از آیینه‌دزدی تا زندان: نجات زندگی نوجوان تبهکار با حکم یک قاضی در مشهد حکم ۳ بار اعدام در ملأعام برای یک جنایتکار در مشهد | شکار قربانیان با نقاب روان‌پریشی! گام هایی برای بهبود بزرگ سالانی که در کودکی آزار دیده اند | از سایه به روشنایی کشف محموله مواد مخدر و دستگیری قاچاقچیان توسط مرزبانان هنگ مرزی تایباد مرگ مرموز زن تنها با یک استوری فاش شد! پوکی استخوان، بیماری خاموشی که شیوعش بالاست ماجرای آتش سوزی در شهرری چه بود؟ + فیلم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) آتش سوزی در جنوب تهران | انبار روغن موتور طعمه آتش شد + فیلم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) پنجمین سال خشکسالی پیاپی در خراسان رضوی | احتمال ازدست‌رفتن سد‌های تأمین‌کننده آب مشهد در پاییز ۱۴۰۴ + فیلم نیمی از مدارس کشور را خیرین بازسازی و تجهیز می‌کنند یگان حفاظت محیط زیست: ارتقای توان عملیاتی برای امنیت محیط‌بانان ضروری است بازنشستگان صندوق فولاد وام بانکی می‌گیرند + جزئیات آیا واکسیناسیون HPV در ایران متوقف شده است؟ شکر سفید و قهوه‌ای از نظر ارزش غذایی چه تفاوتی با هم دارند؟ سیل در پاکستان جان ۳۵۱ نفر را گرفت «اوزمپیک» داروی لاغری محبوب با بیش از ۱۸۰۰ شکایت اهدای عضو در مشهد به ۱۱ نفر زندگی دوباره بخشید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات امتحانات جبرانی دوازدهمی‌ها اعلام شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) چالش کمبود نیروی انسانی متخصص در کنار توسعه تجهیزات مدرن سرطان‌شناسی در بیمارستان تخصصی سرطان امید بازنشستگان تأمین اجتماعی: معوقات حقوق را زودتر پرداخت کنید یک فرد محکوم به قصاص در اهواز پس از ۳۶ سال آزاد شد درخشش تیم‌های نخبه دانشجویی و دانش‌آموزی ایران در مسابقات رباتیک کره جنوبی بانک رفاه متعلق به تأمین اجتماعی و واگذاری آن به دولت برخلاف قانون است نتایج اعتراضات داوطلبان به آزمون سمپاد چه زمانی اعلام می‌شود؟ آغاز مهلت ثبت نام بومگردی‌ها برای دریافت پنل خورشیدی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ویژگی‌های هتل مناسب تابستان در مشهد تالاب هورالعظیم همچنان در آتش | حریق در بخش‌های ایرانی مهار شده است برپایی میز خدمت ویژه بازنشستگان کشوری آیا در مدارس پناهگاه ساخته می‌شود؟ + ویدئو
سرخط خبرها

۲۰۰۰ خط همزمان برای مشاوره در رابطه با ویروس کرونا

  • کد خبر: ۱۹۰۲۰
  • ۰۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۵
۲۰۰۰ خط همزمان برای مشاوره در رابطه با ویروس کرونا
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: در حال حاضر در هر شیفت ۱۰۰ هزار محلول و ۳۵ هزار ژل در حال تولید است و تا رفع نیاز مردم تولید ادامه خواهد داشت و ۲۰۰۰ خط همزمان برای مشاوره در رابطه با ویروس کرونا راه اندازی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در مراسم راه اندازی مرکز تلفن با ۲۰۰۰ خط همزمان برای مشاوره در رابطه با ویروس کرونا، واردات ۵۰ میلیون ماسک، تغییر خط تولیدات دارویی شرکت های تحت مدیریت ستاد به تولید مواد ضد عفونی کننده و اعزام تیم‌های کاروان سلامت به استان قم و گیلان)، اظهار کرد: ان‌شاءالله به زودی این مرحله نیز دفع بلا خواهد شد چرا که کشور ما با توجه به توانمندی هایی که دارد شکست نخواهد خورد.

 

مخبر با بیان اینکه یکی از اقداماتی که انجام شد این بود که خط تولید هر سه کارخانه تولیددارو، البرز دارو و سبحان دارو را عوض کردیم، افزود:  در حال حاضر در هر شیفت ۱۰۰ هزار محلول و ۳۵ هزار ژل در حال تولید است و  تا رفع نیاز مردم تولید ادامه خواهد داشت.

 

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام گفت: در ۴۸ ساعت گذشته به توصیه وزیر بهداشت قرارداد تولید ۵۰ میلیون ماسک را منعقد کردیم که محموله اول آن فردا در تهران خواهد بود.

 

او با بیان اینکه قرارداد تولید  ۳.۵ میلیون ماسک N95 که مخصوص پزشکان است را منعقد کردیم،  گفت: ظرف چند روز آینده کمبود بین تولید و نیاز مردم مرتفع خواهد شد.

 

مخبر ادامه داد: ستاد اجرایی دخالتی در توزیع و ارزشگذاری ندارد و تنها مسئولیت واردات آن را دارد که در نهایت تحویل وزارت بهداشت خواهد شد.

 

رئیس ستاد اجرایی گفت: قرارداد تولید یک میلیون دست لباس پزشکان نیز منعقد شده است که ظرف ۳ الی ۴ روز آینده این لباس‌ها نیز در تهران تحویل وزارت بهداشت خواهد شد.

 

مخبر با بیان اینکه ۶ کاروان سلامت به قم و ۴ کاروان سلامت به گیلان با تمام تجهیزات مقابله با کرونا اعزام شدند، گفت:  ۸۰ پزشک این کاروانها را پشتیبانی می کنند.

 

مخبر ادامه داد: مشاوره ها و درمان‌های تله مدیسین در دو شهر قم و گیلان در حال انجام است.

 

وی با بیان اینکه راه‌اندازی دو کارخانه در تهران در دستور کار است، گفت: که این دو کارخانه ماسک‌های N99 را ایجاد خواهد کرد و در نهایت تحویل مردم خواهیم داد.

 

مخبر گفت: ضمن تاکید بر این نکته که ستاد هیچ نقشی در قیمت گذاری و توزیع این محصولات نخواهد داشت و صرفا تحویل وزارت بهداشت خواهد شد، افزود متعهد خواهیم بود تا زمان رفع نیاز مردم تولیدات را انجام دهیم تا کمبود آن با اعلام وزارت بهداشت مرتفع شود.

 

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام با بیان اینکه دو روز گذشته جلسه ای با تولیدکنندگان ماسک و مواد ضد عفونی کننده برگزار شد، گفت: کمبود های آن حل و یا در حال حل شدن است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->