معاون وزیر آموزش و پرورش: مشایعت حماسی مردم چشم دشمنان انقلاب و ایران را کور کرد حضور رئیس سازمان محیط زیست در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در تهران مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقالات تمدید شد (۷ تیر ۱۴۰۴) ۳ کشته و ۵ مصدوم در تصادف دو خودرو سواری در اردبیل (۷ تیر ۱۴۰۴) تاکسی گردشگری چیست و چه مزایایی دارد؟ | اجرای طرح در تهران، به‌زودی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مغایرت در عناوین شغلی و دستمزد را اطلاع بدهند اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح درخصوص حقوق خرداد (۷ تیرماه ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۷ تیر ۱۴۰۴) | گرمای شدید در راه مشهد چگونه با پیاده‌روی کلسترول را به تعادل برسانیم؟ عادت‌هایی که متابولیسم را کند می‌کنند غربالگری سلامت روان در تمام مقاطع سنی برای مردان انجام می‌شود یک جامعه‌شناس: مسئله وطن بسیار مهم است | نقطه قوت ایران، مردم هستند رئیس سازمان محیط زیست: نباید از خسارات زیست‌محیطی جنگ غافل شویم معاون آموزش متوسطه آموزش‌ و پرورش: واحدهای آموزشی باید به هوش مصنوعی مجهز شوند پیش‌بینی هواشناسی کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور چند نکته مهم درباره سلامت سالمندان هشدار سازمان تأمین اجتماعی درخصوص کلاهبرداری از پزشکان تشدید نظارت بازرسان بهداشتی در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزارت آموزش و پرورش: امتحانات نهایی در کنکور سال آینده ۵۰ درصد سهم دارد + جدول سهم‌ سوابق تحصیلی پایه‌های مختلف

  • کد خبر: ۱۸۸۷۳۹
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۶
وزارت آموزش و پرورش: امتحانات نهایی در کنکور سال آینده ۵۰ درصد سهم دارد + جدول سهم‌ سوابق تحصیلی پایه‌های مختلف
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: سهم سوابق تحصیلی در کنکور ۱۴۰۳ به میزان ۵۰ درصد قطعی در گروه انسانی، ریاضی و تجربی است.

به گزارش شهرآرانیوز در کنکور سال ۱۴۰۳، تأثیر سوابق تحصیلی در پذیرش دانشگاه‌ها که شامل نتایج آزمون‌های نهایی دروس عمومی و تخصصی پایه دوازدهم در نظام آموزشی ۶.۳.۳ و دیپلم و پیش‌دانشگاهی در نظام آموزشی سالی واحدی است قطعی بوده و سهم نمره کل سابقه تحصیلی در گروه‌های آزمایشی اصلی (علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی) به میزان ۵۰ درصد قطعی و در گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی ۲۸ درصد قطعی است.

برای اعلام قبولی، رتبه‌بندی داوطلبان براساس نمره کل حاصل از ترکیب نمره کل آزمون اختصاصی (سراسری) و نمره کل سابقه تحصیلی انجام می‌شود.

البته از سال تحصیلی جدید (۱۴۰۳-۱۴۰۲) دانش‌آموزان علاوه بر پایه دوازدهم در پایه‌های دهم و یازدهم نیز امتحان نهایی دارند که نتایج امتحانات نهایی پایه‌های دهم و یازدهم برای پذیرش دانشگاه‌ها در سال‌های بعد از سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ لحاظ می‌شود و در کنکور ۱۴۰۴ سهم سوابق تحصیلی به ۶۰ درصد از دروس پایه یازدهم و دوازدهم می‌رسد.

وزارت آموزش و پرورش امتحانات نهایی در کنکور سال آینده ۵۰ درصد سهم دارد

با ابلاغ مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۴۰۱ شاهد بودیم که در نخستین مرحله یعنی از سال ۱۴۰۲ کنکور به شیوه‌ای جدید برگزار شد یعنی دو نوبت در سال همراه با تأثیر قطعی سوابق تحصیلی پایه دوازدهم (۴۰ درصد) در پذیرش دانشگاه‌ها و حذف دروس عمومی از کنکور و انتقال آن به سوابق تحصیلی دانش‌آموزان.

اگر چه مجلس شورای اسلامی، شهریور امسال در مصوبه‌ای به دنبال توقف اجرای مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی تا سال ۱۴۰۶ آن هم با هدف فراهم شدن کامل زیر ساخت‌ها توسط آموزش و پرورش بود، اما با رد مصوبه مجلس توسط شورای نگهبان، کنکور همچنان مطابق مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار خواهد شد.

عناوین و ضرایب هریک از دروس و سهم آن‌ها در نمره کل نهایی در نظام‌های آموزشی ۶.۳.۳ و دیپلم و پیش‌دانشگاهی در نظام آموزشی سالی واحدی را از اینجا مشاهده کنید.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->