آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) افت قیمت دینار و درهم در مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

استاندارد‌های ۸۵‌گانه خودرویی به کجا رسید؟

  • کد خبر: ۱۹۴۳۹۳
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۰
استاندارد‌های ۸۵‌گانه خودرویی به کجا رسید؟
رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: تلاش ما این است که خودرو‌هایی که در شرف اجرای کامل استاندارد‌ها هستند، تا پایان سال به این هدف برسند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی اسلام پناه درباره جدیدترین وضعیت اجرای استاندارد‌های ۸۵ گانه، اظهار کرد: در مصوبه شورای عالی استاندارد مقرر شد رئیس سازمان ملی استاندارد و وزارت صمت تقویم اجرای استاندارد‌ها را تهیه کنند و در این تقویم اشاره شده که بازه‌های زمانی طراحی شود که در این راستا برنامه‌ریزی‌ها انجام شده است.

به گفته وی گروه‌های زیادی از خودرو‌ها شامل این موضوع می‌شوند که تعدادی از آن‌ها در حال حاضر استاندارد‌های ۸۵گانه را پاس می‌کنند و برخی هم در حال برنامه ریزی با همکاری وزارت صمت هستند تا برای اجرای کامل آن‌ها اقدام کنند.

اسلام پناه با بیان اینکه مصوبه مربوط به زمان‌بندی اجرای استاندارد‌های ۸۵ گانه دارای چهار بند بوده، تصریح کرد: تلاش ما این است که خودرو‌هایی که در شرف اجرای کامل استاندارد‌ها هستند، تا پایان سال به این هدف برسند. البته خودرو‌های کار، سواری، سنگین و ... دسته‌بندی‌های متفاوت دارند و برای اجرای استاندارد‌های ۸۵ گانه برای آن‌ها به صورت جداگانه با همکاری وزیر صمت برنامه‌ریزی شده است.

گفتنی است؛ اسفند سال ۱۳۹۵ سازمان ملی استاندارد ایران از افزایش تعداد استاندارد‌های خودرویی از ۵۵ به ۸۵ مورد خبر داد و مقرر شد که تا دی ماه سال ۱۳۹۷، تعداد استاندارد‌های اجباری خودرو‌های سواری به ۸۵ مورد افزایش یابد. اما فروردین ۱۴۰۰ شریعتی، رئیس وقت سازمان ملی استاندارد، از تعلیق ۹ مورد استاندارد‌های ۸۵ گانه به دلیل مشکلات ناشی از تحریم‌ها خبر داد. تاکنون تولید خودرو‌های پراید، تیبا، ساینا، پژو ۴۰۵ glx و slx و سمند به دلیل ناتوانی در رعایت استاندارد‌های ۸۵ گانه و همچنین نبود امکان ارتقای کیفیت آن‌ها متوقف شده‌اند.

اوایل امسال با جدول ارائه شده از سوی دفتر صنایع خودرو وزارت صمت، زمانبندی اجرای استاندار‌های ۸۵گانه به تفکیک گروه‌های خودرویی اعلام شده که طبق آن، استاندارد‌های جدید برای گروه خودرو‌های سواری (گروه خودرویی M ۱) تعریف شده و نهایت زمان اجرایی شدن آن‌ها تیر ماه ۱۴۰۲ در نظر گرفته شده بود؛ بنابراین خودرو‌های سواری باید تا پایان تیر ماه، تمام موارد استاندارد‌های ۸۵گانه را پاس می‌کردند. اما حالا به نظر می‌رسد این مهلت تا پایان سال تمدید شده است. چرا که پیش‌تر هم معاون نظارت بر اجرای سازمان ملی استاندارد گفته بود بر اساس توافق بین وزیر صمت و رئیس سازمان ملی استاندارد، قرار شده تا پایان سال هر خودرویی که توانست استاندارد‌های ۸۵ گانه را بگذراند تاییدیه استاندارد دریافت کند و شماره‌گذاری شود.

اما نکته قابل تامل این است که خرداد ماه امسال قیمت محصولات گروه صنعتی ایران‌خودرو مشمول تغییرات قیمتی شد و علت آن هم افزوده شدن استاندارد‌های اجباری و اختیاری از تیر ماه عنوان شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->