فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

به خطر انداختن آرامش روانی جامعه با یک جفت جوراب ۴ میلیون تومانی!

  • کد خبر: ۱۹۲۲۴۸
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۹
به خطر انداختن آرامش روانی جامعه با یک جفت جوراب ۴ میلیون تومانی!
به تازگی خبری در فضای مجازی و رسانه‌ها منتشر شده که حاکی از فروش یک جفت جوراب به قیمت ۴ میلیون تومان در پلتفرم‌های فروش کالا است.

برخی از رسانه‌ها هم با شیطنت در این میان آرام نماندند و دست به مقایسه قیمت این جوراب با کالا‌هایی در ۱۰ سال گذشته زدند. برای مثال یکی از رسانه‌ها نوشت که با پول این جوراب در سال ۹۲ می‌توانستیم یک پراید دست دوم بخریم.

هر چند نمی‌توان منکر رشد افسار گسیخته تورم در کشور بود؛ اما این سوال مطرح می‌شود که کدام کشور یا جامعه‌ای از تورم در امان مانده است؟ به خصوص در سه سال و نیم گذشته با شیوع ویروس کرونا و درگیری بین روسیه و اوکراین صدای اعتراض افزایش تورم در اغلب کشورها، حتی کشور‌های اتحادیه اروپا و آمریکا نیز به گوش می‌رسد.

چنانچه طبق گزارش روزنامه فرهیختگان در دی ماه گذشته، «تعداد کشور‌های اروپایی با نرخ تورم بیش از ۱۰ درصد از سال ۲۰۱۹ که حدود ۱۶ کشور بود به ۸۲ کشور در سال ۲۰۲۲ افزایش یافته است» و تورم جهانی رکورد ۲۲ ساله را شکسته است.

کمتر کسی است که تظاهرات هزاران نفر از کارگران اتحادیه‌های کارگری سال گذشته در فرانسه، آلمان، ایتالیا، هلند و دیگر کشور‌های اتحادیه اروپا در پی افزایش شدید تورم و نارضایتی از پایین بودن میزان دستمزد‌ها را فراموش کرده باشد.

گسترش ویدئو‌های ایرانیان خارج از کشور در فضای مجازی از میزان تورم و شرایط زندگی سخت ایرانیان در این کشور‌ها نیز، بر این ادعا صحه گذاشته است.

حال با این شرایط و از طرفی جنگ اقتصادی جهانی علیه ایران که کشور را در ریاضت اقتصادی فرو برده و اقتصاد مقاومتی را بر مردم تحمیل کرده است، شیطنت این گونه رسانه‌ها تنها نمکی است بر زخم مردم که شرایط بد اقتصادی را درک و تحمل می‌کنند.

نمی‌توان منکر بی‌مسئولیتی و بی‌کفایتی برخی از مسئولان در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی کشور بود، اما با این حال آرامش روانی جامعه موضوعی نیست که با مقایسه‌های غرض ورزانه آن را به خطر انداخت.

به نظر می‌رسد مسئولان پیش از برخورد با این گونه رسانه‌ها، بهتر است نظارتی دقیق‌تر بر پلتفرم‌های فروش کالا و نرخ کالا‌ها داشته باشند تا دستاویزی برای رسانه‌های مغرض یا ناآگاه و در پی آن برای رسانه‌های معاند بوجود نیاید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->