وزیر صنعت، معدن و تجارت با وزیر انرژی عمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) ۷۰درصد کارگران نسخه قرارداد ندارند وزیر نیرو: تابستان ۱۴۰۴ قطعی برق نخواهیم داشت بی‌برقی، ۲۵۰ همت خسارت به بخش صنعت وارد کرد طرح جدید مرکز آمار ایران برای محاسبه دقیق تعداد زائران در خراسان رضوی + فیلم نرخ سکه از مرز ۶۰ میلیون تومان عبور کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) تکلیف پوشش بیمه موتورسواران در روز‌های بارانی به کجا رسید؟ ۱۲۵ میلیون دلار در بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران معامله شد مجلس با کاهش مبلغ وام ساخت مسکن به ۶۵۰ میلیون تومان مخالفت کرد عرضه اولیه یک شرکت مشهدی در بورس، دوشنبه آینده (۸ بهمن ۱۴۰۳) | حسابمان را برای عرضه اولیه «محتشم» چقدر شارژ کنیم؟ تاثیر نظافت صنعتی بر افزایش بهداشت و ایمنی محیط کار و کارکنان بیش از پنج هزار و ۸۰۰ تن گوشت تنظیم‌بازار در خراسان رضوی توزیع شد تهرانی‌ها ۲برابر الگو، مصرف آب دارند | هر تهرانی در شبانه‌روز، ۲۵۰ لیتر آب مصرف می‌کند لزوم همکاری دولت در ساخت مسکن کارگری افزایش قیمت طلا و سکه در مشهد | سکه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان گران‌تر شد (۴ بهمن ۱۴۰۳) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی در بازار آزاد (۴ بهمن ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ بهمن ۱۴۰۳) | ساینا ۴۷۷ میلیون تومان رقم تخفیف نمایشگاه‌های بهاره امسال مشخص شد | برگزاری نمایشگاه بهاره از ۱۰ تا ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ دلار وارد کانال ۸۳ هزار تومان شد | جهش طلا به کانال ۵.۵ میلیون تومان (۴ بهمن ۱۴۰۳) صادرات ۴۹۳ هزار تن محصولات کشاورزی خراسان رضوی به کشور‌های خارجی رشد طلا در سایه تعرفه‌گذاری‌های جدید ترامپ با حذف ارز نیمایی، ارز مسافرتی با چه نرخی عرضه می‌شود؟ ویدئو | قیمت دلاری مسکن با لحاظ «افت قدرت خرید دلار» چقدر است؟ ناترازی انرژی تولیدات کاشی و سرامیک را کاهش داده است کاهش ارزش گمرکی ۱۰مدل خودرو وارداتی | خودروهای خارجی ارزان می‌شوند؟ نبض ناموزون صنعت در آذر ۱۴۰۳ | تولید کاهش یافت فعالان اقتصادی مشهد و خراسان رضوی، میزبان معاون وزیر امور خارجه | تأکید بر ضرورت جدایی اقتصاد و تجارت از تحولات سیاسی قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۴ بهمن ۱۴۰۳) | لیموشیرین در میادین تره‌بار مشهد کیلویی ۲۵ هزار تومان قانون ثبت مالکیت معنوی راه را برای سودجویان باز گذاشته است
سرخط خبرها

تعطیلی ۲ کارخانه بزرگ شیرخشک در کشور | ارز شیر خشک به جیب چه کسانی می‌رود؟

  • کد خبر: ۱۸۸۸۶۵
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۲
تعطیلی ۲ کارخانه بزرگ شیرخشک در کشور | ارز شیر خشک به جیب چه کسانی می‌رود؟
سیاست‌های نادرست ارزی سازمان غذا و دارو باعث شد تا دو کارخانه که نصف نیاز شیر خشک در کشور را تأمین می‌کرد به تعطیلی کشیده شود.

به گزارش شهرآرانیوز، از ابتدای سال جاری بار‌ها تولیدکنندگان شیرخشک نسبت به وجود مشکلات تأمین ارز اظهار نگرانی کردند، معضلی که ادامه آن باعث شد برخی از کارخانه‌ها به حد کافی تولید نکنند؛ بنابراین هرچند مجموع تولید شیرخشک به حد کافی بود، اما برخی از نام‌های تجاری که در بین مردم از محبوبیت بیشتری برخوردار است دچار کمبود شد.
از این رو از ابتدای همین ماه، رئیس سازمان غذا و دارو نسبت به واردات فوریتی شیرخشک دستور داد.

این اتفاق در کنار عدم تخصیص ارز شیرخشک، ضربه بزرگی به تولیدکنندگان داخلی وارد کرد؛ چراکه از یک طرف در نبود ارز با مشکلات عدیده‌ای مواجه هستند و فعالیت خطوط تولید در معرض تهدید قرار دارد و از طرفی دیگر نیز آن‌ها بخشی از بازار خود را با واردات از دست خواهند داد.

رئیس انجمن شیرخشک کشور در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، درخصوص تبعات سیاست‌های ارزی نادرست در تولید شیرخشک گفت: ۲۰سال در تولید شیرخشک اطفال فعالیت می‌کنیم. امسال به دلیل عدم تخصیص ارز برخی کارخانجات تولیدی مانند شرکت «بهداشت کار» در آستانه ورشکستگی قرار دارند و ماه آینده این کارخانه از مدار تولید خارج می‌شود.



هانی تحویل‌زاده بیان کرد: این کارخانه در ماه یک میلیون و ۷۰۰هزار عدد قوطی شیرخشک تولید می‌کند که در صورت تعطیلی، قطعاً در بازار شاهد کمبود ۲۰درصدی دوباره شیرخشک خواهیم بود.

وی ادامه داد: همچنین کارخانه "نیکسان سلامت بهبود" با سابقه ۱۰ساله در تولید شیرخشک داخلی و با ظرفیت ۱۰میلیون عدد قوطی شیرخشک، به دلیل عدم تخصیص ارز شهریور سال جاری تعطیل شد.

رئیس انجمن شیرخشک کشور تصریح کرد: تنها جواب سازمان غذا و دارو به تولیدکنندگان شیرخشک این است که باید با همان ارز تخصیصی سال گذشته تولید کنید و چون ارز‌های سال گذشته را به خرید مواد اولیه اختصاص ندادید امسال ارز برای تولید شیرخشک تعلق نخواهد گرفت. این اتهام را تکذیب می‌کنم و تمامی ارز‌های تخصیصی صرف خرید مواد اولیه شیر خشک شده است.

تحویل زاده بیان کرد: سازمان غذا و دارو به بهانه رفع نیاز بازار، با واردات ۴میلیون عدد قوطی شیرخشک ضربه مهلکی به تولیدکنندگان وارد کرده است، ارزبری شیر خشک‌های وارداتی سه برابر تولیدات داخلی است و ارزی که باید به تولیدکنندگان می‌داد را صرف واردات بی‌کیفیت و نامعتبرکرده است.

وی ادامه داد: طبق آمار سال گذشته نیاز واقعی کشور به شیر خشک، ۶۱میلیون عدد قوطی شیرخشک در سال است که با تعطیلی این دو کارخانه در پی سیاست‌های نادرست سازمان غذا و دارو، ۳۴میلیون عدد قوطی شیرخشک در سال از بازار کسر خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->