مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌رضوی: امیدوارم رئیس‌جمهور آینده به هنر و هنرمند بها بدهد هنرمندان و اصحاب رسانه پای صندوق رأی در مجتمع امام‌رضا(ع) (۱۵ تیر ۱۴۰۳) + فیلم وزیر فرهنگ: همه به رئیس‌جمهور منتخب کمک کنیم ویدئویی از اولین حضور خانم‌های بازیگر در جوکر ۲ نتیجه جالب یک آزمایش علمی درباره تاثیر ارتعاش صدای علیرضا قربانی بر تخت جمشید + ویدئو انتشار تیزر یک فیلم سینمایی محرمی و آغاز اکران فیلمی با بازی آزاده صمدی و حامد کمیلی حکایت صیاد و پند‌های پرنده سخن گو هنر انتخاب آگاهانه و پیشرفت ملی ارتباط با پایتخت با بهره گیری از ظرفیت‌های بومی استالین بیشتر چه کتاب‌هایی می‌خواند؟ | معرفی کتاب «کتابخانه استالین» شعر‌های چندوجهی در توابع خطی | رونمایی از مجموعه شعر «زندگی در آمنیون» صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳ جدیدترین خبرها از سریال «سلمان فارسی» فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۱۴ و ۱۵ تیر ماه ۱۴۰۳) + خلاصه داستان ویژه برنامه‌های تلویزیون در روز جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ۲۰ سینما تا پایان تابستان در خراسان رضوی افتتاح خواهد شد  ساخت ۱۰۰۰ سالن سینما در کشور تا شهریور ۱۴۰۴ | رشد ۱۱۳ درصدی سالن‌های سینما در خراسان رضوی ساخت پردیس سینمای «ملل» نماد وحدت فرهنگی ایران و افغانستان است پردیس سینمایی ملل در حاشیه شهر مشهد افتتاح شد | رشد ۱۱۳ درصدی ساخت سینما در خراسان رضوی + فیلم
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

به خطر انداختن آرامش روانی جامعه با یک جفت جوراب ۴ میلیون تومانی!

  • کد خبر: ۱۹۲۲۴۸
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۹
به خطر انداختن آرامش روانی جامعه با یک جفت جوراب ۴ میلیون تومانی!
به تازگی خبری در فضای مجازی و رسانه‌ها منتشر شده که حاکی از فروش یک جفت جوراب به قیمت ۴ میلیون تومان در پلتفرم‌های فروش کالا است.

برخی از رسانه‌ها هم با شیطنت در این میان آرام نماندند و دست به مقایسه قیمت این جوراب با کالا‌هایی در ۱۰ سال گذشته زدند. برای مثال یکی از رسانه‌ها نوشت که با پول این جوراب در سال ۹۲ می‌توانستیم یک پراید دست دوم بخریم.

هر چند نمی‌توان منکر رشد افسار گسیخته تورم در کشور بود؛ اما این سوال مطرح می‌شود که کدام کشور یا جامعه‌ای از تورم در امان مانده است؟ به خصوص در سه سال و نیم گذشته با شیوع ویروس کرونا و درگیری بین روسیه و اوکراین صدای اعتراض افزایش تورم در اغلب کشورها، حتی کشور‌های اتحادیه اروپا و آمریکا نیز به گوش می‌رسد.

چنانچه طبق گزارش روزنامه فرهیختگان در دی ماه گذشته، «تعداد کشور‌های اروپایی با نرخ تورم بیش از ۱۰ درصد از سال ۲۰۱۹ که حدود ۱۶ کشور بود به ۸۲ کشور در سال ۲۰۲۲ افزایش یافته است» و تورم جهانی رکورد ۲۲ ساله را شکسته است.

کمتر کسی است که تظاهرات هزاران نفر از کارگران اتحادیه‌های کارگری سال گذشته در فرانسه، آلمان، ایتالیا، هلند و دیگر کشور‌های اتحادیه اروپا در پی افزایش شدید تورم و نارضایتی از پایین بودن میزان دستمزد‌ها را فراموش کرده باشد.

گسترش ویدئو‌های ایرانیان خارج از کشور در فضای مجازی از میزان تورم و شرایط زندگی سخت ایرانیان در این کشور‌ها نیز، بر این ادعا صحه گذاشته است.

حال با این شرایط و از طرفی جنگ اقتصادی جهانی علیه ایران که کشور را در ریاضت اقتصادی فرو برده و اقتصاد مقاومتی را بر مردم تحمیل کرده است، شیطنت این گونه رسانه‌ها تنها نمکی است بر زخم مردم که شرایط بد اقتصادی را درک و تحمل می‌کنند.

نمی‌توان منکر بی‌مسئولیتی و بی‌کفایتی برخی از مسئولان در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی کشور بود، اما با این حال آرامش روانی جامعه موضوعی نیست که با مقایسه‌های غرض ورزانه آن را به خطر انداخت.

به نظر می‌رسد مسئولان پیش از برخورد با این گونه رسانه‌ها، بهتر است نظارتی دقیق‌تر بر پلتفرم‌های فروش کالا و نرخ کالا‌ها داشته باشند تا دستاویزی برای رسانه‌های مغرض یا ناآگاه و در پی آن برای رسانه‌های معاند بوجود نیاید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->