیست‌محیطی شهرداری شیراز به ارزش بیش از ٢١ هزار و ٧٠٠ میلیارد تومان گفت: پروژه‌های انتخابی باید برای متن جامعه کارساز و حلال مشکلات مردم باشد.

وی تصریح کرد: براساس عنوانی که رهبر معظم انقلاب به شهر شیراز دادند، بسیار مسئولیت را سنگین کرده که بخش زیادی از این مسئولیت به عهده شورای اسلامی شهر و شهرداری است که شهر را در تراز سومین حرم اهل بیت (ع) بسازند و به حجم زیادی از زائران خدمات‌رسانی کنند.

وحیدی با تقدیر از شهردار، اعضای شورای اسلامی این کلان‌شهر و دیگر مسئولان استان فارس، گفت: تسریع در اجرای پروژه‌های شهری در شیراز قابل تقدیر است.

وزیر کشور با بیان اینکه هماهنگی، خوش فکر بودن، داشتن بلند همت بلند و کار جهادی یک مجموعه موجب کاهش زمان اجرای پروژه‌ها می‌شود، عنوان کرد: پروژه‌های امروز شهرداری شیراز ارزشمند بودند.

وی همچنین با بیان اینکه برای یک شهر فرهنگی همانند شیراز باید این مهم مدنظر باشد که موارد کمبود زیستی و بهداشتی در دستور کار قرار گیرد، گفت: یکی از اولویت‌های یک شهر فرهنگی باید رفع مشکلات فاضلاب آن باشد و نشان داده شود و تراز یک شهر فرهنگی محقق شود.

وحیدی ادامه داد: سرانه فضای سبز به طور عمومی باید بیش از ۱۵ متر باشد، اما برای شیراز کم است و اجازه داده نشود که در سرانه این کلان‌شهر به عدد خاصی بسنده شود.

وزیر کشور به افتتاح پردیس سینمایی استاد امین تارخ به ارزش ۳۰۰ میلیارد تومان که در این مراسم به بهره‌برداری رسید، هم اشاره و اضافه کرد: شیراز، شهر فرهنگی است، پس باید با جمع‌آوری هنرمندان زبده و ارزشمند، محتوای ارزنده و فاخری از این سینما تولید شود.

وی با بیان اینکه شیراز با توجه به حجم اقدامات فرهنگی، نیازمند داشتن سازمان فرهنگی مجزاست، گفت: شیراز باید نمادی از ظرفیت‌های فرهنگی بزرگ آن باشد.

وحیدی تصریح کرد: نسل جدید باید با این فرهنگ غنی آشنا شود، چراکه شیراز را می‌توان یک شهر تراز فرهنگی کرد، چون سرشار از فرهیختگی است؛ البته نباید هوشمند شدن این کلان‌شهر را هم فراموش کرد.

وی در بخش پایانی سخنان خود با بیان اینکه ظرفیت‌های سازندگی در کشور فعال است و تنها طی هفته دولت امسال ٣٠ هزار پروژه افتتاح شد، گفت: برنامه توفنده سازندگی در کشور گسترده است و بنابراین تلاش‌های سخیف معاندین راه به جایی نمی‌برد؛ افتتاح هر پروژه نیز به مثابه یک تودهنی به دشمنان است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->