آغاز فروش محصولات ایران‌خودرو از امروز (جمعه، ۲۹ فروردین ۱۴۰۴) تخصیص ۵ همت برای تکمیل مطالعات پروژه‌های زیرساختی استان | پیش‌بینی جهش در سهم اعتبار خراسان رضوی از بودجه ۱۴۰۵ مشهد، کانون نام‌های تجاری کشور | «ویژند»، راه میان‌بر برای تقویت تولید و صادرات خراسان رضوی جزئیات پرونده‌های قاچاق کالا در خراسان رضوی | ثبت ۸۹۶ پرونده قاچاق کالا در سال ۱۴۰۳ روند دلار زدایی از اقتصاد کشور با مبادلات ارزی دوجانبه با کشور‌های همسایه قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) نمایشگاه‌داران خودرو قیمت خودرو‌های داخلی را اعلام کردند (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) تداوم تزریق ۲۹۰ همتی بانک مرکزی در بازار باز بررسی دردسر جدید مستأجران با نزدیک‌شدن به فصل جابه‌جایی افت قیمت طلا در مشهد | سکه ۲ میلیون تومان ریزش کرد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) شعار سال، سواد رسانه‌ای و راهکار‌های استراتژیک قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | افت قیمت دلار در آستانه دومین جلسه مذاکرات قیمت طلای جهانی امروز (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | سقوط دلار جهانی و پرواز طلا به مرز ۳۳۰۰ دلار منتظر عرضه انبوه نوبرانه‌ها از ۲۰ روز دیگر در مشهد باشید | کاهش قیمت ملون از هفته آینده اولویت‌های شعار سال ۱۴۰۴ در خراسان رضوی جنجال خانه‌های خالی در ایران | قانونی که اجرا نشد دستورالعمل وام ودیعه مسکن مستأجران ابلاغ شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | ثبت‌نام فقط در سامانه «تم» حجم دلار خانگی چقدر است؟ (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) نرخ اقلام میوه و صیفی‌جات در میادین تره‌بار مشهد چقدر است؟ (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) + جدول تمرکز قدرت در پایتخت شکسته می‌شود | تفویض اختیارات محلی به استانداری خراسان رضوی، روی میز رئیس‌جمهور تا اطلاع ثانوی، کل تجارت ایران و افغانستان به واحد «ریال» خواهد بود عوارض ویژه صادرات زعفران «صفر» شد | ایجاد نمایندگی جدید صندوق ضمانت توسعه صادرات در خراسان رضوی پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) افزایش گمرکات خراسان رضوی به ۷ پایانه | تعرفه صفر برای ۸۰ درصد از اقلام تجارتی استان با اوراسیا آیین تجلیل از صادرکنندگان نمونه خراسان رضوی برگزار شد | ۳۰ کشور جهان، مشتری اقلام صادراتی خراسان رضوی + فیلم تعرفه گمرکی واردات موبایل در سال ۱۴۰۴ اعلام شد+جزئیات پزشکیان: باید تفکر سیستمی و توانمندی کار تیمی را به دانش‌آموزان آموزش دهیم علت عدم شماره‌گذاری محصولات ایران خودرو در سال ۱۴۰۴ چیست؟
سرخط خبرها

دستور جدید معاون اول رئیس جمهور برای واردات آیفون ۱۴ و ۱۵

  • کد خبر: ۱۹۳۳۶۶
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۶
دستور جدید معاون اول رئیس جمهور برای واردات آیفون ۱۴ و ۱۵
رشیدی کوچی، نماینده مجلس از دستور معاون اول رئیسی به وزیر صمت در خصوص بازنگری برای واردات آیفون ۱۴ و ۱۵ خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ از یکم خرداد ۱۴۰۱ واردات گوشی آیفون ممنوع است. این خبر را همان زمان دبیر انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی اعلام کرد و گفت: واردات تمامی مدل‌های آیفون به کشور ممنوع شده است. البته پیش از این یعنی در ۲۶ خرداد واردکنندگان اعلام می‌کنند؛ هنگام ثبت سفارش گوشی مدل آیفون در سامانه جامع تجارت با این پیام روبه‌رو می‌شوند که «امکان ثبت سفارش تلفن همراه با برند اپل تا روز شنبه ۳۱ اردیبهشت ماه وجود نخواهد داشت».

بدین ترتیب ممنوعیت واردات گوشی‌های مدل ۱۴ و ۱۵ از همان زمان کلید خورد. پس از مدتی اعلام شد صرفا واردات گوشی‌های مدل ۱۴ و بالاتر ممنوع است.

ممنوعیتی که در سال ۱۴۰۲ نیز تمدید شد. از همان ابتدا هم ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اعلام کرد، ورود این گوشی‌ها غیر قانونی است.

آخرین اعلام نظر مکتوب این ستاد مربوط به چهارم مهر ماه امسال بود. ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز آن زمان اعلام کرد که ممنوعیت واردات گوشی آیفون ۱۴ و بالاتر از آن غیرقانونی است و با عرضه کنندگان آن برخورد خواهد شد.

البته ۱۸ مهر رئیس سازمان استاندارد خبر از رجیستری آیفون ۱۴ و ۱۵ را داد. خبری که بالافاصله از سوی مقامات بالاتر توبیخ شد و از سوی ستاد مبارزه با قاچاق این موضوع را تکذیب کرد.

اما حالا رشیدی کوچی، نماینده مجلس در گفتگویی با یک سایت خبری اعلام کرد: مخبر به وزیر صمت در خصوص واردات آیفون ۱۴ و ۱۵ دستور بازنگری داده است و امیدواریم این رویه اصلاح شود.

او گفت: ما در خصوص واردات گوشی آیفون، صحبت‌های زیادی کردیم. صحبت‌هایی که به نوعی هشدار هم است. ما اختیارات قانونی خود را انجام دادیم و در حال پیگیری هستیم؛ اما به نظر میرسد تصمیم ممنوعیت آیفون از سمت دولت گرفته شده که تصمیم اشتباهی هم است. ما در نامه‌ای به رییس جمهوری، تبعات ممنوعیت را در ۸بند نوشتیم. آقای توانگر هم به آقای مخبر نامه زدند.

رشیدی کوچی ادامه داد: به نظر می‌رسد دوستان خودشان هم به این نتیجه رسیدند که این اقدام از نظر کارشناسی دقیق نیست. ما هم نسبت به موضوعاتی که مطرح می‌شد، مثل لوکس بودن، ارتباطات ماهواره‌ای و ارزبری مسائل خود را مطرح کردیم. آقای مخبر به وزیر صمت دستور بازنگری موضوع را دادند و فعلا در این مرحله هستیم.

او گفت: نگاهم بر این است دولت کار خود را انجام می‌دهد و ما هم در مجلس باید وظیفه خود را انجام دهیم. ما سعی می‌کنیم از ظرفیت قانونی خود استفاده کنیم. امیدواریم در این تصمیم بازنگری شود. به نظرم مسئولان اگر به تمام ابعاد داستان آگاه بودند، چنین تصمیماتی را اتخاذ نمی‌کردند.

منبع: اقتصادآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->