دانشمندان وجود هاله نور برای انسان را ثابت کردند! بررسی دغدغه‌های فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان در میزگرد شهرآرا | دانش و سرمایه، ترکیب برنده جت‌های «ایر فورس وان» به سیستم‌های ارتباطی و دفاعی پیشرفته مجهز می‌شوند اپراتور‌های موبایل: هفته آینده قیمت بسته‌های اینترنت را افزایش می‌دهیم! (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) فعال‌سازی فناوری 5G روی گوشی‌های سامسونگ در ایران + جزئیات و زمان انتقاد سخت بیل گیتس از ایلان ماسک و دونالد ترامپ تریلر جدید بازی Mafia: The Old Country منتشر شد + زمان عرضه گلکسی F56 سامسونگ رونمایی شد + مشخصات و قیمت نسخه کامپیوتر سیستم‌عامل HarmonyOS هواوی معرفی شد بازی‌های پرفروش پلی استیشن ۵ در آوریل ۲۰۲۵ + فهرست بیل گیتس: هوش مصنوعی در آینده سلامت و آموزش، نقش محوری خواهد داشت تحقیقات جدید: اجداد تی‌رکس از آسیا به آمریکای شمالی مهاجرت کرده‌اند تصاویر لورفته از کنسول دستی ایکس باکس و مایکروسافت ۹۰ اسکرین‌شات جذاب از تریلر جی تی‌ ای ۶ (GTA VI) منوی تنظیمات ویندوز ۱۱ به هوش مصنوعی مجهز می‌شود داستان بازی جی تی‌ ای ۶ (GTA) درباره چیست؟ + اسم شخصیت‌ها مایکروسافت از سرفیس پرو ۱۲ اینچی رونمایی کرد + مشخصات و قیمت بیمار دریافت‌کننده ایمپلنت مغزی نورالینک توانست به لطف این فناوری ویدئو بسازد اتحادیه اروپا «تیک‌تاک» را به دلیل فروش اطلاعات کاربران ۶۰۰ میلیون دلار جریمه کرد تاریخچه اسکایپ، یکی از محبوب‌ترین پلتفرم‌های دنیای ارتباطات دیجیتال اسکایپ امروز تعطیل می‌شود + علت و جزئیات
سرخط خبرها

روش جدید محققان گوگل برای سنجش ضربان قلب با هدفون

  • کد خبر: ۱۹۱۴۷۸
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۷
روش جدید محققان گوگل برای سنجش ضربان قلب با هدفون
محققان گوگل می‌گویند که با یک روزرسانی نرم افزاری از هدفون‌های حذف نویز موجود برای سنجش ضربان قلب استفاده کرده‌اند.
کاظم کلانتری
خبرنگار کاظم کلانتری

شهرآرانیوز - پایش ضربان قلب در گجت‌های هوشمند (مانند ساعت‌های هوشمند یا هدفون‌های بی‌سیم) تا حدی به فتوپلتیسموگرافی (PPG) وابسته است که از پالس‌های نور برای اندازه‌گیری فعالیت خون استفاده می‌کند. این روش درکل خوب کار می‌کند، اما محدودیت‌هایی هم دارد. دانشمندان گوگل در تحقیقات جدیدشان، روش متفاوتی به نام آدیوپلتیسموگرافی (APG) را امتحان کرده‌اند که از اولتراسوند برای اندازه‌گیری ضربان قلب استفاده می‌کند. آن‌ها این کار را با هدفون‌های حذف نویز فعال (ANC) و به‌روزرسانی نرم‌افزاری انجام دادند.

این ترفند با پرتاب سیگنال اولتراسوند با شدت کم از داخل کانال گوش کار می‌کند. در این روش از میکروفون کوچکی استفاده می‌شود که به ANC کمک می‌کند آشفتگی‌های سطح پوست حین پمپاژ خون را تشخیص دهد. این تکنیک حتی با داشتن مانع در گوش، اندازه کانال گوش متفاوت یا رنگ پوست تیره‌تر هم کار می‌کند. کم‌شدن دقت سنجش ضربان قلب در افراد با رنگ پوست تیره‌ یا خالکوبی مشکلی همیشگی در ساعت‌های هوشمند و سایر ابزار‌های پوشیدنی بوده است.

محققان گوگل همچنین دریافتند که روش اولتراسوند هنگام پخش موسیقی به خوبی کار می‌کند، اما گفتند که در محیط‌های پر سر و صدا و هنگام حرکت بدن دارای مشکلاتی است. با این حال، آن‌ها دریافتند که می‌توانند با استفاده از فرکانس‌های متعدد و تشخیص دقیق‌ترین سیگنال در میان آن‌ها، بر مشکل حرکت غلبه کنند.

محققان در آزمایش‌هایشان علاوه بر هدفون‌های تجاری موجود، از نمونه‌های اولیه ساخته‌شده هم استفاده کردند. مطالعه آن‌ها با ۱۵۳ شرکت‌کننده انجام شد. میانگین میزان خطای ضربان قلب و تغییرات ضربان قلب در این آزمایش به ترتیب ۳.۲۱ درصد و ۲.۷۰ درصد بود.

هدفون‌های پایش ضربان قلب پیش از این هم وجود داشته‌اند، اما آن‌ها از روش PPG استفاده می‌کنند که به حرکات شدید بسیار حساس هستند.

به خاطر داشته باشید که این فقط یک مطالعه است و به این معنی نیست که گوگل قصد دارد هدفون‌هایی را منتشر کند که این کار را انجام می‌دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->