طرح کاریکاتوریست مشهور عرب از حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره) + عکس ترجمه قدیمی‌ترین مقتل امام علی (ع) پس از ۳۰ سال بازنشر شد پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت روز قلم رشد فروش سینما با پایان تجاوز اسرائیل به خاک ایران + جدول فروش نوید محمدزاده حساب اینستاگرامی خود را حذف کرد + عکس رویدادی برای ظهور استعدادها | گزارشی از اولین پیچینگ انجمن سینمای جوانان ایران در مشهد +فیلم اثر متفاوت محمود آزادنیا نقاش مشهدی برای ایران + عکس فراخوان جشنواره تئاتر اقتباس منتشر شد اجرای سوگوارانه حامد همایون در «خیمۀ هنر» سرنوشت فصل دوم سریال «وحشی» در هاله‌ای از ابهام حضور سلبریتی‌ها در هیئت‌های عزاداری محرم + عکس کتاب «میشل عزیز» منتشر شد سریال «زنجیره» در راه نمایش خانگی تاریخ اکران فیلم «زن و بچه» سعید روستایی تغییر کرد فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روز‌های عزای سالار شهیدان (ع) (۱۲، ۱۳، ۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) + زمان پخش تولید ۷ مستند جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در مرکز نهضت جواد قارایی: «اینترنشنال» زبان کثیف رژیم اسرائیل است از پایین‌خیابان تا محرم | مستند‌هایی برای زنده‌نگه‌داشتن حافظه شهری مشهد
سرخط خبرها

اعتصاب نویسندگان «کنستانتین۲» را عقب انداخت

  • کد خبر: ۱۹۱۹۲۲
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۲
اعتصاب نویسندگان «کنستانتین۲» را عقب انداخت
«کنستانتین ۲» که قرار است با حضور کیانو ریوز ساخته شود، اما ابتدا فیلمنامه آن، که به دلیل اعتصاب انجمن نویسندگان متوقف شده است، باید کامل شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در حالی که پاییز پیش گزارش شد که کیانو ریوز در حال مذاکره برای بازگشت به فیلم دنباله «کنستانتین» است، حالا ساخت این فیلم چند گام جلو آمده، اما با اعتصاب نویسندگان متوقف شده است.

اخبار مربوط به ادامه این فیلم ترسناک ابرقهرمانی سال ۲۰۰۵ که با اقتباس از رمان‌های گرافیکی دی‌سی کامیکس ساخته شده بود، اکنون توسط فرانسیس لارنس کارگردان فیلم اصلی به روز رسانی شده و وی تاکید کرده است که قسمت دوم با حضور کیانو ریوز ساخته می‌شود.

وی گفت فیلمنامه «کنستانتین ۲» هنوز وجود ندارد، زیرا نوشتن آن با اعتصاب انجمن نویسندگان متوقف شد و حالا که اعتصاب تمام شده، این ۲ مرد (ریوز و لارنس) و تهیه کننده اصلی یعنی آکیوا گلدزمن در حال جلو بردن داستان هستند.

لارنس گفت: «کنستانتین ۲» به خاطر اعتصاب نویسندگان متوقف شد و ما مجبور شدیم از موانع زیادی بگذریم تا دوباره کنترل شخصیت را به دست آوریم. من و کیانو و آکیوا گلدزمن در جلسات متعدد درباره آنچه فکر می‌کنیم باید داستان فیلم باشد، صحبت کردیم و هنوز باید بیشتر در این باره کار کنیم تا فیلمنامه کامل شود.

وی افزود: واقعا امیدواریم یک فیلم عالی ترسناک با عنوان «کنستانتین ۲» با رتبه R بسازیم.

فیلم اصلی «کنستانتین» با بازی ریچل وایز و تیلدا سوینتون در باکس آفیس جهانی ۲۳۰ میلیون دلار فروش کرد. ریوز در این فیلم در نقش جان کنستانتین؛ فردی با توانایی دیدن شیاطین و فرشتگان که بر مردم عادی تاثیر می‌گذارند، بازی کرد.

«کنستانتین» بازار داغی برای هالیوود ایجاد کرد و پس از آن NBC یک اقتباس تلویزیونی توسط دانیل سرون و دیوید اس. گویر ساخت که تنها یک فصل و در ۱۳ قسمت به طول انجامید. ساخت سریال جدید کنستانتین برای «مکس» زمانی که اخبار مربوط به بازگشت احتمالی ریوز برای دنباله فیلم مطرح شد هم در دستور کار قرار گرفت، اما گفته می‌شود کار آن جلو نرفته و تنها فیلمنامه ۴ اپیزود این سریال نوشته شده که در لندن معاصر می‌گذرد.

لارنس پس از ساختن «کنستانتین» که اولین تجربه کارگردانی‌اش بود، با بازی ویل اسمیت فیلم «من افسانه‌ام» را کارگردانی کرد و سپس با حضور جنیفر لارنس در هر سه دنباله «بازی‌های گرسنگی» روی صندلی کارگردانی نشست. او کارگردانی فیلم پیش درآمد این مجموعه را نیز با عنوان «بازی‌های گرسنگی: تصنیف پرندگان آوازخوان و مارها» که از ۱۷ نوامبر به سینما‌ها می‌رود، انجام داده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->