گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

خواسته یک رسانه عبری: غزه در اختیار عربستان سعودی قرار گیرد

  • کد خبر: ۱۹۱۷۷۰
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۱
خواسته یک رسانه عبری: غزه در اختیار عربستان سعودی قرار گیرد
یک رسانه عبری زبان به کابینه رژیم صهیونیستی پیشنهاد کرده که در صورت تسلط بر نوار غزه در مرحله پساجنگ مدیریت آن را به عربستان سعودی بسپارد.

به گزارش شهرآرانیوز شبکه هفت رژیم صهیونیستی در گزارشی تحت عنوان «غزه را به سعودی‌ها بدهید» نوشت: به جای تغییر سیاست در فردای یک مرحله دیگر از جنگ بی‌پایان در غزه، بهتر است برای یک بار هم که شده عاقلانه عمل کنیم و تصمیم بگیریم که از این پس با غزه چه خواهیم کرد.

این شبکه از تصمیم گیرندگان رژیم صهیونیستی به دلیل بی‌توجهی تل‌آویو به آنچه پس از پایان جنگ غزه رخ می‌دهد و اینکه چه کسی این باریکه را مدیریت خواهد کرد، انتقاد کرد.

در این گزارش آمده است: وقتی هنری کیسینجر می‌گوید اسرائیل سیاست خارجی ندارد، بلکه فقط ملاحظات داخلی دارد، متأسفانه به نظر می‌رسد که این موضوع در سطح نظامی و درباره مسائل حیاتی مانند آینده غزه در فردای جنگ درست است، چراکه تاکنون هیچ بحث جدی در این خصوص صورت نگرفته است، در واقع هیچ عضوی از کابینه موظف به رسیدگی به این موضوع نبوده است.

شبکه هفت رژیم صهیونیستی در ادامه آورده است: به طور کلی پنج گزینه در رابطه با مرحله پساجنگ در غزه وجود دارد؛ ۱- الحاق به اسرائیل، ۲- الحاق به مصر، ۳- بازگشت سازمان آزادیبخش فلسطین (ساف)، ۴- توسعه رهبری محلی (تشکیلات خودگردان) و گزینه پنجم و نهایی نیز ایجاد نوعی «امارت» است که توسط یک کشور عربی دوست اداره می‌شود و بهتر است که این کشور عربستان سعودی باشد.

در این گزارش آمده است: اسرائیل به هیچ وجه قصد بازگشت به دهه ۱۹۷۰ و کنترل کامل نوار را ندارد؛ چراکه در برهه فعلی نه توانایی جابجایی بیش از یک میلیون نفر را دارد و نه آریل شارونی وجود دارد که در خیابان‌های غزه پرسه بزند و با تحمیل یک حکومت نظامی بر آن حکومت کند. احتمال الحاق به مصر نیز از دستور کار خارج شده است، چراکه عبد الفتاح السیسی، رئیس جمهوری این کشور از رها کردن کامل نوار غزه استقبال می‌کند و سودی در الحاق آن و تحمل سنگینی بار بیش از یک میلیون انسان گرسنه نمی‌بیند.

این شبکه نوشت: به خطرناک‌ترین گزینه می‌رسیم و این گزینه‌ای است که پیش‌بینی می‌شود جناح چپ اسرائیل با تمام توان برای آن تلاش کند و طبق آن قرار است نوار غزه به تشکیلات خودگردان فلسطین سپرده شود، گویی که ما چنین مسئله‌ای را تجربه نکرده‌ایم و در سال ۲۰۰۶ آن‌ها (ساکنان غزه) نمایندگان تشکیلات خودگردان فلسطین را از غزه اخراج نکردند.

در پایان این یادداشت آمده است: عملی‌ترین گزینه که می‌تواند در یک فرآیند سیاسی گسترده‌تر ادغام شود، گزینه عربستان سعودی است، چراکه سعودی‌ها مشکل اقتصادی ندارند و با رویکرد‌های سخت‌گیرانه‌تر با مسائل مرتبط با اسلام برخورد می‌کند، بنابراین دو مشکلی که مصری‌ها را از پذیرش این مسئولیت باز می‌دارد؛ درباره محمد بن سلمان وجود ندارد. در این صورت سعودی‌ها تسلط خود را بر جهان اسلام تقویت خواهند کرد و مهمتر از همه، ارباب جدیدی در نوار غزه وجود خواهد داشت که می‌داند چگونه حتی با افراد مسلح با ابزار‌های مناسب مقابله کند، اتفاقی که در یمن نیز رخ داد.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->