معامله ۸۲ میلیون دلار در بازار ارز تجاری امروز (پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳) وزیر صنعت، معدن و تجارت با وزیر انرژی عمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) ۷۰درصد کارگران نسخه قرارداد ندارند وزیر نیرو: تابستان ۱۴۰۴ قطعی برق نخواهیم داشت بی‌برقی، ۲۵۰ همت خسارت به بخش صنعت وارد کرد طرح جدید مرکز آمار ایران برای محاسبه دقیق تعداد زائران در خراسان رضوی + فیلم نرخ سکه از مرز ۶۰ میلیون تومان عبور کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) تکلیف پوشش بیمه موتورسواران در روز‌های بارانی به کجا رسید؟ ۱۲۵ میلیون دلار در بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران معامله شد مجلس با کاهش مبلغ وام ساخت مسکن به ۶۵۰ میلیون تومان مخالفت کرد عرضه اولیه یک شرکت مشهدی در بورس، دوشنبه آینده (۸ بهمن ۱۴۰۳) | حسابمان را برای عرضه اولیه «محتشم» چقدر شارژ کنیم؟ تاثیر نظافت صنعتی بر افزایش بهداشت و ایمنی محیط کار و کارکنان بیش از پنج هزار و ۸۰۰ تن گوشت تنظیم‌بازار در خراسان رضوی توزیع شد تهرانی‌ها ۲برابر الگو، مصرف آب دارند | هر تهرانی در شبانه‌روز، ۲۵۰ لیتر آب مصرف می‌کند لزوم همکاری دولت در ساخت مسکن کارگری افزایش قیمت طلا و سکه در مشهد | سکه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان گران‌تر شد (۴ بهمن ۱۴۰۳) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی در بازار آزاد (۴ بهمن ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ بهمن ۱۴۰۳) | ساینا ۴۷۷ میلیون تومان رقم تخفیف نمایشگاه‌های بهاره امسال مشخص شد | برگزاری نمایشگاه بهاره از ۱۰ تا ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ دلار وارد کانال ۸۳ هزار تومان شد | جهش طلا به کانال ۵.۵ میلیون تومان (۴ بهمن ۱۴۰۳) صادرات ۴۹۳ هزار تن محصولات کشاورزی خراسان رضوی به کشور‌های خارجی رشد طلا در سایه تعرفه‌گذاری‌های جدید ترامپ با حذف ارز نیمایی، ارز مسافرتی با چه نرخی عرضه می‌شود؟ ویدئو | قیمت دلاری مسکن با لحاظ «افت قدرت خرید دلار» چقدر است؟ ناترازی انرژی تولیدات کاشی و سرامیک را کاهش داده است کاهش ارزش گمرکی ۱۰مدل خودرو وارداتی | خودروهای خارجی ارزان می‌شوند؟ نبض ناموزون صنعت در آذر ۱۴۰۳ | تولید کاهش یافت فعالان اقتصادی مشهد و خراسان رضوی، میزبان معاون وزیر امور خارجه | تأکید بر ضرورت جدایی اقتصاد و تجارت از تحولات سیاسی قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۴ بهمن ۱۴۰۳) | لیموشیرین در میادین تره‌بار مشهد کیلویی ۲۵ هزار تومان
سرخط خبرها

چرا بازار طلا و دلار دچار رکود شده است؟ (۲۵ آبان ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۴۸۱۱
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۴
چرا بازار طلا و دلار دچار رکود شده است؟ (۲۵ آبان ۱۴۰۲)
معامله‌گران می‌گویند بازار ارز به صورت فرسایشی در حال کاهش است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ معامله‌گران می‌گویند بازار ارز به صورت فرسایشی در حال کاهش است. به عقیده آن‌ها بازار می‌خواهد معامله‌گران را حذف کند اینطور که در سقف به آماتور‌ها بفروشد و در پایین آمدن آنقدر فرسایشی عمل کند که آن‌ها خسته شوند و در کف از آن‌ها بخرد. این توصیف معامله‌گران از این روز‌های بازار ارز است.

