رییس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح طلبِ جنگ بلد است آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه هند تعرفه جدید ترامپ را محکوم کرد امیر سرتیپ امان اللهی: نیرو‌های مسلح ایران، انگشت به ماشه و آماده دفاع از سرزمین و مردم ایران هستند تاکید پزشکیان بر ضرورت بهینه‌سازی در عملکرد بودجه تیراندازی در پایگاه نظامی آمریکا در جورجیا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ایران به ادعای ارسال تسلیحات به روسیه واکنش نشان داد سقوط بالگرد نظامی در غنا| ۲ وزیر کشته شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران کشف شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی گفت‌و‌گو کرد سپاه پاسداران: واکنش شدیدتری از وعده صادق۳ به هرگونه تهدید علیه کشور خواهیم داشت دیدار بقایی با سفرای هلند و ژاپن (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بیانیه حزب‌الله در واکنش به تصمیم جنجالی دولت لبنان علی اکبر احمدیان نماینده ویژه رئیس جمهور و رئیس قرارگاه پیشرفت طرح‌های ملی و راهبردی کشور شد موشک‌های ایران به کدام اهداف حساس اسرائیل اصابت کردند؟ ترامپ: ونس وارث من خواهد بود فیلم | ویتکاف در کاخ کرملین با رئیس جمهور روسیه دیدار کرد اختلاف در بین مقامات عالی اسرائیل بر سر ادامه جنگ در غزه بالا گرفت فرماندار تایباد خبر داد: خروج ۷۰ درصدی اتباع غیرمجاز از مرز دوغارون
سرخط خبرها

نامه همسر رئیس جمهور ایران به همسر مکرون در رابطه با جنایات صهیونیست‌ها در غزه

  • کد خبر: ۱۹۲۷۸۰
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۸
نامه همسر رئیس جمهور ایران به همسر مکرون در رابطه با جنایات صهیونیست‌ها در غزه
همسر رئیس جمهور اسلامی ایران در نامه‌ای با همسر رئیس جمهور فرانسه، ضمن محکوم کردن جنایت رژیم صهیونیستی در غزه، یکی از فوری‌ترین اقدامات در ارتباط با مسئله‌ غزه را تلاش برای توقف این نسل کشی عنوان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علم‌الهدی ششم آبان ماه و در پی حمله رژیم صهیونیستی به غزه، در مجموعه نامه‌های خطاب به همسران رؤسای جمهور کشورهای اروپایی بر لزوم حمایت از مردم مظلوم غزه و محکومیت جنایات اسراییل تاکید کرد.

یکی از این نامه‌ها خطاب به همسر رئیس جمهور فرانسه، دکتر علم الهدی یکی از فوری‌ترین اقدامات در ارتباط با مسئله‌ غزه را تلاش برای توقف این نسل کشی دانسته است.

مشروح این نامه در پی می آید:

بسم الله الرحمن الرحیم
سرکار خانم مکرون
همسر محترم رئیس جمهور فرانسه
ضمن عرض سلام و احترام،
بدینوسیله با قلبی آکنده از اندوه، جهت همدلی با زنان ستمدیده و کودکان بی پناه غزه، از شما می‌خواهم این حوادث و نتایجش را قضاوت کنید. ما به عنوان «انسان» و بخاطر آنچه دراین روزهای تلخ در بخش کوچک و زیبایی از سیاره مشترک مان زمین، رخ می‌دهد، شایسته است که شرمسار باشیم.

پاسداشت ارزش‌های انسانی به کنش مشترک ما و همه کسانی نیاز دارد که مدعی عدالت و آزادی هستند و از ستم و فلاکت متنفرند. چه اینکه انتظار می رود شما به عنوان یک بانوی قدرتمند و صاحب نفوذ در اروپا که آن را مهد تمدن می‌دانید، برای یاری رساندن به زنان ستمدیده و کودکان بی پناه غزه، اقدامات درخوری داشته باشید.

به واقع جهان از این همه سنگدلی قدرتمندان در حیرت مانده! چگونه می‌توان عملکرد مردان سیاست را در حمایت تسلیحاتی از اسرائیل ارزیابی کرد، در حالی که چشم و گوش آنها برای شنیدن و دیدن فریاد مظلومان فلسطینی فروبسته است؟

همراهی پیشرفت‌های بزرگ علمی و فناورانه غرب که مبشر توسعه و رفاه بوده اند، هم اکنون با بسته شدن همه راه‌های امدادرسانی به غزه، صرفا با یاس همراه شده و پشیمانی به ارمغان می‌آورد. واقعا چگونه این سکوت و دهان فروبستگی را در برابر دستان گشاده جنایتکاران در استفاده‌ی نامتعارف از سلاح‌های نامتعارف علیه محروم‌ترین و مظلوم‌ترین مردم دنیا می توان قضاوت کرد؟

بستن آب بر تشنگان خردسال و تحریم غذا و دارو بر مجروحان و محرومان با کدام یک از سنت های اخلاقی یا قواعد مدنی، توجیه پذیر است؟ کدام یک از رویه‌ها و کنوانسیون‌های حقوقی، ملی یا بین المللی، می‌توانند توجیه‌گر این نوع تشویق‌ها برای کشتار زنان و کودکان باشند؟

چگونه گروهی توانسته‌اند خود را بنده خدا (اسرائیل) معرفی کنند ولی با توسعه سیاست ترس و نفرت، فقط سلطه شیطان را گسترش بدهند؟ آیا گمان می‌کنیم که خداوند بزرگ این همه جنایت را بدون کیفر رها می کند؟

آیا موسی (ع)، برای قومی یا گروهی یا حزبی چنین مجوزی صادر کرده، تا مردم بی گناه را یا به اجبار از خانه و سرزمین خود اخراج کنند و یا آنها را به کلی نابود سازند؟ واقعا عیسی(ع) که پیامبر مهربانی است این همه بی مهری به کودکان و زنان گرفتار شده را از ما می‌پذیرد؟ آیا این اندیشه ورزان ممتاز مدرن که راهنمایان امروز جهان در این عصر هستند، چنین نوعی از تصفیه نژادی را بر می تابند؟؟

سرکار خانم مکرون لطفا شما به عنوان یک بانوی فداکار و مهربان و به نمایندگی از زنان و مادران و دختران سرزمین خود، از همسرتان بخواهید از مباشرت در قتل کودکان و زنان بی پناه فلسطینی خودداری کنند و برای برقراری صلح به اقدامات فوری و موثری دست بزنند. امید دارم که در برابر تلاش‌های انسان دوستانه‌تان، از پاداش الهی برخوردار باشید.
جمیله علم الهدی
همسر رئیس جمهور اسلامی ایران

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->