آخرین وضعیت بازار سکه و طلا | رشد اونس جهانی و اثر آن بر بازار داخل پرداخت کالابرگ به خردادماه ۱۴۰۴ می‌رسد؟ ویدئو| رئیس برنامه و بودجه: مطالبات گندم‌کاران تا ۱۰ روز دیگر پرداخت می‌شود ارزش بازار سرمایه در پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ از ۱۳.۶ هزار همت عبور کرد انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث همچنان معطل سازمان امور مالیاتی شرط سنی برای دریافت پروانه کسب حذف شد رشد دو برابری اعتبارات استانی و ملی بودجه خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ سکه ۲ میلیون تومان گران شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش سازمان بورس به معاملات مشکوک و دارندگان اطلاعات نهانی سهام خودروسازان امتیاز ویژه واردات کشنده برای رانندگان کامیون+ جزئیات بخشنامه نکات بهداشتی ذبح دام در عیدقربان | گوشت تازه نباید بلافاصله پس از ذبح دام مصرف شود ویدئو| خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه برای بازنشستگان کشوری عملکرد مدیران صندوق‌های اهرمی زیر ذره بین سازمان بورس تدوین طرح دوفوریتی توسط نمایندگان مجلس برای حل مشکلات کامیون‌داران نصب برچسب بدمصرفی سردر واحدهای تجاری و بانک‌ها جزئیاتی از افزایش قطعی قیمت نان قیمت طلای جهانی امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) افزایش یافت قیمت خودرو در بازار امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | یک خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد + جدول مزایای کارمندان بر اساس عملکردشان پرداخت می‌شود | ۳ دستگاه مشمول مشخص شد پرواز‌های فرودگاه امام (ره) امروز (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) ۵ ساعت توقف خواهند داشت ارزش معاملات صندوق‌های طلا در بازار سرمایه به ۱.۹ همت رسید ویدئو| توضیحات سخنگوی دولت درباره تاخیر در پرداخت کالابرگ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عرضه خودرو در بورس کالا تنها راه حل برای رفع چالش قیمت گذاری خودرو مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) فروش مکمل سوخت در جایگاه‌ها ممنوع شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | بازار خودرو در مسیر جهش قرار گرفت؟ بررسی قیمت آیفون‌های پرفروش در مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) قیمت کارخانه محصولات مدیران خودرو ویژه خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد میادین تره‌بار مشهد، فردا (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) تعطیل است
سرخط خبرها

نرخ مصوب قیمت شکر اعلام شد (۲۷ آبان ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۵۰۵۰
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۲
نرخ مصوب قیمت شکر اعلام شد (۲۷ آبان ۱۴۰۲)
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: با توزیع شکر با قیمت مصوب توسط بنکداری‌ها، نرخ‌ها، در سطح شهر نیز کاهش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رضا کنگری رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی اظهار داشت: بازار شکر تنظیم شده است و این محصول در حال حاضر به اندازه کافی در انبار‌ها وجود دارد، به طوری که دیگر بازار اشباع شده و از بار‌های جدید استقبال نمی‌شود.

وی افزود: بنکداران شکر را به قیمت ۲۶ هزار و ۸۰۰ تومان در اختیار خرده فروشان و سوپرمارکت‌ها قرار می‌دهند تا به قیمت ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان (به صورت فله) در اختیار مصرف کننده قرار گیرد که این نرخ در بازار تثبیت شده است و حتی پایین‌تر از نرخ مصوب نیز به فروش می‌رسد.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی ادامه داد: توزیع زیاد شکر در بازار باعث شده که این نرخ در برخی فروشگاه‌ها حتی پایین‌تر از نرخ مصوب ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی خود و با قیمت ۲۷ هزار تومان به فروش برسد.

وی تصریح کرد: قیمت شکر در مقطعی در بازار به قیمت ۴۲ هزار تومان، اما با توزیع این محصول توسط بنکداران و اطلاع رسانی به اعضا به یک باره قیمت شکر شکسته شد.

کنگری با بیان اینکه در مقطعی شکر فقط توسط میادین میوه و تره بار و فروشگاه‌های زنجیره‌ای توزیع می‌شد و بنکداران به عنوان توزیع کننده کالا در خرده فروشی‌ها دیده نشده بودند، اظهار داشت: به همین دلیل شکر با واسطه با نرخ ۳۴ هزار تومان در اختیار بنکداران و با نرخ ۳۹ هزار تومان در اختیار سوپرمارکت‌های سطح شهر قرار می‌گرفت، اما از ۲۵ روز قبل که شکر به طور مستقیم در اختیار بنکداران قرار گرفت بازار به سمت ثبات رفت.

کاهش ۱۰ هزار تومانی قیمت شکر

بر اساس مشاهدات میدانی نیز قیمت شکر فله در بازار کاهش یافته و از محدوده هر کیلوگرم ۴۰ هزار تومان به ۳۰ هزار تومان کاهش یافته است و در برخی از فروشگاه‌ها که عمدتا فروشگاه‌های زنجیره‌ای و میادین میوه و تره بار هستند با نرخ مصوب ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی خود به فروش می‌رسد.

در مقاطعی از ماه‌های گذشته شکر با قیمت مصوب در میادین میوه و تره بار و فروشگاه‌های زنجیره‌ای نیز برای فروش وجود نداشت.

۲۰ هزار تن شکر برای مصارف خانوار توزیع شد

احمد خانی نوذری سرپرست معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی نیز، در واکنش به گزارشی در فضای مجازی، درباره کمبود و سهمیه بندی شکر، با تکذیب آن اعلام کرد: شکر مورد نیاز مردم به اندازه کافی تامین و با قیمت مصوب در شبکه مصرف خانوار توزیع شده است و هیچگونه محدودیتی نیز جهت عرضه بیشتر آن وجود ندارد.

وی افزود: از ابتدای سال جاری علاوه بر عرضه شکر توسط بخش خصوصی، ماهانه بالغ بر ۲۰ هزار تن توسط شرکت بازرگانی دولتی برای مصرف خانوار از طریق شبکه‌های رسمی توزیع گردیده است.

خانی نوذری در ادامه گفت: با عنایت به شروع فصل تولید شکر در داخل کشور، و عرضه شکر استحصالی توسط کارخانجات داخلی به بازار و همچنین برنامه ریزی‌های صورت پذیرفته برای واردات و تامین پایدار شکر، طی ماه‌های آینده بازار شکر شرایط با ثباتی را در پیش خواهد داشت.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->