حمله تند خداداد عزیزی به یحیی گل‌محمد+ ویدیو| پرسپولیس با دعوا قهرمان شد! عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله | حضور مربی برزیلی منتفی شد عمری به باشگاه پرسپولیس رفت شعار هواداران استقلال علیه نظری‌جویباری و محمود بابایی | تجمع گسترده مقابل باشگاه استقلال پایان کار سون در تاتنهام؟ اعتراض آبی‌ها در کوچه بی‌تصمیمی | بازی اسم‌وفامیل شروع شد سوپرجام فوتبال ایران در مردادماه کوچ استقلال و پرسپولیس به تختی بازگشت قایدی به شباب الاهلی اخراج برانکو از چین سلمانی، یاسین نمی‌شود فابیو کاریله، جدید‌ترین گزینه سرمربیگری استقلال مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی، ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت!
سرخط خبرها

سوت این داور برای گل‌محمدی بدشانسی می‌آورد!

  • کد خبر: ۱۹۳۵۷۸
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۲
سوت این داور برای گل‌محمدی بدشانسی می‌آورد!
تیم پرسپولیس با قضاوت موعود بنیادی‌فر در ۵ دیدار آخر خود عملکرد آنچنان چشم‌گیری نداشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، کمیته داوران برای قضاوت دیدار هفته دهم تیم پرسپولیس مقابل سپاهان از موعود بنیادی فر استفاده خواهد کرد.

قرار است در دیدار تیم‌های سپاهان و پرسپولیس علیرضا ایلدروم و فرهاد مروجی به عنوان داوران کمک موعود بنیادی فر را همراهی کنند. همچنین رضا عادل و سعید علی‌نژادیان به عنوان داور چهارم و ناظر کنار موعود بنیادی فرد حضور خواهند داشت.

نگاهی به ۵ دیدار آخر پرسپولیس با قضاوت موعود بنیادی فر مشخص می‌کند سرخ پوشان در این ۵ مسابقه فقط یک بار موفق به پیروزی شده‌اند و از ۱۵ امتیاز تنها ۵ امتیاز گرفتند!

مصاف آخر پنالتی قهرمانی!

آخرین دیدار تیم پرسپولیس با قضاوت موعود بنیادی فر به هفته بیست و هشتم لیگ برتر گذشته برمی‌گردد. دیداری که پرسپولیس با تک گل مهدی ترابی از روی نقطه پنالتی و در دقیقه ۸۰ موفق شد تیم پیکان را یک بر صفر شکست بدهد. این پیروزی و سه امتیاز کمک شایسته‌ای به قهرمانی پرسپولیس در فصل گذشته کرد. پرسپولیس فصل قبل در حالی با ۶۶ امتیاز قهرمان شد که سپاهان با ۶۵ امتیاز پشت سر این تیم نایب قهرمان شد و خیلی از کارشناسان همین پنالتی بازی پرسپولیس مقابل پیکان را یکی از عوامل قهرمانی این تیم عنوان کردند.

باخت مقابل تیم جواد نکونام 

پرسپولیسی‌ها در هفته هفدهم لیگ برتر گذشته نیز با قضاوت موعود بنیادی‌فر مقابل شاگردان جواد نکونام تن به شکست دادند. پرسپولیس که در لیگ برتر گذشته به عنوان قهرمانی رسید تنها ۴ بار طعم شکست را چشید که یکی از این باخت‌ها با قضاوت موعود بنیادی‌فر بود. در آن دیدار روبرتو تورس بازیکن اسپانیایی فولاد تک گل پیروزی تیم نکونام را مقابل یحیی گل محمدی به ثمر رساند.

شکست به تراکتور باز هم با سوت موعود

سومین دیدار اخیر پرسپولیس با قضاوت این داور به بازی هفته هفتم لیگ برتر گذشته برمی‌گردد. روزی که پرسپولیسی‌ها در تهران مقابل تراکتور تن به شکست یک بر صفر دادند تا یکی دیگر از باخت‌های فصل قهرمانی شان باز هم با قضاوت همین داور رقم خورده باشد. محمد عباس‌زاده در دقیقه ۷۵ تک گل پیروزی شاگردان بردیف را وارد دروازه بازیکنان گل محمدی کرد.

تساوی با ذوب آهنِ ۱۰ نفره!

چهارمین دیداری که پرسپولیسی‌ها با قضاوت موعود بنیادی فر در این سال‌ها برگزار کردند به بازی هفته اول لیگ برتر گذشته در شهر اصفهان مقابل ذوب آهن برمی‌گردد. دیداری که پرسپولیس به رغم ۱۰ نفره شدن حریفش از دقیقه ۵۳ موفق به باز کردن دروازه شاگردان مهدی تارتار نشد و در نهایت بازی با تساوی بدون گل به پایان رسید!

توقف مقابل تیم فرهاد مجیدی

پنجمین قضاوت اخیر موعود بنیادی فر برای پرسپولیس در دیدار هفته هشتم لیگ برتر بیست و دوم مقابل استقلال بود. دربی رفت لیگ برتر بیست و یکم که شاگردان یحیی گل محمدی مقابل تیم فرهاد مجیدی تن به تساوی صفر بر صفر دادند.

ناگفته نماند؛ دیدار تیم‌های سپاهان و پرسپولیس در چهارچوب هفته دهم لیگ برتر با قضاوت این داور از ساعت ۱۶:۳۰ دقیقه روز یکشنبه بیست و یکم آبان ماه آغاز خواهد شد.

منبع: خبر ورزشی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->