خبر جدید آزادسازی دلار در بازار

در روز چهارشنبه بازار از خبر آزادسازی ۱۰ میلیارد دلار ایران در عراق و انتقال آن به عمان و اروپا خط گرفت و حمایت ۵۰ هزار و ۸۰۰ تومان را از دست داد. در روز سه‌شنبه یک خبر درمورد احتمال آزادسازی این ۱۰ میلیارد از عراق به بازار آمد، امروز در اخبار تکمیلی سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت تا کنون ۲۰ معافیت برای پرداخت هزینه واردات برق از سوی عراق به ایران صادر شده و در تمامی این معافیت‌ها قرار بوده که هیچ بخشی از این پول‌ها به ایران نرسد. یعنی پول‌ها در حساب‌های بانکی محدود شده باقی می‌مانند تا تنها برای مصارفی مانند غذا، دارو و اهداف بشردوستانه مورد استفاده قرار بگیرند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در این باره گفته در روز‌های آینده خبر‌های خوب ارزی از آزاد سازی منابع ارزی در کشور‌های عراق و قطر داریم. معامله‌گران معتقدند این فاند جدید برای بازار است و مثل این‌که قرار است این موضوع حالا حالا‌ها در بازار باشد و نوسان‌گیری شود.

معامله‌گران تصور می‌کنند آن چیزی که می‌تواند در مقابل این خبر قرار بگیرد شروع جنگ حزب‌الله با اسرائیل یا حمله حوثی‌ها به کشتی‌های اسرائیل است. درمورد جنگ خبر‌های زیادی برای آتش‌بس به بازار می‌آید، اما فعلا هنوز آتش‌بسی شکل نگرفته. خبرگزاری رویترز خبر داده که حماس با طرح کلی آزادی ۵۰ گروگان در ازای آتش‌بس سه روزه موافقت کرده، اما اسرائیل هنوز موافق نیست. نگاه بازار به آتش‌بس اینطور هست که می‌تواند در انس تاثیر بگذارد و کاهش انس هم روی بازار داخل تاثیرگذار باشد. اما آن‌ها معتقدند که آتش‌بس به معنای این نیست که جنگ مختومه اعلام شود و با ازسرگیری جنگ، دوباره بازار راه رفته‌را برمی‌گردد.

بازار ارز و سکه در روز چهارشنبه دو راه جدا را رفتند. معامله‌گران می‌گفتند طلا و سکه به دلار خیانت کردند. قیمت دلار هرات ۵۰ هزار و ۹۵۰ تومان شروع به کار کرد و در نیمه اول به ۵۰ هزار و ۸۰۰ تومان رسید. قیمت دلار هرات در نیمه دوم این حمایت را از دست داد و در ۵۰ هزار و ۶۰۰ تومان بسته شد. بازار ارز هرات بعد از ۲۲ روز این سطح حمایت را از دست داد.

قیمت درهم در کانال ۱۴ هزار تومان آغاز کرد و با کاهش در ۱۳ هزار و ۹۷۰ تومان بسته شد. به عقیده معامله‌گران از دست رفتن کانال مهم ۱۴ هزار تومان درهم، موجب از دست رفتن حمایت دلار شد. قیمت سکه در روز چهارشنبه با گپ مثبت ۲۵۰ هزار تومانی در کانال ۲۹ میلیون و در ۲۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بازگشایی کرد و در کف کانال ۲۹ میلیون بسته شد که شاهد بازپس‌گیری کانال ۲۹ در بازار سکه بودیم.

قیمت طلای آبشده هم با گپ مثبت بالای ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شروع به کار کرد. افزایش بازار سکه و طلا در روز چهارشنبه به خاطر افزایش بازار انس طلای جهانی بود.

معامله‌گران فنی معتقدند طلای آبشده بین ۱۰ میلیون و ۴۶۰ هزار تومان تا ۱۰ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان گیر کرده و از هر طرف که خارج شود انتظار می‌رود که حرکت شارپی ۳۰۰ هزار تومانی داشته باشد.

نکته بازار چهارشنبه نرخ دلار و یوروی رسمی بود. با اینکه بازار ارز آزاد کاهشی بود، اما قیمت دلار در مرکز مبادله با افزایش ۱۰۰ تومانی به ۴۱ هزار و ۵۰۰ تومان رسید، قیمت یوروی مرکز مبادله هم با افزایش ۷۰۰ تومانی وارد کانال ۴۵ هزار تومان شد.

منبع: اکو ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->