راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

سارق بُرد آسانسورها در مشهد به دام افتاد

  • کد خبر: ۱۹۴۶۰۵
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۵
سارق بُرد آسانسورها در مشهد به دام افتاد
ماجرای سرقت از آسانسور پل‌های هوایی در محدوده بولوار وکیل‌آباد مشهد چه بود؟!

ظاهرا بعد از سرقت دستگیره‌های آسانسور از اماکن عمومی، نوبت به سرقت برد‌های آسانسور رسیده است. قطعه گران‌بها و بااهمیتی که جایش در موتورخانه کابین است و هرگونه نقصی در آن باعث می‌شود کل آسانسور از کار بیفتد. حالا اگر این قطعه از موتورخانه به سرقت رفته باشد، آسانسور هم به طور کامل فلج می‌شود. اتفاقی که برای آسانسور‌های چند پل هوایی در مشهد افتاد و آن‌ها را از حرکت بازداشت، البته مشابه این سرقت‌ها در ساختمان‌های دیگر شهر هم اتفاق افتاده بود.

یک تکنسین حرفه‌ای

در پی سرقت‌های سریالی بُرد آسانسور‌ها از پل‌های هوایی در محدوده وکیل‌آباد، هاشمیه و هفت‌تیر، موضوع به‌طور ویژه از سوی سرهنگ احمد نگهبان، فرماندهی انتظامی مشهد، در دستورکار مأموران کلانتری هفت‌تیر قرار گرفت. البته به نظر می‌رسید که سرقت این تابلوفرمان‌ها، کار یک سارق معمولی نباشد و فردی حرفه‌ای پشت این ماجرا قرار گرفته باشد.

تحقیقات مأموران دایره تجسس کلانتری هفت‌تیر هم با بررسی دوربین‌های مداربسته در محدوده سرقت‌ها و آثار به جامانده، همین موضوع را تأیید می‌کرد. آن‌ها با بازبینی دوربین‌ها به مرد جوانی مظنون شدند که خود مسئول تعمیر و نگهداری آسانسور‌های ساختمان‌ها بود.

سرقت از ساختمان‌ها

تحقیقات پلیس همچنان ادامه یافت و با تلاش مأموران کلانتری هفت‌تیر، مأموران انتظامی پس از جمع‌آوری دلایل و مستندات کافی درباره دست‌داشتن این فرد در سرقت‌های آسانسور‌ها با هماهنگی قضایی او را جایی در جنوب شهر دستگیر کردند. در بازرسی از مخفیگاه این فرد، چهار برد آسانسور کشف شد که بالغ بر ۱۰۰ میلیون تومان ارزش مالی داشت. متهم که در بازجویی‌های اولیه منکر هرگونه جرمی بود، در ادامه تحقیقات و رویارویی با مستندات کشف‌شده، به سرقت از آسانسور‌های دیگری به‌جز پل‌های هوایی در محدوده بولوار وکیل‌آباد اعتراف کرد.

سرقت دومنظوره

البته سرقت برد آسانسور‌ها بخش اول کارش بود و در اقدام بعدی، تابلو فرمان‌های بازشده را می‌فروخت، البته نه به یک مال‌خر که این نوع جنس به کار مال‌خر‌ها نمی‌آمد. از آنجا که او در بحث نصب و راه‌اندازی آسانسور مهارت داشت، این قطعات گران‌بها را که ارزش مالی‌شان بین ۲۰ تا ۵۰ میلیون تومان است، در ساختمان‌های در حال ساخت دیگر نصب و راه‌اندازی می‌کرد و بدین‌ترتیب هم هزینه تابلوفرمان را به جیب می‌زد و هم بابت راه‌اندازی آسانسور پول دریافت می‌کرد.

در هرصورت این تکنسین سارق در بازرسی‌ها به سرقت‌های دیگری از آسانسور‌ها که تعدادشان به ۲۲ مورد می‌رسید، اعتراف کرد. سرقت‌هایی که در سرتاسر شهر اتفاق افتاده بود و البته او یک همدست هم داشت که فراری شده بود. این متهم به دادسرا معرفی شد و تحقیقات برای دستگیری همدستش و کشف دیگر جرائم احتمالی ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->