دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: تقویت فرهنگ عمومی راهی برای افزایش هم‌بستگی اجتماعی است فرهنگ عمومی، زیربنای سلامت جامعه است درگذشت «کوئینسی جونز» تهیه‌کننده آثار مایکل جکسون در ۹۱ سالگی تسهیلات تبصره ۱۸ وزارت فرهنگ به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ اکران سیار «آسمان غرب» میلیاردی شد «سعیداسلام‌زاده» مدیر روابط عمومی معاونت هنری شد دلیل تعطیلی برنامه «شیوه» شبکه چهار چه بود؟ نگاهی به مجموعه‌داستان «نیمۀ تاریک ماه» هوشنگ گلشیری نگاهی به ذات سیال «فرهنگ عمومی» و آیین‌نامه‌های بدون ضمانت اجرایی صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ «دزدان دریایی کارائیب» جدید بدون حضور جانی دپ پیام رئیس انجمن بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان منتشر شد انتشار نسخه مجازی آلبوم عاشقانه «نوازشگر» چرا «سفره ایرانی» کیانوش عیاری پس از ۲۰ سال هنوز اکران نشده است؟ حکایت آبی که صدراعظم نخورد درباره عکاسی تئاتر که پس از ۷ سال به جشنواره رضوان اضافه شد معرفی چند کتاب برای علاقه ­مندان به یادگیری وزن شعر | آراستن طبع موزون
سرخط خبرها

رئیس صداوسیما: مهم‌ترین وظیفه و هدف اصلی‌ روان‌سازی آنتن بر اساس سند تحول است

  • کد خبر: ۱۹۱۴۰۷
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۶
رئیس صداوسیما: مهم‌ترین وظیفه و هدف اصلی‌ روان‌سازی آنتن بر اساس سند تحول است
رئیس صداوسیما در نشست مدیران اطلاعات و برنامه‌ریزی سازمان صداوسیما گفت: مدیران اطلاعات و برنامه‌ریزی چشم و گوش سازمان صداوسیما هستند، مهم‌ترین وظیفه و هدف اصلی‌شان را روان‌سازی آنتن بر اساس سند تحول است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پیمان جبلی در نشست مدیران اطلاعات و برنامه‌ریزی سازمان صداوسیما با چشم‌اندازی بر سند تحول، تهیه‌کنندگان و برنامه‌سازان را صاحبان اصلی صداوسیما دانست و اظهار کرد: زمانی که در چهارمین نشست افق تحول صحبت از آنتن رسانه ملی به میان آمد، از تهیه‌کنندگان و برنامه‌سازان به عنوان نزدیک‌ترین بخش بدنه سازمان به آنتن یاد کردم و اکنون نیز تأکید می‌کنم که آن‌ها از مدیران تصمیم‌گیر به آنتن نزدیک‌ترند.

وی با تأکید بر لزوم برداشتن گام‌های عملی برای تحقق اهداف سند تحول، به توصیه‌ها و راهبرد‌های اعلامی رهبر انقلاب مبنی بر ضرورت نگاه تحول‌گرایانه در فرآیند‌ها و سیاستگذاری‌های صداوسیما به عنوان مهم‌ترین و مؤثرترین دستگاه فرهنگی در کشور نیز اشاره کرد و گفت: آنچه دستمان را پر کرده رهنمود‌هایی است که رهبر انقلاب در این چهار دهه در جلسات خصوصی و عمومی‌به رسانه ملی ابلاغ کرده‌اند و این رهنمود‌ها در کنار اهداف انقلاب و نظام اسلامی تبدیل به سند تحول شده‌است.

رئیس صداوسیما بیان کرد: البته سند تحول، سندی تازه و نو در رسانه ملی نیست بلکه بخش عمده‌ای از این سند بر اساس آسیب‌شناسی عملکردی سازمان شکل گرفته و برآیند عقل جمعی و آسیب‌شناسی مدیران قبلی رسانه ملی از روند حرکت رسانه ملی با توجه به چالش‌های پیش‌رو، به همراه مطالبات مقام معظم رهبری است که پیش از این نیز تدوین شده بود، اما در دوره جدید با نگاهی به آسیب‌های موجود به اجرا درآمده‌است.

جبلی با اشاره به لزوم تغییر شیوه رسانه‌های سنتی هم گفت: بقای رسانه‌های سنتی در گرو رقابت با رسانه‌های نوین است و با تغییر سلیقه‌ها باید در این میدان حضور زنده و روزآمد داشته باشیم؛ ضمن اینکه با چالش‌های مختص به رسانه خودمان هم روبه‌رو هستیم. رسانه ملی تنها رسانه حاکمیت است که بار اصلی تولید محتوا را بر دوش گرفته. این مسئولیت سنگین در فضای پرچالش رسانه‌های رقیب بر دوش ماست و باید بیدار باشیم و زمان را از دست ندهیم.

او با بیان اینکه مدیران اطلاعات و برنامه‌ریزی چشم و گوش سازمان اند، از مدیران برنامه‌ریز با عنوان سربازان ایجاد تحول در خط مقدم سازمان صداوسیما یاد کرد و خطاب به آنان چنین گفت: اصلاح و بازنگری بر عهده شماست و نظرات تکمیلی شما در مسیر سیاست‌های سازمان برای ما اهمیت دارد. همه ما خدمتگزار محتوای آنتن هستیم و باید موانع را از سر راه برنامه‌سازان برداریم. هدف اصلی مدیران اطلاعات و برنامه‌ریزی نیز باید روان‌سازی آنتن و تولید محتوا براساس سند تحول باشد.

رئیس صداوسیما در پایان با اشاره به همراهی مدیران برنامه‌ریز با تهیه‌کننده‌ها هم بیان کرد: همه ملزم هستیم به سند تحول به عنوان نقشه راه توجه کنیم و باید برای اجرای ۱۲ محور سند تحول برنامه داشته باشیم. در این مسیر، مدیران و برنامه‌سازان باید احساس کنند که مدیران اطلاعات و برنامه‌ریزی همراه و کمک آنان‌اند و باید مشکلات و خواسته‌هایشان را بدون لکنت به این بخش از رسانه ملی منتقل کنند تا به پیشبرد اهداف تحولی رسانه ملی کمک شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->