سیروس الوند نشان درجه یک هنر را دریافت کرد نماوا در روزهای پیش رو باز می‌گردد انیمیشن کوتاه «آتل» در راه جشنواره دچی مینوتی ایتالیا درباره محمد بیک‌زاده؛ پژوهشگر خراسانی که تهیه‌کنندگی سریال امام‌علی(ع) را به عهده داشت پدرو آلمودووار، فیلم‌ساز اسپانیایی، فیلم «کریسمس تلخ» را می‌سازد ایستاده همچون کوه | به یاد حمید سبزواری، پدر شعر انقلاب، ‌در نهمین سالگرد درگذشت او نمایش آثار مهرجویی، بیضایی و فرهادی در جشنواره «سینما ریترواتو» ایتالیا ویژه‌برنامه‌های رادیو به مناسبت عید غدیر+ زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ فیلم پیرپسر در اولین روز اکران میلیاردی شد! | نگاهی به آمار فروش فیلم‌های روی پرده عقد یک تفاهم‌نامه‌ برای تسهیل امور بیمه‌ای اصحاب رسانه نامزد‌های دو بخش جشن منتقدان سینما معرفی شدند + اسامی فیلم «مرد بارانی» بری لوینسون، نسخه ویژه نابینایان، منتشر می‌شود نگاهی به سریال‌های نمایش خانگی که در انتظار فصل دوم آنها هستیم معرفی برگزیدگان بخش هوش مصنوعی جشنواره مقاومت ارکستر سمفونیک تهران با «اکتبر ۱۹۰۴» روی صحنه می‌رود
سرخط خبرها

پولانسکی در واکنش به تهدید فعالان حقوق زن، در مراسم «سزار» شرکت نمی‌کند

  • کد خبر: ۱۹۲۳۹
  • ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۰
پولانسکی در واکنش به تهدید فعالان حقوق زن، در مراسم «سزار» شرکت نمی‌کند
رومن پولانسکی، کارگردان لهستانی، که پیش از این به اتهام تجاوز به یک دختر ۱۳ ساله در آمریکا محکوم شده و به فرانسه گریخته بود، با اعتراض فعالان حقوق زن در مراسم جایزه سزار، اسکار فرانسه، حضور پیدا نخواهد کرد.

 

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از گاردین، پس از آن‌ که  فیلم «یک افسر و یک جاسوس» به کارگردانی «رومن پولانسکی»، در ۱۲ شاخه از جوایز «سزار» که به اسکار سینمای فرانسه مشهور است، به عنوان نامزد اعلام شد،‌ کمپین‌های فمینیستی این انتخاب را مورد انتقاد قرار دادند و معتبرترین جایزه سینمای فرانسه را به حمایت از فردی با اتهام‌های اخلاقی متهم کردند.

 

«پولانسکی» در بیانیه‌ای که توسط خبرگزاری فرانسه منتشر شده است،‌ اعلام کرد: «چندروز است که مردم از من سوال می‌کنند آیا در مراسم «سزار» شرکت خواهم کرد یا نه؟ سوالی که در این بین مطرح می‌شود این است که: من چطور می‌توانم در این مراسم شرکت کنم؟ ... ما از هم‌اکنون می‌دانیم چه اتفاقاتی در این مراسم رخ خواهد داد... فعالان فمینیستی من را به محاکمه عمومی تهدید کرده‌اند و برخی از آن‌ها ادعا کرده‌اند،‌ در خیابان اعتراض  خواهند کرد... این وعده‌ها بیشتر شبیه جلسه‌ مذاکره است تا جشنی سینمایی که برای جایزه دادن به برترین استعدادها برنامه‌ریزی شده است».

 

رومن پولانسکی که در لهستان متولد شده است در سال ۱۹۹۷ به جرم تجاوز به یک دختر ۱۳ ساله، در آمریکا متهم شد، اما پیش از آغاز دوران محکومیت، به فرانسه گریخت و از آن زمان تاکنون دولت آمریکا در تلاش برای استرداد اوست.

 

چندی پیش نیز تمامی اعضای هیئت نظارت بر آکادمی «‌سزار» اعلام کردند به دلیل انتقادهای واردشده به این جایزه سینمایی برای نامزد کردن فیلم «پولانسکی» در ۱۲ شاخه، استعفا خواهند کرد.

 

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->