بهرام رادان رسماً از داوری چهل وسومین جشنواره فیلم فجر خارج شد جزئیات تصادف آرمان امیدی، خواننده مسجدسلیمانی برنامه عصر جدید اکران ۳ فیلم کوتاه مشهدی راه‌یافته به فجر در سینما مهر کوهسنگی شهاب آسمان بازیگری | درباره شهاب حسینی، بازیگر نام‌آشنای سینمای ایران جست‌و‌جو در دنیای امپرسیونیسم | گزارشی از نمایشگاه گروهی نقاشی در نگارخانه آسمان مشهد نگاهی به مسیر هنری میترا حجار، به بهانه سالروز تولدش آموزش داستان نویسی | این شانزده نفر که به من زل زده اند (بخش دوم) پسرى که پاره تن رسول خدا بود | روایت «الفتوح» از تولد امام حسین(ع) که پروردگار هم‌زمان آن را تهنیت و تسلیت گفت جدول اکران فیلم‌های جشنواره فجر ۱۴۰۳ در سینما آفریقا مشهد + تاریخ و ساعت نشست خبری بیست‌ودومین جشنواره فجر مشهد برگزار شد | اکران ۳۲ فیلم سینمایی و انیمیشن در سینما‌های آفریقا، هویزه و سیمرغ + فیلم صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ آغازبه‌کار نمایشگاه خوشنویسی و تذهیب هنرمندان تایباد و هرات افغانستان انتقاد انیمیشن‌سازها در جشنواره فجر: نه داوری درست داریم نه نگاه درست گفتگو با مهتاب ناظری، برنده جایزه برترین بازیگر بخش دیگرگونه‌های اجرایی تئاتر فجر برای نمایش تلقین درخشش هنرمندان مشهدی در جشنواره تئاتر فجر | تندیس برترین اثر بخش دگرگونه‌های اجرایی به نمایش «تلقین» رسید اعلام اسامی برگزیدگان چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) ۹ فیلم فجر به سانس فوق‌العاده رسید (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) مطالبات کتابفروشی‌ها تسویه شد جدول اکران فیلم‌های جشنواره فجر ۱۴۰۳ در سینما سیمرغ مشهد + تاریخ و ساعت جدول اکران فیلم‌های جشنواره فجر ۱۴۰۳ در سینما هویزه مشهد + تاریخ و ساعت
سرخط خبرها

یادداشت «کیانوش عیاری» برای داریوش مهرجویی

  • کد خبر: ۱۸۹۵۲۷
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۴
یادداشت «کیانوش عیاری» برای داریوش مهرجویی
کیانوش عیاری کارگردان سینما در حالی که در مراسم تشییع پیکر داریوش مهرجویی حضور نداشت، یادداشتی برای وی نوشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کیانوش عیاری کارگردان سینما که به دلیل کسالت در مراسم تشییع پیکر داریوش مهرجویی حضور نداشت، با این حال یادداشتی برای وی نوشت که در این مراسم خوانده شد. متن این یادداشت به شرح زیر است:

زنده یاد داریوش مهرجوئی در تاریخ سینمای ایران متبحرترین و ماهرترین ترسیم‌کننده‌ی زندگی بود. او حتا در فیلم‌های روشنفکرانه و پیچیده اش این ویژگی را به درستی و زیبایی ترسیم کرده بود. گرایش بزرگمرد تاریخ سینمای ایران در به تصویر کشیدن زندگی رنگارنگ و متنوع ایرانی حکایت از این داشت که او با بینش و دانش خود می‌توانست روایت مطلوبی از هر نوع زندگی ارائه دهد، بدون اینکه آن‌ها را تجربه کرده باشد؛ و حالا این جنایت وحشیانه، به منزله‌ی معمای تازه‌یی است که برای مردم ایران گشوده شده است. متأسفانه به دلیل بستری بودن، حضور در این مراسم برایم ممکن نبود. یاد اش گرامی. کیانوش عیاری.



گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->