آیت‌الله علم‌الهدی: جهاد خدمت‌رسانی نقطه قوت نظام اسلامی است | نقش تحسین برانگیز هلال‌احمر در کنترل حادثه بندر شهید رجایی وزیر ارتباطات: سرعت ۵۰۰ مگابیت در ثانیهٔ اینترنت همراه فراگیر خواهد شد عراقچی به عمان سفر کرد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) ساعت برگزاری دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا مشخص شد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب طرح دوفوریتی فوق‌العاده خاص برای شهرداری‌ها و کارکنان اجرایی کشور + فیلم ادامه تنش قاهره و تل‌آویو بر سر غزه | مصر تعیین سفیر جدید برای تل‌آویو را به تعویق انداخت تشدید تدابیر امنیتی در بغداد پیش از برگزاری اجلاس سران عرب مخالفت محمود عباس با مدیریت غزه توسط آمریکا وزیر خارجه: از هیچ کوششی جهت کاهش تنش میان کشور‌های همسایه دریغ نمی‌کنیم استقبال ترامپ از پیشنهاد پوتین برای مذاکره مستقیم با کی‌یف قالیباف: باید برای اثبات کارایی و کارآمدی دین، در اداره جامعه بکوشیم آخرین اخبار از دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به میزبانی عمان (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) «سیدعلی مدنی‌زاده» برای تصدی پست وزارت اقتصاد به مجلس معرفی می‌شود+بیوگرافی و سوابق بیانیه مشترک اوکراین و اتحادیه اروپا | آتش‌بس بی‌قیدوشرط با روسیه تظاهرات در تل‌آویو با درخواست توقف جنگ و بازگرداندن فوری اسرا ابراز نگرانی یونیسف: طرح اسرائیل برای امدادرسانی انتخاب بین کوچ یا مرگ است هند، پاکستان را به نقض آتش‌بس متهم کرد لیبرمن: روابط اسرائیل و آمریکا در بدترین وضعیت قرار دارد نخست‌وزیر پاکستان: در جنگ با هند پیروز شدیم عراقچی: بر حق خود برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای به شمول غنی‌سازی اصرار داریم عراقچی وارد قطر شد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) آتش‌بس بین هند و پاکستان، شروع‌نشده تمام شد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت یک وساطت مشکوک فرمانده نیروی دریایی انگلیس به دلیل رسوایی جنسی استعفا کرد دیدار مقامات چین و آمریکا در ژنو پس از هفته‌ها تنش (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران از اعلام آتش‌بس میان هند و پاکستان استقبال کرد جولانی و پادشاه بحرین در منامه دیدار کردند پایگاه صهیونیستی «رامات دیوید» از سوی جنگنده اسرائیلی بمباران شد!
سرخط خبرها

وزیر خارجه ترکیه: انتظار داریم آمریکا بدون شرط، توافق فروش اف-۱۶ را تکمیل کند

  • کد خبر: ۱۹۵۷۳۳
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۸
وزیر خارجه ترکیه: انتظار داریم آمریکا بدون شرط، توافق فروش اف-۱۶ را تکمیل کند
فیدان گفته، ترکیه انتظار دارد که تکمیل اولیه ملاحظات درخواست خرید جنگنده‌های اف-۱۶ از آمریکا بدون هیچ شرط یا محدودیتی صورت بگیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه در پارلمان گفت: ما بار‌ها گفته‌ایم که آمریکا باید اقدامات جدی برای تصحیح رفتار ناشایست خود در مورد مسائلی انجام دهد که به صورت مستقیم بر امنیت ملی اثر می‌گذارد.

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وی خاطرنشان کرد: در این مورد ما به صورت تمام قد امیدواری خود را اعلام می‌کنیم که ملاحظات درخواست ما برای خرید و مدرن کردن جنگنده‌های اف-۱۶ باید هر چه سریع‌تر و بدون هیچ شرط یا محدودیتی تکمیل شود.

در آوریل ۲۰۲۱، آمریکا دولت ترکیه را از برنامه اف-۳۵ کنار گذاشت، این پس از آن بود که آنکارا سیستم‌های دفاع هوایی اس-۴۰۰ از روسیه خریداری کرد.

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه بعدا اعلام کرد که واشنگتن پیشنهاد کرده که آنکارا بجای اف-۳۵، جنگنده‌های اف-۱۶ بخرد.

البته این توافق به تصویب کنگره آمریکا نیاز دارد که بسیاری از قانونگذاران هم در ابتدا به دلیل موضع ترکیه در قبال درخواست پیوستن سوئد به ناتو مخالفش بودند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->