آیت‌الله علم‌الهدی: غدیرخم اوج مقاومت پیامبر(ص) دربرابر عملیات روانی ضدولایت بود | غدیر، حرکتی عظیم درراستای حفظ اصالت رهبری دینی بود رحیم‌پور ازغدی: حکومت دینی باید در خدمت مردم و عدالت باشد | غدیر معیاری ابدی برای تشخیص حق و باطل است تشرف ۷۰۰ مدیر پرستاری وزارت بهداشت به حرم مطهر امام‌رضا(ع) (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) مدیرکل اوقاف خراسان رضوی: مقام معظم رهبری پرچم‌دار گفتمان مقاومت در امتداد پیام غدیر هستند معاون فرهنگی حشدالشعبی عراق: پیام غدیر، اساس امامت و پایه مقاومت دربرابر ظلم است | اندیشه امامین انقلاب نقشه راه مقاومت است حرم امام‌رضا(ع) آماده میزبانی از زائران عید غدیر ۱۴۰۴ انتقال ۸ نفر از حجاج بستری در بیمارستان‌های مکه و مدینه به ایران (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) فوت ۱۸ زائر ایرانی حج ۱۴۰۴ در سرزمین وحی (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) زائران خراسانی بیت‌الله الحرام با ۳۷ پرواز به مشهد بازمی‌گردند  امت اسلامی به وحدت، همگرایی و صلابت دینی در برابر کفر جهانی نیاز دارد خاکِ آستان رضا (ع) گشتن | گذری بر تاریخ دفن اموات در حرم‌مطهر‌رضوی که قدمتی هزار‌ساله دارد سرلشکر سلامی: مقاومت مردم در دفاع مقدس ریشه پیدا کرد موج‌ها می‌سوختند از اشتیاق پا شدن استقبال مشهد از عید غدیر با برپایی ۲ هزار موکب و گستراندن بزرگ‌ترین سفره اطعام در خیابان امام رضا(ع) پرچم غدیر در بیش از ۷۰۰ نقطه جهان برافراشته می‌شود | بیش از ۳ هزار مترمربع فرش جدید، زینت‌بخش حرم مطهر علوی شد یک نشدن تاریخی و دردناک غدیر، راه روشن تاریخ | درباره اهمیت حفظ عید غدیرخم به عنوان یک حادثه تاریخی هادی امت علمدار تبیین | مروری بر اقدامات و دستاورد‌های امام‌هادی (ع) در دوران امامت ایشان نخستین گروه حجاج مشهدی و خراسانی وارد فرودگاه مشهد شدند + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آغاز جشن‌های حلول ماه رجب المرجب در حرم مطهر رضوی

  • کد خبر: ۱۸۸۷۵
  • ۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۳
آغاز جشن‌های حلول ماه رجب المرجب در حرم مطهر رضوی
همزمان با روز اول ماه رجب و میلاد پنجمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، حضرت باقر العلوم (ع) جشن‌های رجب المرجب در حرم مطهر امام رضا (ع) آغاز شد.
به گزارش شهرآرا نیوز، به مناسبت آغاز ماه رجب همه صحن‌ها و رواق‌های بارگاه منور رضوی چراغانی و به بهترین عطر‌ها آراسته شده است تا میزبانی شایسته‌ای از زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی به عمل آید.
آغاز ماه رجب همراه با نقاره زدن خادمان بارگاه منور رضوی و طنین نوای آن در سطح شهر همراه بود و تلالو نور از آذین‌بندی اماکن متبرکه، درخشش حرم خورشید هشتم را فزونی بخشیده است.
زائران و مجاوران از هر سو به زیارت حرم مطهر رضوی آمده اند تا ضمن تبریک میلاد امام باقر (ع) به محضر امام هشتم (ع) ماه رجب را با دعای خیر آن امام همام آغاز کنند.
برنامه محوری جشن سالروز میلاد امام محمد باقر (ع) نیز قبل از نماز ظهر امروز در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی برگزار شد، مدیحه سرایان و مولودی خوانان در این مراسم به شعرخوانی پرداخته و نوای شادمانی سر دادند.
سخنران حرم مطهر رضوی در این آیین با تبریک فرا رسیدن ماه رجب المرجب گفت: این ماه متعلق به خداوند است و خواندن یک جزء از قرآن در هر روز از این ماه پربرکت، ولایت‌پذیری مومنان را دوچندان و بر اعمال نیکوی آنان می‌افزاید.
حجت الاسلام محمد حسین تقی‌زاده افزود: حضرت امام محمد باقر (ع) در میان برادران خود جانشین پدر بزرگوارشان علی بن الحسین (ع) و وصی و امام پس از ایشان بودند و در فضیلت، دانش، زهد و بزرگواری بر دیگران برتری داشتند.
وی اضافه کرد: یکی از مهمترین اقدامات امام محمد باقر (ع) در دوران امامت خود، طراحی نهضتی بزرگ در زمینه علوم بود که پویایی و عظمت آن در دوران امام صادق (ع) به اوج رسید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->