مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴ هفته کاهشی دیگر در بازار خودرو | افت قیمت خودرو ادامه دارد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: پروژه هوشمندسازی شهر مشهد، بزرگ‌ترین پروژه ارتباطی کشور است طلای جهانی تغییر مسیر داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت روز برنج و حبوبات در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برنج ایرانی از حدود ۱.۵ تا ۲.۷ میلیون تومان یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ به حساب دهک یک تا ۳ واریز شد | یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ چه روزی واریز می‌شود؟ فروش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان شمش طلا در ۱۱ حراج از ابتدای سال تاکنون قیمت طلا در مشهد به کمترین حد ۲ماهه اخیر رسید | نرخ طلا یک کانال دیگر را از دست داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا و سکه ریزش کرد بررسی قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی کیلویی چند؟ خرید تضمینی پیاز تا ۵ خرداد ۱۴۰۴، تمدید شد افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ حقوق دولتی مواد معدنی در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد حذف ارز ترجیحی گوشت چه تبعاتی دارد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نفت ایران نزدیک به ۷۰ دلار فروخته شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنجال بابک زنجانی؛ از خرید شرکت‌های شستا تا سهام سایپا پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قطع برق صنایع پرمصرف برای توزیع عادلانه انرژی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی و گردشگری آغاز شد| مشهدالرضا(ع) میزبان ۴۹۰ شرکت از ۳۲ استان کشور+ فیلم پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاملات اوراق مالی اسلامی در بازار سرمایه از مالیات معاف شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مجوز‌های کاغذی کسب و کار باید تا پایان سال ۱۴۰۲ به شناسه یکتا تبدیل شوند

  • کد خبر: ۱۹۱۳۲۲
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۱
مجوز‌های کاغذی کسب و کار باید تا پایان سال ۱۴۰۲ به شناسه یکتا تبدیل شوند
رئیس مرکز بهبود کسب و کار می‌گوید: طبق قانون همه مجوز‌های کاغذی باید تا نیمه دوم امسال تبدیل به شناسه یکتا شود و از ابتدای ۱۴۰۳ هیچ فعال اقتصادی نباید بدون شناسه یکتا فعالیت کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در سال‌های اخیر موضوع دشواری اخذ مجوز کسب و کار گلایه بسیاری از متقاضیان مجوز بوده است.

یکی از متقاضیان مجوز تعمیر ماشین‌های اداری می‌گوید: ۱۵ سال است که خواهان یک مجوز بوده ام، اما سختی‌های اخذ آن من را منصرف کرده است. یکی دیگر از متقاضیان پروانه یک واحد صنفی عنوان می‌کند: صبح تا شب برای گرفتن یک مجوز باید از این اداره به آن اداره برویم و درب مغازه خود را ببندیم.

هم اکنون با اجرای قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوز‌ها باید به صورت الکترونیکی از درگاه ملی مجوز‌ها به نشانی mojavez.ir صادر می‌شود.

دریافت کننده مجوز تعمیر ماشین‌های اداری می‌گوید: زمانی که در رسانه‌ها با درگاه ملی مجوز‌ها آشنا شدم، به این درگاه مراجعه و درخواست خود را ثبت کردم و سه روز بعد مجوز من صادر شد؛ جالب بود که اینقدر سریع و به صورت الکترونیکی، بدون مراجعه حضور پروانه کسب و کارم صادر شده است. یکی دیگر از دریافت کنندگان مجوز یک واحد صنفی می‌گوید: اگر مدارک کامل باشد و ثبت درخواست کنید سه روزه جواز را صادر می‌کنند؛ چرا که من هم به همین شکل مجوز خود را گرفته ام.

لازم به ذکر است، هیئت مقررات زدایی اعلام کرده؛ اخذ شناسه یکتا از درگاه ملی مجوز‌ها به منزله صدور مجوز است و نیازی به مراجعه حضوری یا امضای رئیس هیچ اتحادیه یا دستگاهی نیست.

همه مجوز‌های کاغذی باید تا پایان نیمه دوم امسال تبدیل به شناسه یکتا شود

رئیس مرکز بهبود کسب و کار با بیان اینکه اگر مجوزی دارای این شناسه الکترونیکی نباشد معتبر نیست می‌گوید: طبق قانون همه مجوز‌های کاغذی باید تا نیمه دوم امسال تبدیل به شناسه یکتا شود و از ابتدای ۱۴۰۳ هیچ فعال اقتصادی نباید بدون شناسه یکتا فعالیت کند.

بر اساس قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار، با صدور شناسه یکتا، هیچ ماموری نیز اجازه مطالبه مجوز کاغذی از فعالان اقتصادی ندارد و حالا همه دستگاه‌ها ملزم به اتصال سامانه استعلام مجوز به درگاه ملی مجوز‌ها هستند.

وزارت نیرو زودتر از همه دستگاه‌ها سامانه استعلام مجوز خود را به درگاه ملی مجوز‌ها متصل کرده است و کسانی که مجوز قدیمی و کاغذی وزارت نیرو را دارند می‌توانند به درگاه ملی مجوز‌ها مراجعه و ثبت درخواست شناسه یکتا کنند تا سرویس‌های حکومتی آن‌ها برقرار بماند.

لازم به ذکر است، رئیس کمیسیون جهش و رونق تولید مجلس از برخورد با دستگاه‌هایی خبر داده است که به قانون تسهیل صدور مجوز‌ها تمکین نمی‌کنند.

شمس الدین حسینی اعلام کرد: ما هر جا که باشیم پشتوانه‌های این قانون رو تقویت می‌کنیم و در ضمانت اجرایی و نظارت قانونی کوتاهی نمی‌کنیم. طبق قانون، داشتن شناسه یکتا، مجوز رسمی کسب و کار در کشور محسوب می‌شود که تنها از درگاه ملی مجوز‌ها قابل دریافت است.

منبع: تسنیم 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->