بارش برف و باران در برخی نقاط کشور (۵ اسفند ۱۴۰۳) استفاده از عناوین جعلی در مهر نظام پزشکی ممنوع شد افزایش دو برابری خطر سکته مغزی در میان جوانان سیگاری دستورالعمل مدیریت بهداشت محیط در ماه رمضان و عید نوروز ۱۴۰۴ ابلاغ شد گیرکردن دست زن جوان افغانستانی در چرخ‌گوشت صنعتی (۴ اسفند ۱۴۰۳) فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) حراج سکه برگزار می‌شود + لینک سفارش تصادف ساینا و پراید در محور قوچان- مشهد با ۶ مصدوم (۴ اسفند ۱۴۰۳) ارزیابی کیفیت شیرخشک با ابداع پژوهشگران دانشگاه تهران تصادف پراید با خاور یک فوتی و سه مصدوم برجای گذاشت (۴ اسفند ۱۴۰۳) مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ سرانه پذیرش در مدارس علمیه خراسان ۲ برابر میانگین کشوری است صدور هشدار‌های نارنجی و زرد در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی (۴ اسفند ۱۴۰۳) اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به ۲۰۰ هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی ۲ کوهنورد در کولاک برف اشترانکوه مفقود شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم چرا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز نمی‌شود؟ ۱۸ اثر صنایع‌دستی خراسان رضوی به مرحله نهایی جشنواره ملی فجر سیمین راه یافت استخدام ۱۸ هزار معلم جدید پس از بازبینی آزمون استخدامی کاهش دمای شدید در تهران از امروز تا سه‌شنبه (۴ تا ۷ اسفند ۱۴۰۳) چگونه در فصل پرمسافر، بلیت تبریز به استانبول را ارزان بخریم؟ فروش اینترنتی دارو از بهار ۱۴۰۴ کلید می‌خورد آغاز انجام تست مولکولی تب دنگی در آزمایشگاه مولکولی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۴ اسفند ۱۴۰۳) فعالیت دلالان، چالش جدی در عرصه گردشگری سلامت است دستور دادستان زاهدان برای بررسی موضوع حادثه انفجار ساختمان بنیاد مسکن چابهار (۴ اسفند ۱۴۰۳) چرا سفر به یک کالای لوکس تبدیل شده است؟ تاریخ برگزاری آزمون ۱۴۰۴ صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان اعلام شد امسال ۴۴ درصد گنجایش اقامتگاه‌های رسمی خراسان رضوی تکمیل شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) خطرات محصولات غذایی وارداتی فاقد استعلام وزارت بهداشت درمان بیماران سکته مغزی نیازمند حمایت دولت است کوچک کردن تومور‌های پروستات بدون نیاز به جراحی ممکن شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۴ اسفند ۱۴۰۳) | دمای مشهد به منفی ۵ درجه می‌رسد ارتقای دانشگاه صنعتی اسفراین به تصویب رسید
سرخط خبرها

سارق بُرد آسانسورها در مشهد به دام افتاد

  • کد خبر: ۱۹۴۶۰۵
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۵
سارق بُرد آسانسورها در مشهد به دام افتاد
ماجرای سرقت از آسانسور پل‌های هوایی در محدوده بولوار وکیل‌آباد مشهد چه بود؟!

ظاهرا بعد از سرقت دستگیره‌های آسانسور از اماکن عمومی، نوبت به سرقت برد‌های آسانسور رسیده است. قطعه گران‌بها و بااهمیتی که جایش در موتورخانه کابین است و هرگونه نقصی در آن باعث می‌شود کل آسانسور از کار بیفتد. حالا اگر این قطعه از موتورخانه به سرقت رفته باشد، آسانسور هم به طور کامل فلج می‌شود. اتفاقی که برای آسانسور‌های چند پل هوایی در مشهد افتاد و آن‌ها را از حرکت بازداشت، البته مشابه این سرقت‌ها در ساختمان‌های دیگر شهر هم اتفاق افتاده بود.

یک تکنسین حرفه‌ای

در پی سرقت‌های سریالی بُرد آسانسور‌ها از پل‌های هوایی در محدوده وکیل‌آباد، هاشمیه و هفت‌تیر، موضوع به‌طور ویژه از سوی سرهنگ احمد نگهبان، فرماندهی انتظامی مشهد، در دستورکار مأموران کلانتری هفت‌تیر قرار گرفت. البته به نظر می‌رسید که سرقت این تابلوفرمان‌ها، کار یک سارق معمولی نباشد و فردی حرفه‌ای پشت این ماجرا قرار گرفته باشد.

تحقیقات مأموران دایره تجسس کلانتری هفت‌تیر هم با بررسی دوربین‌های مداربسته در محدوده سرقت‌ها و آثار به جامانده، همین موضوع را تأیید می‌کرد. آن‌ها با بازبینی دوربین‌ها به مرد جوانی مظنون شدند که خود مسئول تعمیر و نگهداری آسانسور‌های ساختمان‌ها بود.

سرقت از ساختمان‌ها

تحقیقات پلیس همچنان ادامه یافت و با تلاش مأموران کلانتری هفت‌تیر، مأموران انتظامی پس از جمع‌آوری دلایل و مستندات کافی درباره دست‌داشتن این فرد در سرقت‌های آسانسور‌ها با هماهنگی قضایی او را جایی در جنوب شهر دستگیر کردند. در بازرسی از مخفیگاه این فرد، چهار برد آسانسور کشف شد که بالغ بر ۱۰۰ میلیون تومان ارزش مالی داشت. متهم که در بازجویی‌های اولیه منکر هرگونه جرمی بود، در ادامه تحقیقات و رویارویی با مستندات کشف‌شده، به سرقت از آسانسور‌های دیگری به‌جز پل‌های هوایی در محدوده بولوار وکیل‌آباد اعتراف کرد.

سرقت دومنظوره

البته سرقت برد آسانسور‌ها بخش اول کارش بود و در اقدام بعدی، تابلو فرمان‌های بازشده را می‌فروخت، البته نه به یک مال‌خر که این نوع جنس به کار مال‌خر‌ها نمی‌آمد. از آنجا که او در بحث نصب و راه‌اندازی آسانسور مهارت داشت، این قطعات گران‌بها را که ارزش مالی‌شان بین ۲۰ تا ۵۰ میلیون تومان است، در ساختمان‌های در حال ساخت دیگر نصب و راه‌اندازی می‌کرد و بدین‌ترتیب هم هزینه تابلوفرمان را به جیب می‌زد و هم بابت راه‌اندازی آسانسور پول دریافت می‌کرد.

در هرصورت این تکنسین سارق در بازرسی‌ها به سرقت‌های دیگری از آسانسور‌ها که تعدادشان به ۲۲ مورد می‌رسید، اعتراف کرد. سرقت‌هایی که در سرتاسر شهر اتفاق افتاده بود و البته او یک همدست هم داشت که فراری شده بود. این متهم به دادسرا معرفی شد و تحقیقات برای دستگیری همدستش و کشف دیگر جرائم احتمالی ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->