آبی‌ها فسخ نمی‌کنند دروژدک بازیکن جدید تراکتور کیست؟ + هایلایت گل‌ها رئال مادرید، پر درآمدترین باشگاه ورزشی دنیا مربی تیم ملی تکواندو بانوان کشورمان، لژیونر شد عبادی پور در تیم منتخب هفته لیگ والیبال لهستان دروژدک رسماً تراکتوری شد + عکس برنامه هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال فصل ۰۴-۱۴۰۳ | جدال سرخ‌های پایتخت و تبریز در آزادی انتقال قرضی سامان فلاح به ملوان رونمایی سیتیزن‌ها از صلاح جدید محرومیت ۲ ساله در انتظار پرتابگر ایرانی انتقاد وزیر نفت از هزینه‌‌کرد هلدینگ خلیج فارس برای استقلال گره در داستان بلانکو و استقلال محرومان هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال مشخص شدند درباره اوضاع نابسامان سرخابی‌ها | دست‌پخت مدیریت برد شیرین فرش آرا در مشهد | سوسوی امید محرومیت ۵ ماهه و جریمه ۵ میلیاردی برای ساکت الهامی رقابت ۱۲۰۰ طلبه ورزشکار در مشهد + فیلم از قله به قعر | چالش‌های صعود منچسترسیتی به مرحله پلی‌آف لیگ قهرمانان! نویدکیا گزینه نساجی شد تاریخ نگاری حضور تیم‌های مشهدی در مسابقات فوتبال باشگاهی کشور- قسمت شانزدهم/شماره ۱۹۳
سرخط خبرها

این بازی می‌توانست نیمه‌کاره بماند

  • کد خبر: ۱۹۶۶۶۹
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۹
این بازی می‌توانست نیمه‌کاره بماند
دیدار آلومینیوم – پیکان یک پیام آشنا را برای هزارمین بار به فوتبال ما مخابره کرد: VAR از نان شب هم واجب‌تر است.

اتفاقاتی که در بازی آلومینیوم – پیکان افتاد برای هر کشوری فاجعه تلقی می‌شود؛ اما در این فوتبال، عادی است. در فوتبالی که عضو هیئت‌رئیسه فدراسیون و رئیس کمیته داورانش با شجاعت از صغر سن فرزندش و ۵۰ داور فوتبال ایران می‌گوید و هیچ وجدان بیداری یقه او را نمی‌گیرد، باید هم چنین صحنه‌های زشتی را شاهد باشیم.

در این فوتبال همه آموخته‌اند مشکلات بزرگ باید با ریش‌سفیدی و کدخدامنشی حل شوند. در این فوتبال یادگرفته‌ایم گره‌ها ابتدا باید کور شوند و سپس با دندان به سراغ بازکردن گره برویم. در این فوتبال ندیده‌ایم راه درست و برنامه اصلی پیش پای فوتبال باشد و ۵ سال بعد، امروز دیده شود.

بازی آلومینیوم – پیکان می‌توانست نیمه‌کاره بماند که در آن صورت، یقیناً تقصیر‌ها متوجه داوران، بازیکنان و مربیان می‌شد؛ اما چشم بیداری نیست که بداند و ببیند پیش از همه این‌ها افرادی هستند که باید به عنوان مقصر شماره یک معرفی شوند.

درمیانه همه اشتباهات، ایرادها، کمبود‌ها و دردها، آیا زمان آن فرا نرسیده که بپرسیم چرا اشتباهات تاثیرگذار داوری به پایان نمی‌رسند و چه افرادی از تداوم این روند پراشتباه و این فضای پر از غبار و ابهام سود می‌برند؟

بیشتر تیم‌های فوتبال ایران هیچ نشانی از حرفه‌ای‌گری ندارند. دولتی اداره می‌شوند، درآمدی از ترانسفر، تبلیغات محیطی، حق پخش تلویزیونی و فروش اقلام مربوط به باشگاه ندارند و حقوق خود بابت حضور بین‌المللی را هم به دلیل بلوکه شدن منابع مالی ایران در AFC و فیفا نمی‌گیرند. آن‌ها در چنین شرایطی، نباید به بهبود وضعیت داوری برای دستیابی به حقوق طبیعی‌شان امید داشته باشند؟

یکی از وعده‌های انتخاباتی مهدی تاج برای ورود به مجمع فدراسیون فوتبال، VAR بود که گویا باید آن را هم در کنار وعده‌های محقق نشده از جمله وصول مطالبات ایران از فیفا، بررسی قرارداد ویلموتس، حل مشکل تیم‌های ایرانی برای ورود به لیگ قهرمانان آسیا و... قرار داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->