وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری! دیده‌بان حقوق بشر: تداوم تحرکات مشکوک رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه یورش نیرو‌های امنیتی رژیم صهیونیستی به دفتر شبکه الجزیره در فلسطین رژیم صهیونیستی ادعا کرد: کشف جسد یک اسیر تایلندی در غزه گزارشگر سازمان ملل: اسرائیل تلاش می‌کند کودکان را گرسنه نگه دارد نخعی‌راد: لایحه امنیت زنان باید در مجلس بررسی شده و ایراد‌های آن رفع شود با موافقت الجولانی، آمریکا در سوریه پایگاه نظامی می‌سازد تعلیق مجوز صادرات تجهیزات هسته‌ای به چین از سوی آمریکا دستورات هفتگی صحن علنی مجلس؛ از لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور تا وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت ایران در یادداشت توضیحی: غنی‌سازی اورانیوم ۶۰ درصدی طبق ان‌پی‌تی ممنوع نیست ادامه مواضع خصمانه ترامپ درباره غنی‌سازی اورانیوم در ایران جنایت در خان یونس | ۱۲ شهید و بیش از ۴۰ زخمی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: آمریکایی‌ها چانه‌زنی و اصرار بی‌مورد روی اصل صنعت غنی‌سازی نباید داشته باشند نماینده مردم مشهد در مجلس: وزارت خارجه باید در دیپلماسی قاطع‌تر و شفاف‌تر عمل کند عمار حکیم بر ادامه گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا تأکید کرد درگیری پلیس ضد شورش آمریکا با معترضان به اقدامات مهاجرتی فرانسه از تل‌آویو خواست فوراً از لبنان عقب‌نشینی کند واکنش ایران به تصمیم تازه دولت آمریکا | این مصداق نژادپرستی است سخنگوی دولت: زمان پرکردن خلأ‌های قانونی برای حمایت از زنان فرا رسیده است ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نگرانی سناتور آمریکایی از اثر سوء تحریم‌های دارویی و غذایی بر گسترش کرونا در ایران

  • کد خبر: ۱۹۲۴۱
  • ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۶
نگرانی سناتور آمریکایی از اثر سوء تحریم‌های دارویی و غذایی بر گسترش کرونا در ایران
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در نامه‌ای به وزرای خارجه و خزانه‌داری این کشور از آثار سوء تحریم‌های آمریکا بر ارسال کالاهای پزشکی و بشردوستانه به ایران و به تبع آن گسترش ویروس کرونا ابراز نگرانی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، ایزابت وارن، سناتور دموکرات آمریکایی و کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا با اشاره به صدور مجوزی از طرف واشنگتن برای تسهیل تجارت کالاهای بشردوستانه با ایران با توجه به شیوع کروناویروس در کشورمان، در نامه‌ای به مایک پمپئو وزیر امور خارجه و استیون منوچین وزیر خزانه‌داری این کشور نوشت: وزارت خزانه‌داری این هفته یک سازوکار اجرایی تجارت کالاهای بشردوستانه را ارائه کرد اما من نگرانم که این اقدام قادر به تغییر جو پابرجای عدم تمایل در بانک‌ها و کسب‌وکارهایی باشد که نمی‌خواهند ریسک کرده و تامین مالی تبادلات بشردوستانه با ایران را انجام دهند و یا آن را تسهیل کنند.

وی ادامه داد: بنابراین، به دنبال اطمینان و تضمینی هستم که هر اقدام قابل قبولی از طرف آمریکا انجام شود تا امکان در دسترس بودن دارو و دیگر موارد غیرقابل تحریم بشردوستانه برای مردم ایران فراهم شده و از شیوع بیشتر کرونا ویروس جلوگیری شود.

وارن در ادامه این نامه با اشاره به برخی تحریم‌های اقتصادی اعمال شده بر ایران پس از خروج دولت فعلی آمریکا از توافق هسته‌ای ایران و همچنین برخی معافیت‌های اعمال شده، نوشت: اگرچه این اقدامات به ظاهر ممکن است کافی به نظر بیایند اما نگرانم که نوع محدود این استثناها و این واقعیت که تجارت با ایران به طور کلی توسط تحریم‌های آمریکا محدود شده است، ممکن است رسیدن کالاهای ضروری به ایران را برای مبارزه با کرونا ویروس سخت کنند.

بر اساس این گزارش، اظهارات وارن در پی این مطرح شده است که وزارت خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه هفته گذشته با اعلام رسمیِ نهایی‌شدن سازوکار بشردوستانه سوئیس با ایران و با صدور مجوزی، به شرکت‌ها اجازه داد تا بدون خطر تحریم‌ شدن اقلامی از جمله مواد غذایی، دارویی و کالاهای اساسی را به ایران ارسال کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->