بیروت در انتظار تشییع تاریخی | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) حماس به ادعا‌های دروغین رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد شهروند ایرانی از هلند آزاد می‌شود (۴ اسفند ۱۴۰۳) ترامپ از نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه حمایت کرد شایعه استعفای پاپ تکذیب شد وزیر خارجه هلند با عراقچی درباره توافق هسته‌ای جدید رایزنی کرد عراقچی در مراسم وداع با پیکر سیدحسن نصرالله در بیروت حضور می‌یابد آیت‌الله علم‌الهدی: نخبگان برای فعالیت‌های خود نباید منتظر هماهنگی دیگران باشند ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: در موضوع کمبود آب نباید چشم امیدمان به حقابه آن سوی مرز باشد ویدئو | عراقچی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: مشهد می‌تواند مرکزیت اجلاس اکو باشد | اجلاس وزرای راه اکو در مشهد برگزار خواهد شد ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: هیچ‌گاه تحت فشار و تهدید و تحریم مذاکره نخواهیم کرد نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: افزایش ۲۰۰ درصدی قیمت دارو، نتیجه مشکلات ساختاری وزارت بهداشت است | لزوم تعیین تکلیف مابه‌التفاوت نرخ ارز دستگیری یک نوجوان در پایتخت آلمان به اتهام برنامه‌ریزی برای حمله به سفارت رژیم صهیونیستی وزیر امور خارجه روسیه به ایران می‌آید | لاوروف سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) وارد تهران خواهد شد رئیس کمیته دفاعی مجلس: تحرکات دشمنان را تحت نظر داریم | هر تهدیدی را با تهدید پاسخ می‌دهیم رئیس جمهور: مدیریت عادلانه منابع و معیشت مردم، دغدغه دولت است مراسم تکریم و معارفه فرمانده انتظامی مشهد برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

هدف‌گذاری برای تولید برق اتمی ۲۰ هزار مگاوات

  • کد خبر: ۱۹۴۶۵۸
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۰
هدف‌گذاری برای تولید برق اتمی ۲۰ هزار مگاوات
رئیس سازمان انرژی اتمی از هدف‌گذاری برای تولید برق اتمی ۲۰ هزار مگاوات در کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی در حاشیه نشست هفتگی هیئت دولت طی سخنانی اظهار داشت: تعاملاتی که با دانشگاه‌های کشور برقرار کردیم در سه بخش است، بخش اول تعریف مسائلی است که می‌تواند تبدیل به پایان نامه شود. بخش دوم نتایج تحقیقاتی است که در دانشگاه می‌تواند با حمایت سازمان انرژی اتمی تبدیل به فناوری شود و کمک به تجهیزات موجود در دانشگاه‌ها کنیم. بخش سوم نیز این بود که ما بورسیه دانشجویان را آغاز کردیم و در ۱۰ دانشگاه کشور و ۱۰ رشته تعداد ۱۰۰ بورسیه را ثبت نام کردیم که هم‌اکنون تحصیلات خود را شروع کردند. برای کارشناسی ارشد نیز این کار را انجام خواهیم داد.

وی با اشاره به برنامه‌های سازمان انرژی اتمی برای تولید برق هسته‌ای خاطرنشان کرد: هدفگذاری برای تولید برق اتمی ۲۰ هزار مگاوات است که هم قانون است و هم تاکید مقام معظم رهبری و هم در سند جامع توسعه سازمان انرژی اتمی دیده شده و در همین راستا شرکت‌هایی تاسیس شده و سایت‌ها انتخاب شده‌اند و در تعدادی از این سایت‌ها نیز عملیات اجرایی آغاز شده و در مابقی نیز آغاز خواهد شد.

اسلامی گفت: ساخت دو نوع نیروگاه مقیاس بزرگ با ظرفیت ۱۲۰۰ مگاوات و مقیاس کوچک و متوسط است که ظرفیت ۳۰۰ مگاواتی دارد و هم اکنون در نیروگاه کارون آغاز کردیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->