نمایشگاه کتاب چقدر فروخت؟ آغاز سریال جدید رضا عطاران، عباس جمشیدی‌فر و بهزاد خلج نگهداری از ۹۹ کتاب نایاب ترجمه انگلیسی شاهنامه فردوسی در کتابخانه آستان قدس رضوی رئیس‌جمهور در پیامی برای روز بزرگداشت فردوسی: زبان فارسی آینه فرهنگ مشترک اقوام ایران‌زمین است رئیس انجمن آثار و مفاخر کشور: شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی شناسنامه‌ای از اصالت و هویت ما است یک کتاب جادویی برای فردوسی در نمایشگاه تهران | شاهنامه سه بعدی ویژه کودکان برای نخستین بار رونمایی شد + فیلم مراسم بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+فیلم علی‌محمد مؤدب: شعر، جان‌پناه تمدن ایرانی است | بازآفرینی فردوسی‌ها مانع اسیدپاشی فرهنگی می‌شود تشویق ۵ دقیقه‌ای برای «ماموریت غیرممکن» تام کروز نقدپذیری به سبک فراستی؛ «هیچی، مزخرف می‌گویند» فروش ۳۵۰ میلیاردی در سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران اعتراض کارکنان جشنواره فیلم کن به وضعیت حقوقی خود نام‌آوران شاهنامه بر روی پرده تبارشناسی آمدند ابراز همدردی و اظهارات رئیس صداوسیما در بازدید از محل انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم احیای سازمان کشور‌های فارسی‌زبان با محوریت مشهد معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: نباید بین هویت ملی و مذهبی تقابل ایجاد کرد | شاهنامه ظرفیتی مغفول در گردشگری فرهنگی رئیس انجمن نسخ خطی ایران از روشی جدید برای تعیین قدمت اسناد خبر داد نقالی، صدای امروزِ فردوسی | گفت‌وگو با پریسا سیمین‌مهر، نقال بین‌المللی شاهنامه فردوسی یاحقی: شاهنامه با نقش‌آفرینی در ساخت هویت فرهنگی ایرانیان، از دیگر آثار متمایز شده است + فیلم
سرخط خبرها

کنسرت مشترک ۲ هنرمند معروف برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۱۹۷۱۷۱
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۴
کنسرت مشترک ۲ هنرمند معروف برگزار می‌شود
امین بانی خواننده موسیقی پاپ و محمدرضا علیمردانی گوینده و بازیگر به زودی کنسرت مشترکی را برگزار می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز کنسرت مشترک امین بانی و محمدرضا علیمردانی روز شنبه نهم دی به میزبانی مرکز همایش‌های برج میلاد تهران پیش‌روی مخاطبان قرار خواهد گرفت.

امین بانی از جمله خوانندگان جوان موسیقی پاپ ایران است که پس ازخوانش اثری در مجموعه داستانی «شهرزاد» حسن فتحی به مخاطبان معرفی شد و پس از آن بود که به واسطه صدای متفاوتی که در این عرصه داشت در پروژه‌ها و اجرا‌های زنده دیگری نیز حضور پیدا کرد.

وی اسفند سال ۱۴۰۰ بود که اولین کنسرت خود را در مرکز همایش‌های برج میلاد تهران برگزار و پس از آن نیز علاوه بر تولید چند تک‌آهنگ فعالیت‌های موسیقایی خود را ادامه داد. این در حالی بود که برگزاری چند کنسرت دیگر در برج میلاد تهران و تالار وحدت به رهبری امیر توسلی آهنگساز مطرح سینما و تلویزیون ادامه‌دهنده فعالیت‌های این خواننده موسیقی پاپ ایران بود.

بانی چندی پیش بود که در ادامه تجربه‌های موسیقایی‌اش قطعه «جاندار» را با محمدرضا علیمردانی منتشر کرد؛ قطعه‌ای که به نوعی سرآغاز فعالیت این ۲ هنرمند در عرصه موسیقی بود که در نهایت منجر به برگزاری کنسرت مشترکی در برج میلاد تهران شده است.

محمدرضا علیمردانی گوینده، بازیگر و مجری شناخته شده‌ای که طی سال‌های اخیر حضور فعالی در این عرصه‌ها داشته، شهریور سال ۱۳۹۸ بود که با انتشار آلبوم «به من فرار کن» خود را به عنوان یک خواننده نیز معرفی کرد. شرایطی که منجر به تولید چند موسیقی تیتراژ برای مجموعه «چهل تیکه» که خود مجری آن بود شد و حتی شرایطی را هم برای تولید چند اثر در تعدادی سریال تلویزیونی ایجاد کرد.

آلبوم «به من فرار کن» هم شامل دوازده آهنگ باکلام در سبک پاپ است. در قطعات از سروده‌های چندین ترانه‌سرا از جمله روزبه بمانی، حامد عسکری و حسین غیاثی بهره گرفته شده است. فرزین قره‌گزلو و امیر توسلی اکثر قطعات را آهنگسازی کرده‌اند و از نوازندگان می‌توان به میلاد نودست، میلاد عدل و نگار اعزاری اشاره کرد.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->