ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند نظرات مدیرعامل اینستاگرام درباره هوش مصنوعی و بحران اعتماد به شبکه‌های اجتماعی اسنپ‌فود از دسترس خارج شد (۲۶ آذر ۱۴۰۳) [به‌روزرسانی: اختلال برطرف شد] شیائومی ۱۵ اولترا احتمالا قوی‌ترین باتری تاریخ این برند را داشته باشد آیا بورس فردا، دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳، تعطیل است؟
سرخط خبرها

روش جدید محققان گوگل برای سنجش ضربان قلب با هدفون

  • کد خبر: ۱۹۱۴۷۸
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۷
روش جدید محققان گوگل برای سنجش ضربان قلب با هدفون
محققان گوگل می‌گویند که با یک روزرسانی نرم افزاری از هدفون‌های حذف نویز موجود برای سنجش ضربان قلب استفاده کرده‌اند.

شهرآرانیوز - پایش ضربان قلب در گجت‌های هوشمند (مانند ساعت‌های هوشمند یا هدفون‌های بی‌سیم) تا حدی به فتوپلتیسموگرافی (PPG) وابسته است که از پالس‌های نور برای اندازه‌گیری فعالیت خون استفاده می‌کند. این روش درکل خوب کار می‌کند، اما محدودیت‌هایی هم دارد. دانشمندان گوگل در تحقیقات جدیدشان، روش متفاوتی به نام آدیوپلتیسموگرافی (APG) را امتحان کرده‌اند که از اولتراسوند برای اندازه‌گیری ضربان قلب استفاده می‌کند. آن‌ها این کار را با هدفون‌های حذف نویز فعال (ANC) و به‌روزرسانی نرم‌افزاری انجام دادند.

این ترفند با پرتاب سیگنال اولتراسوند با شدت کم از داخل کانال گوش کار می‌کند. در این روش از میکروفون کوچکی استفاده می‌شود که به ANC کمک می‌کند آشفتگی‌های سطح پوست حین پمپاژ خون را تشخیص دهد. این تکنیک حتی با داشتن مانع در گوش، اندازه کانال گوش متفاوت یا رنگ پوست تیره‌تر هم کار می‌کند. کم‌شدن دقت سنجش ضربان قلب در افراد با رنگ پوست تیره‌ یا خالکوبی مشکلی همیشگی در ساعت‌های هوشمند و سایر ابزار‌های پوشیدنی بوده است.

محققان گوگل همچنین دریافتند که روش اولتراسوند هنگام پخش موسیقی به خوبی کار می‌کند، اما گفتند که در محیط‌های پر سر و صدا و هنگام حرکت بدن دارای مشکلاتی است. با این حال، آن‌ها دریافتند که می‌توانند با استفاده از فرکانس‌های متعدد و تشخیص دقیق‌ترین سیگنال در میان آن‌ها، بر مشکل حرکت غلبه کنند.

محققان در آزمایش‌هایشان علاوه بر هدفون‌های تجاری موجود، از نمونه‌های اولیه ساخته‌شده هم استفاده کردند. مطالعه آن‌ها با ۱۵۳ شرکت‌کننده انجام شد. میانگین میزان خطای ضربان قلب و تغییرات ضربان قلب در این آزمایش به ترتیب ۳.۲۱ درصد و ۲.۷۰ درصد بود.

هدفون‌های پایش ضربان قلب پیش از این هم وجود داشته‌اند، اما آن‌ها از روش PPG استفاده می‌کنند که به حرکات شدید بسیار حساس هستند.

به خاطر داشته باشید که این فقط یک مطالعه است و به این معنی نیست که گوگل قصد دارد هدفون‌هایی را منتشر کند که این کار را انجام می‌دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->