کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انسیه خزعلی: دانشجویان دختر غزه می‌توانند در ایران درس بخوانند

  • کد خبر: ۱۹۴۲۷۰
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۰
انسیه خزعلی: دانشجویان دختر غزه می‌توانند در ایران درس بخوانند
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: سه نفر از دانشجویان غزه را بورسیه می‌کنیم و دانشگاه‌ها به ترتیب این کار را ادامه دهند و از دختران دانشجوی غزه استقبال می‌کنیم تا بیایند در اینجا درس بخوانند.

به گزارش شهرآرانیوز انسیه خزعلی دوشنبه ۲۲ آبان در نخستین نشست بین‌المللی زنان ایرانی، معماران تمدن‌ساز در نهضت ترجمه (جهاد تبیین در الگوی سوم) با حضور فرهیختگانی از ۱۵ کشور جهان به میزانی استان همدان، با اشاره به اینکه زنان غزه صبورترین زنان هستند، کسانی که فرزندانشان را به جبهه مقامت و ایستادگی می‌فرستند، اظهار کرد: زنان مقاوم ما در ایران و در طول جبهه‌ها و جنگ‌های متعددی که تحمل کردند، چه در زمان انقلاب، چه زمان جنگ، چه زمان دفاع از حریم حرم و چه در دفاع از امنیت نیز نشان دادند که آن گوهری که اسلام در وجود آن‌ها به ودیعه نهاده است، بزرگترین سرمایه‌ای است که می‌تواند عزت و اقتدار یک کشور را تضمین کند.

وی افزود: خانم دباغ به عنوان زن قهرمان، شجاع، نمونه و الگوی سومی و افتخار همدان که امام خمینی (ره) ایشان را تقدیر می‌کرده و در هفته‌های گذشته نیز رهبر معظم انقلاب با عظمت از ایشان یاد کردند، در حرکت‌های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی و در جبهه‌های مختلف درخشید و خانواده را هم پاس داشت به طوری که اهمیت و توجه به خانواده را در کنار همه فعالیت‌های سیاسی مدنظر قرار داد و او، نمونه کامل از زنی است که همه ابعاد وجودی خود و همه نعمت‌هایی که خداوند در وی به ودیعه نهاده را قدر دانست و سعی کرد توانمندی‌های خود به منصفه ظهور برساند.

خزعلی با ابرازخرسندی از اینکه چنان زنانی داریم که به عنوان مادران و همسران شهدا نشان دادند که شهید زندگی کردن کم از شهید شدن ندارد، تصریح کرد: همه انسانیت و شرافت ما به این است که ارزش‌های خود را پاس بداریم و خود را با یک زندگی مادی و حیوانی معامله نکنیم و این یعنی الگوی سوم زن، همه علمی که شما می‌آموزید اگر با فرهنگ، تزکیه، ایمان و انسانیت همراه نباشند هیچ ارزشی ندارد.

وی با تأکید بر اینکه حیات طیبه هدف و جهت زندگی را مشخص می‌کند و به زندگی طعم، لذت و بها و قیمت می‌دهد بنابراین در الگوی سوم به دنبال این هستیم که علم، عمل و ایمان را با هم هماهنگ کنیم، خاطرنشان کرد: حرکت ترجمه آثار مقاومت قابل تقدیر است به طوری که یکی از راه‌های خوب برای رساندن حرف و زندگینامه شهدا، ترجمه آثار مقاومت و زیبایی‌های زندگی طیبه‌ای است که در زندگی شهدا جریان داشته و الگوسازی و الگوگیری است، حرکتی که عمدتاً زنان ما بانی آن هستند. خاطراتی که از فرزندان، مادران و همسران شهدا نقل می‌شود، همه این‌ها جریان حیات طیبه در جهان خواهد بود اگر به درستی انتقال یابد و همه این موارد ایجاد یک فرهنگ است که به زندگی هدف و به اقتصاد و مسائل اجتماعی شکل دهد.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه فرهنگ عامل و حافظ همه آن خوبی‌هایی است که در جریان مسائل اقتصادی جهت‌دهی سالم را داشته باشد و در جریان مسائل اجتماعی و سیاسی سلامتش را تأمین کند، اعلام کرد: رهبر معظم انقلاب تعبیری که درباره فرهنگ دارند این است که «فرهنگ هوای تنفس است» و ما به فرهنگ به عنوان هوای تنفس نگاه می‌کنیم و ایشان همین تعبیر را نسبت به زن دارند، در واقع زنان هوای تنفس یک محیط و خانواده هستند بنابراین زن و فرهنگ پیوند ناگسستنی با یکدیگر دارند. زنان فرهنگ‌ساز هستند و به تعبیر امام راحل «قرآن کریم انسان‌ساز است و زنان نیز انسان‌ساز» و این نعمتی است که می‌خواهند این را کم‌ارزش جلوه دهند و هویت اصیل زنان مسلمان را دچار خدشه کنند.

وی بیان کرد: جایگاهی که اسلام برای زن، خانواده و حفظ ارزش‌های خانواده قائل است، از مسئولیت‌هایی است که بر دوش ما قرار دارد و اگر این خانواده‌ها و حیات طبیه و شهدا و آثاری که شما ترجمه‌هایش را می‌بینید نبودند و این زیبایی‌ها تصویر نشده بود، در مقابل ظلمی که در فلسطین مشاهده می‌کنید، این بزرگی‌ها، پاکی‌ها و ایثار‌ها برای بودن انسانیت جای تجلیل و تقدیر دارد.

خزعلی با اعلام پذیرش و بورسیه دانشجویان اعلام کرد: سه نفر از دانشجویان غزه را بورس می‌کنیم و دانشگاه‌ها به ترتیب این کار را ادامه دهند و دختران دانشجوی غزه را استقبال می‌کنیم که بیایند در اینجا درس بخوانند و همانطور که قبلاً اعلام کردیم از دانشجویان افغانستانی حمایت می‌کنیم و در دانشگاه‌ها به ویژه دانشگاه‌هایی که اختصاص به بانوان دارد، از این افراد استقبال خواهیم کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->