پیش‌بینی بورس فردا (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | ریزش ادامه دارد؟ رکورد سرمایه‌گذاری جهانی در حوزه انرژی به ۳.۳ تریلیون دلار رسید همه چیز درباره عرضه اولیه «نان» رضوی در بورس فردا (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کشف ۵۲۹ دستگاه ماینر غیرمجاز در خراسان رضوی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | رشد ۱۰ تا ۹۰ میلیونی قیمت خودرو‌های داخلی افزایش یافت (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) + جدول توزیع ۸۷۶ تن گوشت گوساله و مرغ در مشهد و خراسان رضوی، از ابتدای سال تاکنون (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ظرفیت ۳ هزار مگاواتی برق تجدیدپذیر در خراسان رضوی ایجاد می‌شود اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۴، این هفته برگزار می‌شود + جزئیات جمع‌آوری ۴۲۸ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم راه‌های خراسان رضوی نرخ بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۴ چه زمانی اعلام می‌شود؟ بررسی قیمت موبایل‌های کمتر از ۱۰ میلیون تومان (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) جهش قیمت‌ها، دستمزد کارگران را بی‌اثر کرد ریزش سنگین بورس | خروج شدید پول حقیقی از بازار (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) راه چاره دولت برای کاهش خاموشی‌ها چیست؟ بچه‌پول‌دار‌های جدید در راه هستند! فروش محصول ایران خودرو دیزل از امروز (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) آغاز شد + جدول وزیر جهاد کشاورزی: ۹۰ درصد روغن و ۳۰ درصد شکر وارداتی است قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | دلار در نیمه کانال ۸۳ هزار تومان شیر تو شیر در  بازار لبنیات | سردرگمی مصرف‌کنندگان در نبود مصوبه رسمی برای قیمت محصولات لبنی رشد نیم درصدی بازار مسکن در ۱۴۰۳ | فاصله معنادار بخش مسکن با نرخ هدف برنامه هفتم آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | ارزش بیت‌کوین چقدر است؟ قیمت مواد غذایی کاهش یافت قیمت امروز طلا در مشهد اعلام شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) افزایش چراغ‌خاموش اجاره‌بهای مسکن | سقف نرخ اجاره مسکن اعلام نشده است قیمت جهانی طلا امروز (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ویدئو | هیچ منع قانونی برای واردات خودرو‌های جانبازان وجود ندارد قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش قیمت میوه نسبت‌به هفته گذشته شیر در صدر گرانی‌های بهار
سرخط خبرها

افزایش حق کمیسیون مشاوران املاک در راه است؟ (۳ آبان ماه ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۰۷۸۴
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۶
افزایش حق کمیسیون مشاوران املاک در راه است؟ (۳ آبان ماه ۱۴۰۲)
دبیر اتحادیه مشاوران املاک تهران با بیان اینکه طرح درجه‌بندی مشاوران املاک با هدف جلب رضایت مشتریان ارائه شده است، در مورد جزئیات آن توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، چند روز پیش عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران از درجه‌بندی مشاوران املاک در کل کشور خبر داد. مهدی امیدوار با بیان اینکه بر اساس تصمیمات کشوری مقرر شده است تمام مشاوران املاک درجه‌بندی شوند، افزود: شورای عالی مسکن شرایط خاصی را برای مشاوران املاک گذاشته که یکی از آن‌ها درجه‌بندی فعالان این صنف است و این طرح در کل کشور اجرا خواهد شد.

دبیر اتحادیه مشاوران املاک تهران در مورد جزئیات این طرح گفت: طرح درجه‌بندی مشاوران املاک با مشورت چند ارگان از جمله راه و شهرسازی، اتاق اصناف تهران و اتحادیه مشاوران املاک تهران مطرح شد و قرار است ابتدا به صورت پایلوت در برخی شهر‌ها اجرا شود و بعد در مورد اجرای سراسری آن تصمیم گرفته شود.

سعید لطفی در مورد نحوه اجرای این طرح در تهران بیان کرد: همانطور که اشاره شد، طرح درجه‌بندی مشاوران املاک هنوز در تهران به مرحله اجرا نرسیده است. ضمن اینکه باید به این موضوع توجه داشت که شرایط کار در تهران با شهرستان‌ها متفاوت است و اینکه ما بخواهیم چنین طرحی را در میان ۱۲ هزار عضو اتحادیه مشاوران املاک پایتخت اجرا کنیم و آن را جا بیندازیم، کمی پیچیده‌تر است و به زمان بیشتری نیاز دارد.

لطفی در مورد دلایل و اهداف اجرای طرح درجه‌بندی مشاوران املاک گفت: هدف اصلی طرح آن است که مشاوران املاک رضایت مشتریان را جلب کنند. بر این اساس، در طرح درجه‌بندی مشاوران املاک به مواردی مانند تعداد معاملات و رضایتمندی مشتریان توجه خواهد شد و فعالین این صنف با توجه به این موارد درجه‌بندی می‌شوند.

این مقام صنفی در پاسخ به اینکه درجه‌بندی چه تاثیری بر نرخ ارائه خدمات از سوی مشاوران املاک دارد؟ گفت: طرح درجه‌بندی مشاوران املاک هنوز نیاز به چکش‌داری دارد، چون مستلزم یک‌سری زیرساخت‌ها و آموزش‌هاست و در حال حاضر نمی‌توانیم بگوییم که نرخ خدمات مشاوران املاک درجه یک یا درجه دو و سه چگونه است. بر این اساس باید ابتدا اجازه دهیم کار یک مقدار جلو برود تا ما بتوانیم در مورد تاثیر آن بر نرخ خدمات‌دهی مشاوران املاک صحبت کنیم.

این صحبت‌ها در حالی است که امروز محمدحسن آصفری، نماینده مجلس در گفتگو با یکی از خبرگزاری عنوان کرد درجه‌بندی مشاوران املاک به غیر از اینکه جیب مردم را خالی کند چیز دیگری ندارد.

دبیر اتحادیه مشاوران املاک تهران در واکنش به این صحبت‌ها گفت: به هیچ وجه اینگونه نیست و در قانونی که الان داریم هیچ ارتباطی بین امتیاز بیشتر و نرخ خدمات بالاتر وجود ندارد بر این اساس نمی‌شود گفت هر کسی که امتیاز بیشتری دارد می‌تواند نرخ بالاتری دریافت کند مگر اینکه این مورد بعدا از سمت مجلس مصوب شود، اما در کل، همانطور که اشاره شد هدف اصلی طرح آن است که مشاوران املاک خدمات بهتری به مردم بدهند و سعی کنند رضایتمندی مشتریان را بیشتر کنند.

لطفی در مورد تاثیر طرح درجه‌بندی مشاوران املاک بر بازار مسکن و اجاره گفت: این طرح هیچ تاثیری بر قیمت‌ها ندارد چرا که گرانی مسکن و اجاره‌بها دست مشاوران املاک نبوده است که بگوییم با اجرای چنین طرحی قیمت‌ها پایین خواهد آمد. در شرایط کنونی تنها عاملی که بر بازار مسکن تاثیر خواهد گذاشت تولید مسکن است و تنها زمانی که آمار تولید مسکن بالا برود ما می‌توانیم منتظر کاهش قیمت‌ها در بازار مسکن و اجاره باشیم.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->