پلمب یک واحد عرضه قلیان در بلوار پیروزی مشهد(دوم مرداد ۱۴۰۳) حضور استاندار خراسان رضوی در جمع عشایر ارتفاعات منطقه هزار مسجد | طرح ۱۴ مورد از مطالبات عشایرنشینان در کمیته فنی استان + تصاویر تامین منابع مالی اوراق مشارکت در دستور کار شهرداری مشهدمقدس افتتاح اولین شعبه روستا بازار در مشهد (۲ مرداد ۱۴۰۳) دیدار شهردار، اعضای شورای اسلامی شهر و معاون اقتصادی شهرداری مشهدمقدس با مدیران بانک رسالت تشکیل ستاد خدمت رسانی به زائران دهه آخر صفر ۱۴۰۳ در مشهدمقدس ۱۲ هزار گذر زیارتی در اداره گذرنامه خراسان‌رضوی جامانده است + فیلم عضو شورای اسلامی شهر مشهد: تسریع در روند اجرایی پروژه‌ها باید با دقت و کیفیت باشد عضو شورای اسلامی شهر مشهد: پروژه‌های شهری باید در زمان مقرر و براساس برنامه زمان‌بندی تکمیل شوند درباره «شجاع‌السلطنه»، حاکم ۲۰۰ سال پیش خراسان تلاش شهرداری مشهد برای مکانیزه‌شدن نظافت بزرگراه‌ها | تجهیزات خدمات شهری به‌روزرسانی می‌شود اعمال‌قانون ۲۱۰۴ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۷۰ خودروی متخلف توقیف شدند (۲ مرداد ۱۴۰۳) ترافیک سنگین در ابتدای بولوار کوثر، سه‌راه خیام و بزرگراه آزادی در مشهد (۲ مرداد ۱۴۰۳) هشدار درباره شیوع «سالک» در حاشیه شهر مشهد آخرین وضعیت پروژه انتقال آب از دریای عمان به مشهد آغاز مطالعات ایجاد شهرک متمرکز ضایعاتی‌ها در مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۲ مرداد ۱۴۰۳) تعریف ۸۱ پروژه زودبازده برای محلات منطقه ۷ شهرداری مشهدمقدس اعمال تخفیف ۲۲درصدی درصورت پرداخت نقدی بدهی ساختمانی شهرداری مشهد تا پایان تابستان ۱۴۰۳ مطالبات کارکنان و پیمانکاران شهرداری مشهد باید پرداخت شود| هفت‌ساله‌شدن شورای ششم مطالبه عمومی است در صدوبیستمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس چه گذشت؟ (یکم مرداد ۱۴۰۳) درباره کوچه «حاج‌حسن» مشهد که قدمتی ۱۰۰ ساله دارد
سرخط خبرها
با حضور معاون رئیس جمهور؛

رونمایی از ملزومات دیالیز صفاقی ساخت داخل در مشهد

  • کد خبر: ۱۸۸۶۰
  • ۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۶
رونمایی از ملزومات دیالیز صفاقی ساخت داخل در مشهد
ایران در حوزه پزشکی در منطقه خلیج فارس بی نظیر است و هم اکنون ۲۲ داروی بیوتکنولوژی در کشور تولید می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در سفر استانی خود به خراسان رضوی و مشهد گفت: ایران در حوزه پزشکی در منطقه خلیج فارس بی نظیر است و هم اکنون ۲۲ داروی بیوتکنولوژی در کشور تولید می‌شود.
وی افزود: ۶۰۰ شرکت در حوزه بیوتکنولوژی در ایران فعالیت می‌کنند و رتبه سوم آسیا را در این زمینه در اختیار داریم که باید از این ظرفیت برای صادرات بیشتر استفاده کرد.
وی ادامه داد: این محدودیتهاست که برای ما نوآوری ایجاد کرده و همه این ابتکار‌ها زاییده تحریم‌هاست.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با بیان اینکه دست کم ۵۰ درصد صادرات دانش بنیان ما در حوزه بیوتکنولوژی است افزود: پنج هزار شرکت دانش بنیان در حوزه‌های مختلف فعالیت می‌کنند و حوزه‌ای در بخش دانش بنیان نیست که در آن حوزه کمبود نیرو و متخصص داشته باشیم.
ستاری افزود: آمادگی داریم به هر شکلی همکاری کنیم تا جوانان و نخبگان در مراکز فناوری و نوآوری وارد شوند همچنین آمادگی داریم ریسک سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف را کم کنیم.

