گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

مقتدی صدر: سفارت‌های رژیم صهیونیستی در کشورهای اسلامی بسته شود

  • کد خبر: ۱۹۳۹۲۸
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۶
مقتدی صدر: سفارت‌های رژیم صهیونیستی در کشورهای اسلامی بسته شود
رهبر جریان صدر عراق برای مقابله با رژیم صهیونیستی تأکید کرد که باید سفارتهای این رژیم را در کشورهای اسلامی بست و تحریم اقتصادی فراگیری علیه آن اعمال کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید مقتدی الصدر رهبر جریان صدر عراق از ارتش‌های کشور‌های عربی و اسلامی خواست که برای مقابله با رژیم صهیونیستی، در حالت آماده‌باش قرار داشته باشند.

الصدر برای مقابله با صهیونیستها، ۱۰ پیشنهاد مطرح کرد که شامل موارد زیر است:

تحریم اقتصادی فراگیر، توقف صادرات مستقیم و غیر مستقیم نفت، بستن سفارت و جرم‌انگاری عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی، تهدید کشور‌های حامی تل‌آویو به ویژه آمریکا.

وی با تأکید بر اینکه باید کمک‌های پزشکی و حیاتی به غزه برسد، گفت: باید آمریکا را به بستن پایگاه‌های نظامی آن در کشور‌های اسلامی و عربی تهدید کرد.

رهبر جریان صدر با اشاره به اینکه باید صدا‌های رسمی و غیر رسمی حامی رژیم صهیونیستی در کشور‌های اسلامی ساکت شوند، تأکید کرد: کشور‌های اسلامی باید به صورت همزمان در حمایت از غزه تظاهرات کنند.

وی ضمن درخواست برای حمایت از مقاومت فلسطین در خصوص مذاکرات تبادل اسرا، در پایان گفت که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم، جنایتکار جنگی است.

ابوعبیده سخنگوی گردان‌های القسام –شاخه نظامی جنبش حماس-  هم امشب خبر داد که تانک‌های رژیم صهیونیستی با مقاومت سرسختانه نیرو‌های مقاومت روبرو شده و درگیری‌های شدید آن را مجبور به عقب‌نشینی و تغییر مسیر کرده است.

وی با اشاره به اینکه نیرو‌های مقاومت تانک‌ها و خودرو‌های زرهی صهیونیست‌ها را منهدم می‌کنند، گفت: درگیری نابرابر است، ولی باعث شده قدرتمندترین نیروی منطقه بترسد.

ارتش رژیم صهیونیستی شامگاه امروز شنبه خبر داد که در جریان درگیری‌های امروز در غزه، ۵ نفر دیگر از نیرو‌های خود را از دست داده است.

منابع اسرائیلی اذعان کردند که ۴ نفر از سربازان کشته شده کماندو و چترباز بودند که بر اثر انفجار تونل کشته شدند و یک افسر و ۴ سرباز نیز به شدت مجروح شدند.

سخنگوی القسام با بیان اینکه کشتار کودکان و بمباران بیمارستانها، تنها دستاورد دشمن در این جنگ است، تصریح کرد: انتقامگیری آسان و سریع، فقط برای جلب رضایت جبهه داخلی [صهیونیستی]است.

وی با اشاره به ثبت و ضبط انهدام بیش از ۱۶۰ خودروی نظامی صهیونیستی در این جنگ، تأکید کرد: جانفشانی نیرو‌های مقاومت ما، مقدمه پیروزی است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->