جزئیات اصابت پرتابه به آزادراه تهران-قم آزمون‌های ورودی مقطع متوسطه دوم در البرز به تعویق افتاد امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی حضوری شد سامانه‌های ۱۴۸۰ و ۱۲۳، آماده حمایت روانی از مردم در شرایط جنگی مدارس مشهد و خراسان رضوی آماده اسکان اضطراری در شرایط بحرانی هستند توصیه های حیاتی برای بیماران قلبی در شرایط بحرانی نشانه‌ها و امید‌ها سرنوشت صدور شناسنامه ویژه برای مادران دارای سه فرزند و  بیشتر چه شد؟ | سرنوشت نامعلوم امتیاز‌های مادری تولد اولین بره آهو در سال ۱۴۰۴ در دشت مغان کمک قارچ‌های ناشناخته زیرزمینی به حفظ اکوسیستم‌ها وعده بانک مرکزی برای تخصیص ارز به واردات دارو و تجهیزات پزشکی افزایش خطر شیوع بیماری سالک در فصول گرم سال بیماری خطرناکی که ممکن است حجاج ناقل آن باشند جزئیات استرداد هزینه بلیت پروازهای لغوشده گلایه مردم مشهد از گرانی انشعاب برق، نبود شفافیت در خرید کنتور و بلاتکلیفی در جبران خسارات نوسانات برقی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش، امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات سرقت‌های سریالی با  خودرو‌های سرقتی آسیب به بیمارستان فارابی کرمانشاه در حمله رژیم صهیونیستی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) سامانه ۱۱۰ فعال است | درخواست سخنگوی فراجا از مردم برای اعلام فعالیت‌های مشکوک دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی بر تشدید رصد و نظارت بر فضای مجازی تأکید کرد توصیه‌های طب سنتی به سالمندان در شرایط جنگی لغو موقت امتحانات پایان ترم در دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی وضعیت ذخایر خونی در کشور مطلوب است آیا زمان مصرف مکمل ویتامین دی مهم است؟ حدود ۴۰ درصد از سیگاری‌ها دچار ناتوانی هستند ساعت کار متروی تهران تغییر کرد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) موج انفجار‌ها چه عوارضی برای سلامت دارد؟
سرخط خبرها

۸ فوتی و ۲۸۸ بیمار مشکوک به کرونا در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۹۷۷۹
  • ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۲
۸ فوتی و ۲۸۸ بیمار مشکوک به کرونا در خراسان رضوی
تعداد افراد دارای سندرم حاد تنفسی (مشکوک به کرونا) که به مراکز درمانی زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد تا ساعت ۹ صبح روز سه شنبه سیزدهم اسفند ماه مراجعه کرده اند ۴۲۳ نفر است که از این تعداد ۳۴۴ نفر بستری هستند و ۶۵ نفر نیز بهبود یافته و ترخیص شده اند.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در شهرستان مشهد، 65 نفر از افراد مبتلا به سندرم حاد تنفسی بهبود یافته اند، افراد بهبود یافته مبتلای قطعی به کرونا تا الان در مشهد نداشتیم.

رحیمی خاطرنشان کرد: از سی ام بهمن ماه تا روز سه شنبه سیزدهم اسفند در کل استان 872 نفر به علت سندرم حاد تنفسی(مشکوک به کرونا) به مراکز درمانی استان مراجعه کرده اند که از این تعداد 288 نفر بهبود یافتند.

 

8 فوتی در استان به دلیل ابتلا به کرونا

 

همچنین دبیر کمیته مراقبت و درمان بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به قطعیت ۲۹ مورد ابتلا به ویروس کرونا در خراسان رضوی گفت: تاکنون هشت نفر در این استان به خاطر ابتلای آنها به ویروس کووید ۱۹ جان باخته‌اند.

 

وی افزود: این افراد جمعیت زیرمجموعه حوزه جغرافیایی تحت پوشش دانشگاه های علوم پزشکی مشهد و نیشابور و از بین فوت‌شدگان نیز ۶ نفر متعلق به حوزه زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دو نفر از نیشابور بوده‌اند.


گفتنی است براساس آمارها از کل بیماران مبتلا به نارسایی حاد تنفسی بستری در استان خراسان رضوی ۱۰ نفر فوت کرده‌اند و نیشابور بعد از دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیشترین آمار مشکوک به ابتلا را دارد.


طبق تاکید ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی مشهد صداقت در ارائه آمار و اطلاعات مربوط به مبتلایان مشکوک به کرونا و فوتی‌ها محور کار ما قرار دارد و هیچ پنهان کاری در این خصوص وجود ندارد و از مردم تقاضا داریم اطلاعات را از منابع معتبر و رسمی اخذ کنند.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->