بیروت در انتظار تشییع تاریخی | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) حماس به ادعا‌های دروغین رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد شهروند ایرانی از هلند آزاد می‌شود (۴ اسفند ۱۴۰۳) ترامپ از نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه حمایت کرد شایعه استعفای پاپ تکذیب شد وزیر خارجه هلند با عراقچی درباره توافق هسته‌ای جدید رایزنی کرد عراقچی در مراسم وداع با پیکر سیدحسن نصرالله در بیروت حضور می‌یابد آیت‌الله علم‌الهدی: نخبگان برای فعالیت‌های خود نباید منتظر هماهنگی دیگران باشند ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: در موضوع کمبود آب نباید چشم امیدمان به حقابه آن سوی مرز باشد ویدئو | عراقچی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: مشهد می‌تواند مرکزیت اجلاس اکو باشد | اجلاس وزرای راه اکو در مشهد برگزار خواهد شد ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: هیچ‌گاه تحت فشار و تهدید و تحریم مذاکره نخواهیم کرد نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: افزایش ۲۰۰ درصدی قیمت دارو، نتیجه مشکلات ساختاری وزارت بهداشت است | لزوم تعیین تکلیف مابه‌التفاوت نرخ ارز دستگیری یک نوجوان در پایتخت آلمان به اتهام برنامه‌ریزی برای حمله به سفارت رژیم صهیونیستی وزیر امور خارجه روسیه به ایران می‌آید | لاوروف سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) وارد تهران خواهد شد رئیس کمیته دفاعی مجلس: تحرکات دشمنان را تحت نظر داریم | هر تهدیدی را با تهدید پاسخ می‌دهیم رئیس جمهور: مدیریت عادلانه منابع و معیشت مردم، دغدغه دولت است مراسم تکریم و معارفه فرمانده انتظامی مشهد برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن: گزینه‌های متعددی در برابر اسرائیل و آمریکا داریم

  • کد خبر: ۱۹۱۹۳۹
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۲
عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن: گزینه‌های متعددی در برابر اسرائیل و آمریکا داریم
درپی حمله موشکی و پهپادی نیروهای مسلح یمن به سرزمین‌های اشغالی در حمایت از مقاومت فلسطین در نوار غزه، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله در سخنانی بر آمادگی صنعا برای گسترش دامنه این رویارویی تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد البخیتی، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در گفتگو با شبکه المیادین در این باره اظهار کرد: باید روی محور مقاومت و ملت‌های عربی حساب شود نه عربستان سعودی و امارات.

وی گفت: آمریکا پیام‌های تهدیدآمیزی را به یمن ارسال کرد و نیرو‌های مسلح یمن با شلیک موشک‌هایی به سمت اسرائیل به این تهدید‌ها پاسخ دادند.

البخیتی افزود: واشنگتن تهدید‌های خود را از طریق میانجی عمانی برای ما ارسال کرد، اما عبدالملک بدرالدین الحوثی، (رهبر انصارالله) تأکید کرده بود که هر زمان اسرائیلی‌ها حمله زمینی به غزه را اعلام کنند، یمن مداخله خواهد کرد.

البخیتی تأکید کرد: الحوثی پس از تجاوز زمینی اسرائیل به غزه و پس از تهدیدات آمریکا علیه یمن دستور پرتاب موشک‌ها را صادر کرد.

البخیتی با اشاره به اینکه این عملیات با پرتاب تعداد زیادی موشک بالستیک و پهپاد انجام شد، خاطرنشان کرد: دشمن اسرائیلی به ساقط کردن یک موشک اعتراف کرد، اما درباره موشک‌های شلیک شده دیگر چیزی نگفت و سکوت کرد. آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها اعتراف کردند که یک موشک یمنی را رهگیری کرده‌اند، حال سوال این است پس موشک‌های دیگر کجا هستند؟

عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در ادامه تصریح کرد: آمریکا در تجاوز به غزه مشارکت دارد و از خطوط قرمز تعیین شده یمن عبور می‌کند.

البخیتی با تاکید بر اینکه یمن با حمله به رژیم صهیونیستی به وحدت ملی دست یافت، افزود: کسانی هستند که در گذشته با ما جنگیدند و امروز می‌گویند که در کنار ما خواهند بود.

وی ادامه داد: خسارات آتی ما در جنگ با اسرائیل را نمی‌توان با جنگ‌های داخلی که آمریکا همیشه پشت آن بوده است مقایسه کرد.

این اظهارات پس از آن بیان شد که سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن عصر سه‌شنبه اعلام کرد به درخواست مردم، نیرو‌های مسلح یمن عملیات گسترده موشکی و پهپادی به اراضی اشغالی انجام دادند و این سومین مورد از حملات موشکی و پهپادی یمن به اهدافی در سرزمین‌های اشغالی است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->