رضاامیرخانی: فهم صنعت نشر شرط لازم برای موفقیت نویسنده است صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳ نقش آفرینی حسین مهری در فیلم کال مارجین ماجرای دستمزدهای میلیاردی بازیگران برنامه مافیا سارا بهرامی با فیلم خاتی در راه جشنواره فیلم فجر + پوستر درگذشت برتران بلیه، کارگردان پیشروی سینمای فرانسه معرفی نامزد‌های تمشک طلایی + اسامی استقلالی‌ها در برنامه ۱۰۰۱ محسن کیایی (۳ بهمن ۱۴۰۳) آزادی ۳۰ زندانی در کرمانشاه با حمایت محسن چاوشی دلیل زخم‌های روی صورت پارسا پیروزفر چیست؟ + عکس رایان گاسلینگ بازیگر قسمت جدید جنگ ستارگان شد رونمایی از کتاب «بسازنفروش‌ها» محمد خسروی‌راد در مشهد + فیلم انتشار نماهنگی دوزبانه به یاد سید حسن نصرالله + فیلم آغاز چهل‌وسومین جشنواره تئاتر فجر با یادمان زنده‌یاد آتیلا پسیانی دبیرعلمی جایزه ادبی جلال آل‌احمد: تنوع آثار ادبی در این دوره نسبت به قبل بیشتر است فیلم کوتاه مورچه نامزد جشنواره پریدریشیا هندوستان شد سریال حضرت اجل، اثر جدید سعید سلطانی هدایت هاشمی با فصل دوم سریال فراری روی آنتن تلویزیون + زمان پخش
سرخط خبرها

«ملودی» فیلم کارگردان ایرانی از اسکار حذف شد

  • کد خبر: ۱۹۶۵۵۳
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۸
«ملودی» فیلم کارگردان ایرانی از اسکار حذف شد
فیلم سینمایی «ملودی» ساخته بهروز سبط رسول به دلیل عدم احراز شرایط مورد نظر آکادمی اسکار، از رقابت در شاخه بهترین فیلم بین المللی حذف شد.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس قوانین اسکار، کشور‌هایی که برای اولین بار فیلم به آکادمی ارسال می‌کنند (یا در پنج سال گذشته فیلم ارسال نکرده اند) باید فهرستی از اعضای کمیته انتخاب و مواد درخواستی را برای آکادمی ارائه دهند، اما کشور تاجیکستان نتوانست این فهرست را به موقع ارسال و در نهایت در فهرست آثار واجد شرایط قرار نگرفت.

«ملودی» به نویسندگی و کارگردانی بهروز سبط رسول، داستان زنی را دنبال می‌کند که در مرکز کودکان سرطانی به آموزش موسیقی می‌پردازد. وقتی شاگردانش از او درخواست می‌کنند که با صدای پرندگان یک قطعه موسیقی بسازد، ملودی به روستای زادگاهش سفر می‌کند تا پرنده‌ها و همچنین خواننده‌ای قدیمی را پیدا کند که از مکان آن‌ها مطلع است. نقش اصلی این فیلم را دیمان زندی بازی می‌کند و علیرضا استادی و مقداد اسلامی دیگر بازیگران این فیلم هستند.

تاجیکستان در سال ۲۰۰۵ نیز قرار بود و با فیلمی از محسن مخملباف در اسکار شرکت کند، اما در نهایت نسخه نهایی این فیلم تا زمان مقرر به آکادمی ارسال نشد و این فیلم واحد شرایط شناخته نشد.

تنها بار دیگری که تاجیکستان در رقابت اسکار حضور داشت به سال ۱۹۹۹ بازمی‌گردد که فیلم «لونا پاپا» ساخته «بختیار خدای‌نظرف» معرفی شد و در نهایت به فهرست نامزد‌های نهایی شاخه بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان راه نیافت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->