طحان نظیف: لایحه معاهده مشارکت جامع راهبردی بین ایران و روسیه تائید شد اعتراضات آمریکا به ایالت کنتاکی کشید بازداشت بیش از ۱۷ هزار فلسطینی از آغاز جنگ غزه عراقچی خطاب به ترامپ: عاری بودن ایران از سلاح هسته‌ای می‌تواند به پایه اصلی توافق بین ایران و امریکا تبدیل شود آیت‌الله علم‌الهدی: جهاد تبیین برای بیداری جامعه ضروری است | روحیه مبارزه طلبی باید محور فعالیت نیروی‌های انقلابی باشد ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران نگرانی اتحادیه اروپا را برانگیخت تأکید عراقچی بر ادامه غنی‌سازی در ایران یورش بن گویر و همراهانش به مسجد الاقصی (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سیگنال مثبت مجلس به مدنی‌زاده، وزیر پیشنهادی اقتصاد سخنگوی دولت: کالابرگ الکترونیک با دستور رئیس جمهور برای تمام هفت دهک جامعه باید پرداخت شود بهروزآذر از مجلس گلایه کرد | تغییرات ماهوی جدی در لایحه منع خشونت علیه زنان موافقت احزاب اپوزیسیون رژیم صهیونیستی با رای‌گیری برای انحلال پارلمان رئیس سازمان انرژی اتمی: گزارش جدید آژانس فوق العاده سیاسی است اولیانوف: ایران حق کامل غنی‌سازی اورانیوم دارد نتانیاهو، جهان عرب را بر سر مساله فلسطین متحد کرد قالیباف: مجلس خود را موظف به صیانت از قانون راهبردی برای لغو تحریم‌ها می‌داند برکناری شهردار گناباد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) لحظه به لحظه با حاشیه‌های حیاط دولت (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم تداوم اغتشاشات در ایرلند شمالی برای هتک حرمت جنسی به یک دختر جوان روسیه: آماده ارائه کمک‌های عملی به ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق هسته‌ای هستیم شایعه روحانی‌بودن پسر حجت‌الاسلام صدیقی تکذیب شد عراقچی عازم محل برگزاری دومین نشست مجمع جهانی اسلو شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) هشدار فرماندار کالیفرنیا: موج اعتراضات سراسری در آمریکا در راه است تکرار اتهام‌زنی زلنسکی به کره‌شمالی درباره نقش داشتن در جنگ اوکراین رهبر معظم انقلاب: مجلس باید نشانه عزم و اراده ملی باشد | کاهش احضار مسئولان دولتی یکی از مصادیق همکاری مجلس با دولت است + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سقوط یک فروند جنگنده کره جنوبی در آمریکا (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) چرا رئیس جمهوری برخی حرف‌های خود را چندین بار تکرار می‌کند؟ وزارت کشور اختیارات بیشتری به استانداری خراسان رضوی به منظور ساماندهی اتباع خارجی واگذار کرد
سرخط خبرها

فرمانده نیروی زمینی ارتش: دستاورد جدید برای تشخیص آنلاین کرونا در صورت تایید وزارت بهداشت /تا امروز در پادگان‌ها مورد ابتلا به کرونا نداشته‌ایم

  • کد خبر: ۱۹۴۱۷
  • ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۳
فرمانده نیروی زمینی ارتش: دستاورد جدید برای تشخیص آنلاین کرونا در صورت تایید وزارت بهداشت /تا امروز در پادگان‌ها مورد ابتلا به کرونا نداشته‌ایم
فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: در جهاد خودکفایی نزاجا به دستاورد جدیدی برای تشخیص آنلاین کرونا رسیده‌ایم که برای تایید به وزارت بهداشت فرستاده شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ کیومرث حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش صبح یکشنبه در حاشیه مراسم آغاز به کار قرارگاه جهادی مقابله با ویروس کرونا در جمع خبرنگاران گفت: ما در ارتش شعاری با عنوان «ارتش فدای ملت» داریم و سعی می‌کنیم در همه عرصه‌ها فدایی بودن نسبت به ملت بزرگوارمان را به منصه ظهور برسانیم.

وی با بیان اینکه هرجایی که مردم بزرگوار ما احساس نیاز پیدا کردند همچون سیل، زلزله و ... ارتش و نیروهای مسلح را در کنار خودشان دیدند، اظهار کرد: قرارگاه مقابله با ویروس کرونا در ارتش توسط امیر سیاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش فرماندهی می‌شود و در نیروی زمینی هم قرارگاه مشابهی به وجود آمده است.

فرمانده نزاجا ادامه داد: قصد ما از برگزاری مراسم آغاز به کار قرارگاه جهادی مقابله با کرونا که امروز برگزار شد این بود که قابلیت‌ها و توانمندی‌های نیروی زمینی ارتش برای مقابله با کرونا را به ملت بزرگوارمان معرفی کنیم.

وی افزود: یکی از قابلیت‌هایی که در مراسم امروز شاهد آن بودیم، این بود که مواد ضدعفونی را به حالت مِه دربیاوریم و در گستره وسیعی پخش کنیم. همچنین ما سامانه‌های رفع آلودگی‌ گسترده‌ای در کلیه نیروهای خود داریم و هم‌اکنون مشغول توزیع و به‌کارگیری این سامانه‌ها در سراسر کشور هستیم.

امیر حیدری با تاکید بر اینکه نیروی زمینی ارتش با اخلاص تمام در اختیار وزارت بهداشت و درمان است، خاطر نشان کرد: با همکاری عزیزان‌مان در وزارت بهداشت و درمان، ان‌شاالله به زودی این بلایی که ناخواسته کشورمان به آن دچار شده است را شکست خواهیم داد.

وی با بیان اینکه عمده تجهیزات مقابله با کرونا در ارتش متعلق به نیروی زمینی ارتش است، ادامه داد:  برنامه داریم که در روزهای آینده حالت آفندی نسبت به ویروس کرونا پیدا کنیم.

فرمانده نزاجا گفت: طبق برنامه قرار است مراکز بیمارستانی تهران با تجهیزات نیروی زمینی ارتش ضدعفونی شوند.

امیر حیدری با بیان اینکه ما تا امروز در پادگان‌هایمان به لحاظ اقدامات ویژه‌ای که انجام می‌دهیم، مورد ابتلا به کرونا نداشته‌ایم، خاطرنشان کرد: ما طی مدت اخیر سرباز ورودی هم داشته‌ایم اما به لحاظ تمهیدات ویژه‌ای که داشتیم، موردی از ابتلا به کرونا وجود نداشته است.

وی در پایان گفت: عزیزان ما در بخش جهاد خوکفایی نیروی‌زمینی ارتش، چند وسیله منحصر به فرد را ساخته‌اند و جهت تایید به وزارت بهداشت فرستاده شده است که اگر تایید شوند به یک دستاورد بسیار بزرگ در زمینه شناسایی آنلاین و سریع ویروس کرونا دست پیدا کرده‌ایم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->