انقلاب فرهنگی، طلیعه تعالی نظام آموزشی عصای پیر غذای ترحیم، رسمی که مصیبت شده است زلزله‌ای نسبتاً شدید اَردکان در استان فارس را لرزاند (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) آموزش ۷ هزارو ۵۰۰ زوج مشهدی در طرح «باهم» عوارض خطرناک پیرسینگ و سوراخ کردن گوش در آرایشگاه‌ها ثبت مالکیت املاک و اراضی الزامی می‌شود | سامانه «ساغر»، روزنه امید برای حل یک چالش ۱۰۰ ساله «سامانه اشارک» برای خدمات بیمه‌ای ناشنوایان راه‌اندازی شد تمدید یک‌هفته‌ای استفاده از اعتبار طرح یسنا تأمین واکسن «پنتاوالان» در شرایط پایدار است یک قرن افتخارآفرینی علمی در مؤسسه سرم‌سازی رازی از کمبود مدرسه در منطقه تبادکان مشهد تا هنرستانی برای سمپادی ها شرط سنی مقرر در قوانین جاری بازنشستگی تغییر نکرده است  | منتفی شدن افزایش سن بازنشستگی در تأمین اجتماعی به ۶۲ سال پایان شگرد مرموز پیرمرد شامی در  مشهد | باند خانوادگی سرقت، متلاشی شد ماهیت اشیای نورانی ناشناس در آسمان شب خراسان رضوی چه بود؟ آغاز فرایند انتخاب رشته آزمون دکتری ۱۴۰۴ از امروز، یکم اردیبهشت‌ماه پاداش پایان خدمت بازنشستگان ۱۴۰۳ در حال واریز است (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) بازسازی حادثه زورگیری از زن جوان در بزرگراه بعثت با حضور دستگاه قضایی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) | گرمای تابستان در دل بهار یک دیالوگ جنجالی، یک زبان جدید | ریمیکس محمدرضا گلزار و تاثیرات فرهنگی آن محاسبه شهریه مدارس کودک بر اساس دوره آموزشی از مهر تا خرداد تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ تولد سالانه ۳ تا ۵ هزار نوزاد کم‌شنوا در کشور جزئیات جدید از بیمه تکمیلی بازنشستگان اعلام شد (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) از هر ۱۰۰۰ تولد ۴ نوزاد با شکاف لب متولد می‌شوند یک کشته و ۸۴ مسموم بر اثر مصرف قارچ‌های سمی پیش‌بینی بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۳ استان طی امروز و فردا (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) چگونه می‌توان موهایی سالم داشت؟ «پنتاوالان» همچنان کمیاب | چشم امید نوزادان ایرانی به دست داروسازان هندی
سرخط خبرها

آغاز طرح آموزش ویژه ۴ سال اول زندگی

  • کد خبر: ۱۹۴۲۲۵
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۷
آغاز طرح آموزش ویژه ۴ سال اول زندگی
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده از اجرا و کلید خوردن طرح آموزش و مشاوره ویژه چهارسال اول زندگی با هدف پیشگیری از طلاق در بین زوجین خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز انسیه خزعلی روز دوشنبه در جمع مشاوران امور بانوان دستگاه‌های اجرایی استان همدان افزود: اجرای این برنامه به کاهش طلاق که از معضلات و آسیب‌های مهم اجتماعی است، کمک می‌کند.

وی در ادامه با اشاره به برنامه‌های در دست اجرا در راستای تقویت نهاد خانواده، گفت: رویداد ملی «خانواده و فرهنگ عامه» با تشکیل ۹ کارگروه و محور در همه استان‌ها در حال اجرا است و سال اینده اختتامیه آن برگزار می‌شود.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: رویداد ملی خانواده و فرهنگ عامه با پشتیبانی نهاد‌های دولتی انجام می‌شود تا همه مسائل خانواده مورد بررسی و رصد قرار بگیرد.

وی اظهار کرد: مدیریت و موفقیت خانواده، تربیت دینی خانواده، مد و لباس خانواده، رسانه و خانواده، تغدیه و سفره خانوادگی، بازی و اوقات فراغت خانواده، اصالت و فرهنگ خانواده، سلامت خانواده و جمعیت و نشاط خانواده از جمله مسائلی است که باید در این رویداد مورد توجه قرار گیرد.

