مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۳) بورس فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است؟ ویدئو| داروخانه‌های مشهد زیر ذره‌بین نظارت تعزیرات حکومتی نانوایی‌های سیار، راهکاری برای رفع کمبود توزیع نان در مشهد در ایام پایانی سال مدیرکل صمت خراسان رضوی: پیشنهاد می‌کنم برق اصناف از ساعت ۶ عصر قطع شود! معاون اول رئیس جمهور: مقابله با محتکرین و نظارت بر بازار از اولویت‌های دولت است کشف بیش از ۲۵ هزار تن شکر قاچاق و خارج از شبکه توزیع در خراسان رضوی افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴+ویدئو بلیت هواپیما روی دور گرانی | تخلف ایرلاین‌ها باوجود تلاش دولت برای کنترل نرخ تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کمک دولت حل می‌شود قیمت سیب‌زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) کارگران: در رقم سبد معیشت و مزد تجدیدنظر شود علت اصلی گرانی برنج چه بود؟ عرضه اولیه «مهرمام» در بازار بورس، سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی نیاز است؟ ۳ روش برای استعلام کالابرگ الکترونیک تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران
سرخط خبرها

ایران خودرو احتکار خودرو را تایید کرد
 (۲۴ مهر ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۸۹۲۱۵
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۶
ایران خودرو احتکار خودرو را تایید کرد
 (۲۴ مهر ۱۴۰۲)
گزارش رسمی ایران خودرو به سازمان بورس نشان می‌دهد این شرکت شهریور امسال ماه ٢ هزار و ۴١٠ دستگاه «هایما» تولید کرده، اما فقط ۲۶۳ دستگاه را به مشتریان فروخته است و ٢ هزار و ١۴٧ دستگاه هایمای تولیدی خود در شهریور را بدون تحویل به متقاضیان، احتکار کرده است. 


به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس گزارشی که ایران خودرو در روز ۵ مهر به سازمان بورس ارائه کرده است نشان می‌دهد که در شهریور ۱۴۰۲ این شرکت ۸۸ درصد از هایما‌های تولیدی خود را عرضه نکرده است.

بر اساس آمار این گزارش که روی سایت کدال بورس منتشر شده، ایران خودرو از ابتدای سال مالی تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۲ تعداد ١٠ هزار و ۵٢٨ دستگاه «هایما» تولید کرده که هفت هزار و ۶۵۵ دستگاه آن را فروخته است یعنی حدود ۷۳ درصد هایما‌های تولیدی به بازار عرضه شده، اما در شهریورماه امسال فقط ۱۲ درصد از هایما‌های تولید شده در این ماه، به بازار عرضه شده است.

این آمار در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، نشان می‌دهد که ایران خودرو از ابتدای سال مالی تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۱، تعداد ۶ هزار و ۵٧٠ دستگاه هایما تولید کرده و ۶ هزار و یک دستگاه (بیش از ۹۱ درصد) آن را تحویل داده بود.

آمار‌ها نشان می‌دهد با اینکه تولید این دستگاه خودرو در ۶ ماه امسال افزایش داشته، اما این خودروساز از عرضه آن به متقاضیان خودداری کرده است.

شرکت ایران‌خودرو با ارائه این گزارش رسمی به سازمان بورس، موضوع احتکار خودرو‌های هایما در شهریورماه را تاکید کرد.

احتکار خودرو‌ها به بهانه افزایش قیمت و نبود استاندارد

پیش از این خودروسازان درخواست افزایش قیمت خودرو‌ها را کرده بودند و بهانه‌های از جمله نبود استاندارد‌ها را اعلام کرده بودند.

در چند هفته گذشته نیز گزارش‌های از احتکار خودرو‌ها در پارکینگ‌های ٢ شرکت خودروساز منتشر شد که علت عدم عرضه آن را نداشتن استاندار‌های لازم اعلام کردند و در واکنش به این موضوع، سازمان استاندارد عدم تاییدیه استاندارد در خودرو‌های تولید شده را به شدت تکذیب کرد و در کنار این سازمان نهاد‌هایی از جمله تعزیرات حکومتی و سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان احتکار خودرو توسط ایران خودرو را تایید کردند.

این موضوع به قدری بازتاب داشت که رییس قوه قضائیه روز ١٧ مهر در جلسه شورای‌عالی قضایی به موضوع احتکار خودرو‌ها ورود کرد. حجت‌الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در این باره گفت که برخی رسانه‌ها می‌گویند خودرو‌ها را عمدی نگه داشته‌اند تا قیمت را بالا ببرند. این مدل اخبار مردم را می‌آزارد. قبلاً به بازرسی کل کشور هم گفته‌ام ورود کنند و خودروساز‌ها به صراحت به مردم توضیح بدهند و بگویند خودرو‌ها فلان ایراد را دارند.

رئیس قوه قضاییه تاکید کرده بود که حسب اعلام سازمان تعزیرات، در جریان بازدید از یک پارکینگ مستقر در خراسان رضوی، ۱۰ هزار خودروی عرضه نشده مشاهده شد که ۶ هزار دستگاه از آن‌ها دارای ایراد و نقص فنی بوده و ۴ هزار دستگاه دیگر بلااشکال بودند، اما عرضه نمی‌شدند؛ به محض بازدید و ورود سازمان تعزیرات، متولی عرضه خودرو در آن بخش، با شتاب‌زدگی و تعجیل مشغول عرضه و واگذاری خودرو‌ها می‌باشد! علی‌ایحال باید مقوله عرضه خودرو به‌صورت جامع و کامل مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد و موضوع به‌صورت شفاف برای مردم و مشتریان تبیین شود.

عرضه مستمر خودرو در سامانه یکپارچه

همچنین طبق مصوبه شورای رقابت، خودروسازان موظف هستند تا همه تولیدات خود در را در سامانه یکپارچه فروش خودرو به صورت مستمر عرضه کنند.

ایران خودرو نیز تا پایان سال ۱۴۰۳ همه هایما‌های تولیدی خود را پیش‌فروش کرده است، موعد تحویل تعدادی از این خودرو‌ها در تابستان امسال بود، در حالی که خودرو‌ها به متقاضیان تحویل نشده و آن‌ها بلاتکلیف هستند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->