با تصویب هیئت دولت، مالیات بر ارزش افزوده برخی کالا‌ها از جمله کالا‌های اساسی و نهاده‌ها از ۱۰ به یک درصد کاهش یافت ویدئو | حال و هوای حسینیه امام خمینی(ره) پیش از دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب اسلامی معمار پاکستانی در حمایت از مردم غزه جایزه اسرائیل را دریافت نکرد انور محمود قرقاش دیپلمات ارشد اماراتی به ایران می‌آید پایان رزمایش مرکب کمربند دریایی ۲۰۲۵ اختلاف روایت نماینده خمینی شهر در مجلس دربارۀ سخنان رهبر معظم انقلاب با واقعیت + فیلم چه‌کسانی امروز در دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب سخنرانی می‌کنند؟ اعلام وصول ۴ سؤال از وزرای کشاورزی و کار توضیحات غریب‌آبادی درباره گفت‌و‌گو‌های سه جانبه ایران، چین و روسیه قانون عفاف و حجاب پس از طی مراحل، ابلاغ خواهد شد رؤسای اطلاعاتی آمریکا و روسیه به‌صورت تلفنی باهم گفت‌وگو کردند وزیر جهاد کشاورزی: کالا‌های موردنیاز مردم برای نوروز ۱۴۰۴، تأمین شد ویدئو | رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر مسئولان کشور: پول ملی باید تقویت بشود سال آبی آینده آبگیری سد شوریجه انجام خواهد شد | موضوع حقابه بین ایران و افغانستان در حال پیگیری است سخنگوی وزارت امور خارجه: نشست پکن در چارچوب رایزنی‌های مستمر برگزار می‌شود سخنگوی دولت: با تجمعات غیرقانونی و هنجارشکن برخورد خواهیم کرد عراقچی: نامه ادعایی ترامپ توسط یکی از کشورهای عربی تحویل ایران داده خواهد شد تصویب لایحه الحاق دولت ایران به موافقت‌نامه وین ایران، روسیه و چین در پکن درباره برنامه هسته‌ای ایران رایزنی می‌کنند انتقاد دوباره اردوغان از جنایت‌های اسرائیل | رژیم صهیونیستی، لکه ننگ تاریخ بشریت رئیس دفتر زلنسکی: پس از موافقت روسیه مذاکرات آغاز می‌شود ۱۵۵ گروگان قطار مسافربری بلوچستان پاکستان آزاد شدند | ۲۲ گروگان گیر کشته شدند زمان پایان فعالیت شورای ششم شهر و روستا اعلام شد عملیات اطفای حریق توسط تیم‌های امدادی ایران، چین و روسیه در رزمایش مشترک ۲۰۲۵ اتحادیه اروپا با هرگونه تلاش برای تغییرات جمعیتی در نوار غزه مخالفت کرد وزیر خارجه روسیه: تلاش آمریکا برای سیاسی کردن مساله هسته‌ای ایران نگران‌کننده است توپ در زمین روسیه | واکنش رهبران اروپا به توافق مهم آمریکا و اوکراین مروری بر دیدار رمضانی سال گذشته دانشجویان با رهبر معظم انقلاب | مهم‌ترین مطالبه آیت‌الله خامنه‌ای از دانشجویان در ۱۴۰۳ چه بود؟
سرخط خبرها

سازمان ملل: ۱۰۱ نفر از پرسنل خود را در جنگ غزه از دست دادیم

  • کد خبر: ۱۹۴۱۵۶
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۴
سازمان ملل: ۱۰۱ نفر از پرسنل خود را در جنگ غزه از دست دادیم
دبیر کل سازمان ملل روز یکشنبه در مصاحبه با سی‌ان‌ان گفت که این نهاد بین‌المللی ۱۰۱ نفر از نیروهایش را در حملات رژیم صهیونیستی به غزه از دست داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، «آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل روز یکشنبه گفت که نمی‌توان از حماس به عنوان دلیلی برای مجازات دسته جمعی مردم فلسطین استفاده کرد.

وی که با شبکه خبری سی‌ان‌ان مصاحبه می‌کرد، افزود: «حمله حماس، مجازات جمعی ساکنان غزه را توجیه نمی‌کند».

گوترش اضافه کرد: «حمایت مطلوب از غیرنظامیان در غزه وجود ندارد و سازمان ملل ۱۰۱ نفر از نیروهایش را در جنگ غزه از دست داده است».

دبیر کل سازمان ملل گفت: «من از گسترش درگیری‌ها به لبنان و دیگر مناطق به شدت نگران هستم».

حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم بی‌دفاع غزه که از یک ماه قبل آغاز شده است تاکنون به  شهادت ۱۱ هزار و ۷۸ نفر و زخمی شدن ۲۷ هزار و ۴۹۰ نفر رسیده است. از میان این شهدا، چهار هزار و ۵۰۶ نفر کودک، سه هزار و ۲۷ نفر زن، و ۶۷۸ نفر هم سالمند هستند.

بمباران بی وقفه منطقه غزه در حالی است که حملات به بیمارستان‌ها کشیده شده و به خصوص بیمارستان الشفاء بزرگترین بیمارستان غزه در محاصره قرار گرفته است و هیچ فردی امکان خروج از آن را ندارد.

شرایط غزه به حدی بغرنج است که به گفته کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل، غزه بزرگترین فاجعه بشری تاریخ معاصر است.

امروز نیز «ایمن الصفدی» وزیر خارجه اردن به «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت که عدم اتخاذ موضع بین‌المللی مبنی بر پایان دادن به جنگ، پوششی برای ادامه تجاوز به غزه است.

الصفدی به بورل گفت: «اتحادیه اروپا باید موضعی مستقیمی در خصوص جنایت‌های جنگی اسرائیل اتخاذ کند».

وزیر خارجه اردن اضافه کرد: «اسرائیل جنایت‌های جنگی خود را رها نکرده و در حملات وحشیانه خود مرتکب آن شده است».

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->