خزعلی با تاکید بر اینکه باید در این رویداد از حرکت خودجوش مردمی استفاده کرد و مردم وارد کار شوند، ادامه داد: این رویداد در سطح ملی تا یک سال متناسب با بوم و منطقه جغرافیایی استان‌ها برگزار می‌شود و سال آینده اختتامیه آن به شکل بین‌المللی برگزار خواهد شد.

بیشتر مشکلات جامعه در حوزه جمعیت به موضوعات فرهنگی بازمی گردد

وی با بیان اینکه بیشترین مشکلات جامعه ما در حوزه جمعیت علاوه بر مسایل اقتصادی به موضوعات فرهنگی بازمی گردد، افزود: در بحث کاهش جمعیت بر اساس پژوهش‌های صورت گرفته تنها ۳۰ درصد مشکلات مربوط به بخش اقتصادی است و بخش عمده‌ای از آن به مباحث فرهنگی گره خورده است.

خزعلی با بیان اینکه دهه شصتی‌ها پنجره جمعیتی خاص ما به شمار می‌روند و نیازمند پشتیبانی هستند، گفت: در این راستا برای ترویج ازدواج آسان، این طرح را از روستا‌ها و دهه شصتی‌ها آغاز کردیم و تسهیلات ویژه‌ای به زوج‌های دهه شصتی در سال جاری ارائه می‌شود.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده همچنین تاکید کرد: دستگاه‌های اجرایی موظف هستند قانون جمعیت جوانی را اجرا کنند چراکه در ارزشیابی‌ها و جشنواره شهید رجایی این موضوع به طور جدی ملاک عمل قرار می‌گیرد.

خزعلی درباره تصویب اختصاص یک درصد از بودجه دستگاه‌های دولتی برای زنان و خانواده، افزود: مشاوران امور بانوان دستگاه‌های اجرایی باید این بودجه را برای اجرا و پیشبرد برنامه‌های مربوط به بانوان اختصاص دهند.

وی توجه به زنان روستایی را از اولویت‌های مهم برشمرد که موجب مهاجرت معکوس می‌شود و ابراز امیدواری کرد: ایجاد امکانات برای زنان روستایی در برنامه هفتم توسعه به مرحله نهایی برسد.

فراهم کردن زمینه رشد و شکوفایی استعداد زنان روستایی با اجرای طرح آزر

معاون رییس جمهور از اجرای طرح آزر (آموزش زنان روستایی) در بیشتر استان‌های کشور خبر داد و اظهار کرد: با این طرح سطح پوشش تحصیلی دختران و زنان روستایی و عشایری ارتقا می‌یابد.

خزعلی یادآور شد: افزایش پوشش تحصیلی زنان و دختران روستایی و عشایری (بازمانده از تحصیل)، فراهم کردن زمینه‌های رشد و شکوفایی استعداد‌ها و توانمندی‌های آن‌ها و ارتقای کمی و کیفی شاخص‌های دسترسی به منابع و امکانات بویژه در حوزه آموزش برای زنان و دختران روستایی و عشایری از اهداف این طرح است.

وی در ادامه از مسوولان دستگاه‌های اجرایی خواست مشاوران امور بانوان را در تصمیم سازی و تصمیم گیری‌ها دخالت دهند.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده یاد و خاطره بانو مرضیه دباغ بانوی مبارز انقلابی و از چهره‌های شاخص فرهنگی همدان را گرامی داشت و با اشاره به فعالت‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی وی، گفت: مقام معظم رهبری فعالیت این بانوی مبارزه را به خوبی تبیین کردند و زنان ما باید از این الگو‌ها و نمونه‌های بی نظیر استفاده کنند.

در این نشست تعدادی از مشاوران امور بانوان دستگاه‌های اجرایی برخی از مسایل و مشکلات خود را مطرح کردند.

ناعادلانه بودن مزایا، بازنشستگی با ۲۵سال خدمت، نداشتن حق عائله مندی و اولاد، نداشتن امکانات رفاهی و تفریحی از جمله مشکلات مطرح شده در این نشست بود.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده برای شرکت در نخستین نشست بین المللی زنان ایرانی معماران تمدن ساز در نهضت ترجمه (جهاد تبیین در الگوی سوم) با حضور فرهیختگانی از ۱۵کشور جهان به همدان سفر کرده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->