هشدار کارگروه مدیریت شرایط اضطرار گرد و غبار برای شهروندان مشهدی در روز شنبه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) یک قلاده خرس در شهرستان نور مازندران با گلوله تلف شد (۹ آبان ۱۴۰۴) خالی ماندن نیمی از پست‌ها در محیط زیست پلمب یک تالار پذیرایی به دلیل مسمومیت ۷۰ نفر در شادگان خوزستان (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار سازمان بازرسی به وزارت جهاد کشاورزی درباره تامین نهاده‌های دامی اولین برف پاییزی در راه خراسان رضوی | پیش‌بینی کاهش محسوس دمای هوا (۹ آبان ۱۴۰۴) حریق در بلوار مدرس مشهد مهار شد + عکس و فیلم (۹ آبان ۱۴۰۴) صندلی مدیریت بحران، روی گسل کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم
سرخط خبرها

آغاز ثبت‌ نام «وام تحصیلی» + جزئیات مبالغ پرتقاضاترین وام‌های دانشجویی

  • کد خبر: ۱۹۳۰۶۰
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۵
آغاز ثبت‌ نام «وام تحصیلی» + جزئیات مبالغ پرتقاضاترین وام‌های دانشجویی
همزمان با اتمام مهلت ثبت‌ نام برای دریافت وام‌های ضروری و مسکن متاهلی، نام‌نویسی برای دریافت «وام تحصیلی» از طریق صندوق رفاه دانشجویان آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم جزئیات و نحوه نام‌نویسی چهار نوع وام خود اعم از ودیعه مسکن متاهلی، ضروری، تحصیلی و شهریه دانشجویان برای نیم سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ را اعلام کرد. بر این اساس ثبت نام وام‌های ضروری، شهریه و مسکن متاهلی که از اول آبان ماه جاری آغاز شده بود روز گذشته ۱۵ این ماه پایان یافت.

همچنین ثبت نام "وام تحصیلی" به عنوان پرتقاضاترین وام دانشجویی نیز از روز گذشته آغاز شده و تا ۳۰ این ماه فرصت ثبت نام وجود دارد. مبلغ این وام برای دانشجویان دور کارشناسی ۳ میلیون تومان، کارشناسی ارشد ۵ میلیون تومان، دکتری حرفه‌ای ۵ میلیون تومان و دکتری تخصصی نیز ۷ میلیون تومان برای سال تحصیلی جاری تعیین شده است.

در نهایت متقاضیان وام شهریه نیز از اول آبان ماه جاری می‌توانند با مراجعه با صندوق رفاه دانشجویان درخواست خود برای دریافت این وام را ثبت کنند و این مهلت تا دو هفته یعنی ۱۵ این ماه تعیین شده است.

صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تاکید کرد؛ تمامی دانشجویان روزانه دانشگاه‌های دولتی، مراکز وابسته به دستگاه‌های اجرایی و آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای می‌توانند از این وام‌ها بهره‌مند شوند.

وام ودیعه مسکن برای دانشجویان روزانه دانشگاه‌های دولتی مراکز وابسته به دستگاه‌های اجرایی و آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای و دانشجویان متأهل فاقد خوابگاه و دارای سند تعهد و اجاره نامه می‌توانند از این وام استفاده کنند و به آخرین نیمسال تحصیلی مجاز وام مسکن تعلق نمی‌گیرد ضمن اینکه فقط به یکی از زوجین دانشجو وام مسکن پرداخت خواهد شد.

همچنین دانشجویان نوبت دوم دانشگاه‌های دولتی، مراکز وابسته به دستگاه‌های اجرایی، آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای و دانشجویان دانشگاه‌های پیام نور، علمی کاربردی، آزاد و موسسات غیردولتی و غیرانتفاعی می‌توانند وام شهریه دریافت کنند.

در این بخشنامه به دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی تاکید شده است؛ اولویت‌های پرداخت وام به دانشجویان، ذیل شرایط اعطای هر وام در آیین‌نامه پرداخت و بازپرداخت ذکر شده و شایسته است در تنظیم و ارسال درخواست‌ها مد نظر قرار گیرد، همچنین پرداخت وام (ودیعه) مسکن متأهلی به کلیه دانشجویان واجد شرایط از سال تحصیلی جاری از طریق بانک قرض الحسنه مهر ایران انجام و شیوه نامه اجرایی آن متعاقباً به مراکز ارسال خواهد شد.

بر این اساس پرداخت وام شهریه به کلیه دانشجویان واجد شرایط دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی از سال تحصیلی جدید مستقیما از طریق صندوق رفاه دانشجویان انجام می‌گیرد و باید تقاضای دانشجویانی که قبلاً از خدمات بانک قرض الحسنه مهر ایران استفاده کرده و درخواست مجدد برای بهره مندی از خدمات آن بانک در سال تحصیلی جدید را دارند، طی لیستی جداگانه به صندوق ارسال شود.

همچنین پرداخت وام شهریه به دانشجویان شهریه‌پرداز شاغل پس از بهره‌مندی دانشجویان غیر شاغل امکان پذیر است؛ لذا دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی می‌توانند در صورت وجود اعتبار مازاد وام شهریه، پس از هماهنگی و أخذ مجوز از صندوق، درخواست دانشجویان شهریه پرداز شاغل را نیز طی لیست جداگانه ارسال کنند. همچنین دریافت مدارک و مستندات وام ضروری و سند تعهد دانشجو از جمله ضرورت‌های دریافت وام هاست و شایسته است به منظور حمایت از دانشجویان و همکاری با آنان ترتیبی اتخاذ شود تا در ایام تداوم شیوع بیماری کرونا به نحو مقتضی مدارک و مستندات مربوطه از دانشجویان متقاضی وام دریافت شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->