امروز گل زعفران چقدر قیمت دارد؟ (۹ آبان ۱۴۰۴)‌ سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت صیفی‌جات چقدر است؟ قیمت امروز دینار عراق، ریال سعودی و درهم امارات در مشهد چند؟  میلیون‌ها دلار تتر ایرانی مسدود شد (۸ آبان ۱۴۰۴) رفیق بازی در بازار برنج فعالان اقتصادی، سیاست های ارزی را عامل اتلاف منابع کشور می‌دانند | ارز رانتی پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد
سرخط خبرها

چرا بازار طلا و دلار دچار رکود شده است؟ (۲۵ آبان ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۴۸۱۱
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۴
چرا بازار طلا و دلار دچار رکود شده است؟ (۲۵ آبان ۱۴۰۲)
معامله‌گران می‌گویند بازار ارز به صورت فرسایشی در حال کاهش است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ معامله‌گران می‌گویند بازار ارز به صورت فرسایشی در حال کاهش است. به عقیده آن‌ها بازار می‌خواهد معامله‌گران را حذف کند اینطور که در سقف به آماتور‌ها بفروشد و در پایین آمدن آنقدر فرسایشی عمل کند که آن‌ها خسته شوند و در کف از آن‌ها بخرد. این توصیف معامله‌گران از این روز‌های بازار ارز است.

خبر جدید آزادسازی دلار در بازار

در روز چهارشنبه بازار از خبر آزادسازی ۱۰ میلیارد دلار ایران در عراق و انتقال آن به عمان و اروپا خط گرفت و حمایت ۵۰ هزار و ۸۰۰ تومان را از دست داد. در روز سه‌شنبه یک خبر درمورد احتمال آزادسازی این ۱۰ میلیارد از عراق به بازار آمد، امروز در اخبار تکمیلی سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت تا کنون ۲۰ معافیت برای پرداخت هزینه واردات برق از سوی عراق به ایران صادر شده و در تمامی این معافیت‌ها قرار بوده که هیچ بخشی از این پول‌ها به ایران نرسد. یعنی پول‌ها در حساب‌های بانکی محدود شده باقی می‌مانند تا تنها برای مصارفی مانند غذا، دارو و اهداف بشردوستانه مورد استفاده قرار بگیرند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در این باره گفته در روز‌های آینده خبر‌های خوب ارزی از آزاد سازی منابع ارزی در کشور‌های عراق و قطر داریم. معامله‌گران معتقدند این فاند جدید برای بازار است و مثل این‌که قرار است این موضوع حالا حالا‌ها در بازار باشد و نوسان‌گیری شود.

معامله‌گران تصور می‌کنند آن چیزی که می‌تواند در مقابل این خبر قرار بگیرد شروع جنگ حزب‌الله با اسرائیل یا حمله حوثی‌ها به کشتی‌های اسرائیل است. درمورد جنگ خبر‌های زیادی برای آتش‌بس به بازار می‌آید، اما فعلا هنوز آتش‌بسی شکل نگرفته. خبرگزاری رویترز خبر داده که حماس با طرح کلی آزادی ۵۰ گروگان در ازای آتش‌بس سه روزه موافقت کرده، اما اسرائیل هنوز موافق نیست. نگاه بازار به آتش‌بس اینطور هست که می‌تواند در انس تاثیر بگذارد و کاهش انس هم روی بازار داخل تاثیرگذار باشد. اما آن‌ها معتقدند که آتش‌بس به معنای این نیست که جنگ مختومه اعلام شود و با ازسرگیری جنگ، دوباره بازار راه رفته‌را برمی‌گردد.

بازار ارز و سکه در روز چهارشنبه دو راه جدا را رفتند. معامله‌گران می‌گفتند طلا و سکه به دلار خیانت کردند. قیمت دلار هرات ۵۰ هزار و ۹۵۰ تومان شروع به کار کرد و در نیمه اول به ۵۰ هزار و ۸۰۰ تومان رسید. قیمت دلار هرات در نیمه دوم این حمایت را از دست داد و در ۵۰ هزار و ۶۰۰ تومان بسته شد. بازار ارز هرات بعد از ۲۲ روز این سطح حمایت را از دست داد.

قیمت درهم در کانال ۱۴ هزار تومان آغاز کرد و با کاهش در ۱۳ هزار و ۹۷۰ تومان بسته شد. به عقیده معامله‌گران از دست رفتن کانال مهم ۱۴ هزار تومان درهم، موجب از دست رفتن حمایت دلار شد. قیمت سکه در روز چهارشنبه با گپ مثبت ۲۵۰ هزار تومانی در کانال ۲۹ میلیون و در ۲۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بازگشایی کرد و در کف کانال ۲۹ میلیون بسته شد که شاهد بازپس‌گیری کانال ۲۹ در بازار سکه بودیم.

قیمت طلای آبشده هم با گپ مثبت بالای ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شروع به کار کرد. افزایش بازار سکه و طلا در روز چهارشنبه به خاطر افزایش بازار انس طلای جهانی بود.

معامله‌گران فنی معتقدند طلای آبشده بین ۱۰ میلیون و ۴۶۰ هزار تومان تا ۱۰ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان گیر کرده و از هر طرف که خارج شود انتظار می‌رود که حرکت شارپی ۳۰۰ هزار تومانی داشته باشد.

نکته بازار چهارشنبه نرخ دلار و یوروی رسمی بود. با اینکه بازار ارز آزاد کاهشی بود، اما قیمت دلار در مرکز مبادله با افزایش ۱۰۰ تومانی به ۴۱ هزار و ۵۰۰ تومان رسید، قیمت یوروی مرکز مبادله هم با افزایش ۷۰۰ تومانی وارد کانال ۴۵ هزار تومان شد.

منبع: اکو ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->