راه‌حل پیشنهادی آموزش و پرورش برای حل مشکل سربازی معلمان بازی پزشکان تقلبی با جان مردم | شناسایی ۸۹ مداخله‌گر سلامت در سال ۱۴۰۳ لغزندگی برخی جاده‌های خراسان رضوی در پی بارش برف و باران (۶ اسفند ۱۴۰۳) رازگشایی از قتل مرد زندانی به دست قاتلان اجاره‌ای ماجرای عجیب سرقت‌های باند دختران لاغر در مشهد کیک و غذای رنگی بخوریم یا نخوریم؟ بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک
سرخط خبرها

مکاتبه برای تخصیص شیرخشک بیشتر برای مشهد

  • کد خبر: ۱۹۰۵۰۰
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۶
مکاتبه برای تخصیص شیرخشک بیشتر برای مشهد
از ابتدای سال ۱۴۰۲، بیش از ۱.۵‌میلیون قوطی شیرخشک در مشهد توزیع شده است.

شهرآرانیوز - «مکاتبات و پیگیری‌های لازم برای اختصاص یافتن میزان شیرخشک بیشتر به مشهد که شهری زائرپذیر است، انجام شده است.» این خبر را سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد درباره سهمیه شیرخشک نوزادان زائرانی که از سایر استان‌ها و شهر‌ها به خراسان‌رضوی و مشهد سفر می‌کنند، اعلام کرده و البته هیچ توضیحی درباره نتیجه این مکاتبات و پیگیری‌ها نداده است.

علی روحبخش که ۲۳‌مهرماه در گفتگو با شهرآرا درباره داروخانه‌هایی که بدون ثبت کدملی شیرخشک توزیع می‌کنند، گفته بود «از طریق سامانه تیتک بر داروخانه‌ها نظارت داریم.

تا پایان هفته این موارد را بررسی می‌کنیم و درصورتی‌که داروخانه‌ای همکاری نکند، از لیست حذف می‌شود»، اکنون پاسخگویی به خبرنگار شهرآرا را در‌این‌زمینه به هماهنگی با روابط‌عمومی این معاونت منوط کرده و البته روابط‌عمومی نیز با وجود پیگیری همچنان پاسخی به ما نداده است؛ بااین‌حال روحبخش درباره آخرین وضعیت توزیع شیرخشک در مشهد و استان به ایرنا گفته است: یک‌میلیون‌و‌۸۷۴‌هزار‌و‌۵۴۰ قوطی شیرخشک از ابتدای امسال تاکنون در داروخانه‌های مناطق زیرپوشش این دانشگاه در خراسان‌رضوی توزیع شده است.

به گفته او، از این تعداد، یک‌میلیون‌و‌۵۸۰‌هزار‌و‌۲۳۰ قوطی شیرخشک در شش ماه نخست امسال و ۲۹۴‌هزار‌و‌۳۱۰ قوطی شیرخشک در مهرماه امسال بین داروخانه‌های زیرپوشش دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد توزیع شده است.

روحبخش ادامه داد: همچنین از این تعداد یک‌میلیون‌و‌۶۹‌هزار‌و‌۶۳۶ قوطی شیرخشک در داروخانه‌های مشهد توزیع شده است. در شش ماه نخست امسال ۸۵۲‌هزار‌و‌۱۱۵ قوطی شیرخشک و در مهرماه نیز ۲۱۷‌هزار‌و‌۵۲۱ قوطی شیرخشک در داروخانه‌های مشهد توزیع شده است.

به گفته سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد، این میزان شیرخشک توزیع‌شده مربوط به جمعیت بومی زیرپوشش این دانشگاه و اتباع خارجی ساکن در این مناطق است.
روحبخش با بیان اینکه تاکنون شیرخشک معمولی (رگولار) خارجی توزیع نشده است، ادامه داد: مرکز بهداشت شیرخشک یارانه‌ای را توزیع می‌کند که نسبت به شیرخشک غیریارانه‌ای هزینه کمتری دارد.

توزیع بدون محدودیت

او درباره سهمیه شیرخشک در داروخانه‌های دولتی و خصوصی گفت: برای داروخانه‌ها محدودیتی در دریافت شیرخشک وجود ندارد و هر‌میزان شیرخشکی که به شرکت پخش استانی ارسال شود، همان میزان بین همه داروخانه‌های دولتی و خصوصی توزیع می‌شود.

روحبخش با بیان اینکه در راستای توزیع عادلانه شیرخشک، طرح ثبت اطلاعات فروش شیرخشک با درج کدملی و تاریخ تولد کودکان زیر دو سال، توسط داروخانه‌ها از تاریخ بیستم مهرماه امسال آغاز شده است، افزود: داروخانه‌ها باید به‌ازای هر شیرخشک تحویلی، کدملی کودکی زیر دو سال را در سامانه «تیتک» ثبت کنند.

سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد درباره این که ماهانه چند قوطی شیرخشک به هر نوزاد تعلق می‌گیرد، ادامه داد: تعداد قوطی‌های شیرخشک برآورد‌شده بر‌اساس نیاز کودکان در سنین مختلف متفاوت است، اما برآورد بین چهار تا ۹ قوطی شیرخشک است و اکنون محدودیتی ندارد. او درباره اینکه اکنون به‌طور میانگین چند نوزاد در مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد شیرخشک مصرف می‌کنند، گفت: شمار واقعی نوزادانی که شیرخشک مصرف می‌کنند قابل‌ذکر نیست، اما برآورد‌ها نشان می‌دهد بین ۲۵ تا ۳۵‌درصد کودکان کمتر‌از‌دو‌سال شیرخشک مصنوعی غیریارانه‌ای استفاده می‌کنند که در سنین مختلف نیز متفاوت است.

روحبخش بیان کرد: میزان مصرف شیرخشک در خانواده‌هایی که به‌صورت خودبه‌خودی و بدون تجویز پزشک مصرف شیرخشک دارند، به‌صورت واقعی مشخص نیست و برآورد‌ها نشان می‌دهد که بین ۲۵ تا ۳۵‌درصد باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->