علم و دانش شاخصه مورد تاکید اسلام است
تولیت آستان قدس رضوی هم در این مراسم اظهار داشت: علم و دانش شاخصه مورد تاکید اسلام است و بر همین اساس تمدن نوین اسلامی شکل گرفت.
حجت الاسلام احمد مروی افزود: اسلام بسیاری از خطوطی که جامعه جاهلی عرب درست کرده بود را از بین برد و شاخص‌هایی مثل تقوا را آورد.
وی اظهار داشت: بخش خصوصی ریسک پذیر نیست و به دنبال درآمد است و این ما هستیم که به عنوان بخش‌های عمومی و دولتی باید ریسک پذیر باشیم در جا‌هایی که بخش خصوصی هست میدان را تنگ نکنیم و عقب‌نشینی کنیم.
تولیت آستان قدس رضوی گفت: در حوزه شرکت‌های دانش بنیان باید پیشتاز باشیم و کار‌های ما باید ماندگار باشد و در صورتی ماندگار است که علمی باشد.
مروی افزود: در فعالیت‌های اقتصادی نگاه سوداگرانه نداریم بلکه نگاه اولیه ما خدمت به مردم است و باید ببینیم نیاز کشور چیست و کسب سود در مرتبه دوم است.
هزینه هر بیمار همودیالیز ۹۶۰ میلیون ریال است
مدیر عامل شرکت داروسازی ثامن هم گفت: هزینه یک بیمار همودیالیز ۹۶۰ میلیون ریال و با دیالیز صفاقی ۶۲۰ میلیون ریال است.
دکتر مجید طبسی افزود: برای واردات تجهیزات دیالیز صفاقی امسال باید هشت میلیون یورو هزینه می‌کردیم که با توجه به رسیدن به دانش فنی این تجهیزات حتی یک ریال هم صرف نشد.
وی ادامه داد: در تفاهم نامه‌هایی که در گذشته با شرکت‌های خارجی داشتیم قرار بود دانش فنی تجهیزات را نیز به ما منتقل کنند، اما به تعهد خود عمل نکردند و ما با دانش بومی و داخلی به آن دست یافتیم.
مدیر عامل شرکت داروسازی ثامن گفت: مشکلاتی با بیمه سلامت، مالیات سال ۹۳ و اخذ قیمت جدید محلول دیالیز صفاقی وجود دارد که امیدواریم زودتر رفع شود.

لازم به ذکر است؛ دیالیز صفاقی با همودیالیز که روش رایج‌تری است و طی آن خون فیلتر می‌شود تفاوت دارد و در دیالیز صفاقی شخص می‌تواند درمان خود را در خانه، محل کار و حتی هنگام مسافرت ادامه دهد و همچنین نسبت به همودیالیز نیاز کمتری به مصرف دارو و رژیم‌های غذایی محدود دارد.
دیالیز صفاقی روشی است که برای دفع مواد زائد از خون، در افرادی که کلیه‌هایشان کارایی لازم را ندارد، به کار گرفته می‌شود به این شکل که طی دیالیز صفاقی، رگ‌های خونی لایه احشایی شکم (صفاق یا روده‌بند) به کمک جریان مایع دیالیز در طرفین صفاق، کار کلیه‌ها را انجام می‌دهد.
منبع:جماران
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->