رونمایی همراه اول از سه مدل زبانی فارسی در الکامپ حمله تند مارک زاکربرگ به رقبای متا: فکر می‌کنند هوش مصنوعی خداگونه می‌توانند بسازند! طبق شایعات «وان پلاس بادز پرو ۳» به زودی معرفی می‌شود کارت‌های کمبو جدید همستر کامبت (شنبه ۹ تیر) ژاپنی‌ها رکوردی جدید در سرعت انتقال داده با فیبر نوری ثبت کردند: ۴۰۲ ترابیت‌برثانیه آیا اپراتور‌ها به تعهدشان برای افزایش سرعت اینترنت عمل کردند؟ (۹ تیر ۱۴۰۳) کدمورس جدید همستر کامبت (شنبه ۹ تیر) + آموزش کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (جمعه ۸ تیر) کدمورس جدید همستر کامبت (جمعه ۸ تیر) + آموزش ۱۱۰ زبان جدید به گوگل ترنسلیت اضافه شد کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (پنجشنبه ۷ تیر) کدمورس جدید همستر کامبت (پنجشنبه ۷ تیر) + آموزش نسخه موبایل گوگل کروم ویژگی‌های جذابی دریافت می‌کند (۶ تیر ۱۴۰۳) آیا مصرف پنیر کیفیت زندگی را افزایش می‌دهد؟ + پاسخ محققان اولین لپ‌تاپ‌های ایسوس با پردازنده رایزن AI 300 کی عرضه می‌شود؟ گرما چطور بر مغز و رفتارهای شناختی ما تأثیر می‌گذارد؟ چرا برخی هرگز به کووید ۱۹ مبتلا نمی‌شوند؟ کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (چهارشنبه، ۶ تیر ۱۴۰۳) فراگیری دانش سیاسی و توسعه‌یافتگی کدمورس جدید همستر کامبت (چهارشنبه ۶ تیر) + آموزش کدمورس جدید همستر کامبت (سه‌شنبه ۵ تیر) + آموزش
سرخط خبرها

روش جدید محققان گوگل برای سنجش ضربان قلب با هدفون

  • کد خبر: ۱۹۱۴۷۸
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۷
روش جدید محققان گوگل برای سنجش ضربان قلب با هدفون
محققان گوگل می‌گویند که با یک روزرسانی نرم افزاری از هدفون‌های حذف نویز موجود برای سنجش ضربان قلب استفاده کرده‌اند.

شهرآرانیوز - پایش ضربان قلب در گجت‌های هوشمند (مانند ساعت‌های هوشمند یا هدفون‌های بی‌سیم) تا حدی به فتوپلتیسموگرافی (PPG) وابسته است که از پالس‌های نور برای اندازه‌گیری فعالیت خون استفاده می‌کند. این روش درکل خوب کار می‌کند، اما محدودیت‌هایی هم دارد. دانشمندان گوگل در تحقیقات جدیدشان، روش متفاوتی به نام آدیوپلتیسموگرافی (APG) را امتحان کرده‌اند که از اولتراسوند برای اندازه‌گیری ضربان قلب استفاده می‌کند. آن‌ها این کار را با هدفون‌های حذف نویز فعال (ANC) و به‌روزرسانی نرم‌افزاری انجام دادند.

این ترفند با پرتاب سیگنال اولتراسوند با شدت کم از داخل کانال گوش کار می‌کند. در این روش از میکروفون کوچکی استفاده می‌شود که به ANC کمک می‌کند آشفتگی‌های سطح پوست حین پمپاژ خون را تشخیص دهد. این تکنیک حتی با داشتن مانع در گوش، اندازه کانال گوش متفاوت یا رنگ پوست تیره‌تر هم کار می‌کند. کم‌شدن دقت سنجش ضربان قلب در افراد با رنگ پوست تیره‌ یا خالکوبی مشکلی همیشگی در ساعت‌های هوشمند و سایر ابزار‌های پوشیدنی بوده است.

محققان گوگل همچنین دریافتند که روش اولتراسوند هنگام پخش موسیقی به خوبی کار می‌کند، اما گفتند که در محیط‌های پر سر و صدا و هنگام حرکت بدن دارای مشکلاتی است. با این حال، آن‌ها دریافتند که می‌توانند با استفاده از فرکانس‌های متعدد و تشخیص دقیق‌ترین سیگنال در میان آن‌ها، بر مشکل حرکت غلبه کنند.

محققان در آزمایش‌هایشان علاوه بر هدفون‌های تجاری موجود، از نمونه‌های اولیه ساخته‌شده هم استفاده کردند. مطالعه آن‌ها با ۱۵۳ شرکت‌کننده انجام شد. میانگین میزان خطای ضربان قلب و تغییرات ضربان قلب در این آزمایش به ترتیب ۳.۲۱ درصد و ۲.۷۰ درصد بود.

هدفون‌های پایش ضربان قلب پیش از این هم وجود داشته‌اند، اما آن‌ها از روش PPG استفاده می‌کنند که به حرکات شدید بسیار حساس هستند.

به خاطر داشته باشید که این فقط یک مطالعه است و به این معنی نیست که گوگل قصد دارد هدفون‌هایی را منتشر کند که این کار را انجام می‌دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->