۵ کشته در پی نزاع بر سر یک ملک در تربت حیدریه خراسان رضوی (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) خروج ۶۹ درصد زائران اربعین از کشور ۴ نوشیدنی فوق‌العاده برای رفع عطش هنگام فعالیت ورزشی در گرما چند نکته درباره الکترولیت‌ها که این روز‌ها بیشتر به آنها نیاز دارید اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) آفتاب سوختگی در کودکی، خطر ابتلا به سرطان پوست را افزایش می‌دهد کرایه نجف تا کربلا 1404 در اربعین | راهنمای کامل هزینه‌ها و مسیر روایتی از رویارویی مجدد دزد و کارآگاه ماجرای تعقیب و گریز پلیس و سارق خودرو در غرب تهران مهلت حذف و اضافه بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری امروز (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد انهدام یک باند بزرگ سرقت با دستگیری زن معتاد در صحنه سرقت معوقات فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی را پرداخت کنید توجه به بومی‌گزینی و جوانی در جذب نیرو از آزمون استخدامی آموزش و پرورش نتایج آزمون ورودی مدارس استعداد‌های درخشان برای ورود به پایه هفتم اعلام شد + لینک مشاهده نتایج اقلام ضروری برای کوله‌پشتی زائران اربعین مصدومیت ۵ زائر ایرانی در تصادف ون با جرثقیل در عراق شاخص اصلی در انتخاب عینک آفتابی استاندارد چیست؟ بیشتر سرطان‌های کبد قابل پیشگیری هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند هوای گرم سال تحصیلی دانشجویان نو ورود از ۲۶ مهرماه آغاز خواهد شد حادثه واژگونی آمبولانس اورژانس در اصفهان با کولر روشن خودرو هم از گرمازدگی در امان نیستید زنگ خطر باروری زنان ایرانی به صدا درآمد «انگور» میوه بهشتی برای سلامت قلب و مغز دستگیری کلاهبردار شیاد در مشهد با تیزهوشی یک طلافروش آغاز ذخایر استراتژیک دارو و تجهیزات پزشکی پیشرفت ۷۰ درصدی طرح جامع پایانه مرزی «دوغارون» خراسان رضوی صدرنشین پاک‌ترین هوای شبانه‌روز گذشته (۱۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دستگیری ۶ نفر در مشهد به دلیل نزاع جمعی فامیلی

  • کد خبر: ۱۹۲۳۲۰
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۸
دستگیری ۶ نفر در مشهد به دلیل نزاع جمعی فامیلی
فرمانده انتظامی مشهد گفت:نزاع جمعی فامیلی در محدوده بلوار امامت این شهر منجر به دستگیری ۶ نفر و مصدومیت یک نفر دیگر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ احمد نگهبان افزود: شب گذشته در پی تماس مردمی با سامانه ۱۱۰ و اعلام نزاع دسته جمعی در محدوده بلوار امامت، ماموران کلانتری سجاد در محل حاضر شدند.

وی اضافه کرد: این درگیری بین اعضای ٢ خانواده که نسبت خویشاوندی نیز با هم دارند و به علت اختلافات مالی رخ داده بود.

فرمانده انتظامی مشهد گفت: در این نزاع فردی از طرفین دعوا با خودرو به یکی از افراد خانواده مقابل ضربه وارد کرده و باعث مصدومیت وی شده بود.

نگهبان افزود: مصدوم به بیمارستان فرستاده شد و ۶ نفر از طرفین نزاع از جمله راننده ضارب نیز در محل دستگیر و به کلانتری منتقل شدند و پرونده قضایی در این خصوص تشکیل شد.

وی تاکید کرد: هر نوع اختلاف مالی باید از طریق محاکم قضایی پیگیری شود و اقدامات خودسرانه باعث پیچیده تر شدن موضوع و ایراد خسارات مالی و جانی خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->