آیا پخش سریال «تاسیان» متوقف شد؟ رایزنی فرهنگی ایران و ترکیه برای تقویت همکاری‌های کتابخانه‌ای «گفت‌وگویی درباره حقیقت در علم، هنر و دین» در کنفرانس مسکو نقد و بررسی کتاب دشنام‌های سرگردان در حوزه هنری خراسان رضوی «دیباچه نویسی بر مرقع» روایتی از هنر و ادبیات در قاب کتاب حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفته فرهنگی ایران در دوحه| نمایش شکوه هنر و تمدن ایرانی پیوند موسیقی، فرهنگ و اقتصاد در جزیره با برگزاری جشنواره ملی «عودنوازی قشم» نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور ۱۷ اثر برگزیده از روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود «جین آستن» روایتی از عشق، اشتباه و هوشمندی زمان و مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد ششمین جشنواره فیلم کوتاه بسیج اختران در نیشابور برگزار می‌شود درگذشت کارلوس جیه‌گس، فیلم‌ساز برجسته برزیلی معرفی منتخبان مرحله اول داوری جشن مستقل سینمای مستند ایران آغاز فیلم‌برداری فیلم مرگ رابین هود با بازی هیو جکمن ترجمه رمان‌های «شاه بی‌سرگرمی» و «هیچ‌چیز مال تو نیست» منتشر شد پوستر رسمی فیلم اودیسه، کریستوفر نولان منتشر شد + عکس
سرخط خبرها

وزارت فرهنگ: جشنواره‌های تئاتر استانی رکورد زد

  • کد خبر: ۱۹۸۰۸۱
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۱
وزارت فرهنگ: جشنواره‌های تئاتر استانی رکورد زد
اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام کرد: ۴۸۰ گروه نمایشی و پنج هزار و ۷۱۹ هنرمند، در ۳۲ جشنواره تئاتر استانی و منطقه‌ای که از۶ آبان تا ۳ آذر امسال برگزار شد، حضور داشتند که نشانگر شکسته شدن رکورد مشارکت در این رویداد است.

به گزارش شهرآرانیوز جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، مهمترین رویداد نمایشی کشور است که ریشه‌های آن در جشنواره‌های استانی رشد می‌کنند.

جشنواره‌های تئاتر استانی در سال ۱۴۰۲، از ششم آبان آغاز شد و سوم آذرماه به پایان رسید.

ویژگی این دوره از جشنواره‌ها که در ۳۱ استان و منطقه کرمان جنوبی برگزار شد، اضافه شدن بخش خیابانی بود. برگزیدگان هر دو بخش خیابانی و صحنه‌ای این رویداد، به جشنواره تئاتر مناطق فجر راه پیدا کردند.

حضور و مشارکت هنرمندان در این دوره بسیار چشمگیر بود. از جمع بی‌شماری که متقاضی حضور در سی و پنجمین دوره جشنواره‌های تئاتر استانی کشور بودند، پنج هزار و ۷۱۹ هنرمند به این رویداد هنری راه پیدا کردند و در سراسر کشور به رقابت پرداختند.

پس از انتشار فراخوان جشنواره‌های استانی، یکهزار و ۳۳۱ گروه نمایشی درخواست خود را ثبت کردند که از این میان، ۸۶۹ نمایش صحنه‌ای و ۴۶۲ نمایش خیابانی بودند.

پس از بررسی هیئت انتخاب آثار در هر استان، در مجموع ۴۸۰ نمایش به جشنواره‌ها راه پیدا کردند که شامل ۲۸۳ اثر صحنه‌ای و ۱۹۷ نمایش خیابانی بودند.

هیئت‌های داوری، در مدت حدود یک ماه، آثار شرکت‌کننده را ارزیابی کردند و در نهایت ۱۳۰ نمایش به عنوان برگزیدگان این رویداد بزرگ کشوری معرفی شدند که ۷۵ نمایش صحنه‌ای و ۵۵ اثر خیابانی را دربرمی‌گیرد. پس از رقابت این آثار در جشنواره مناطق، برگزیدگان به چهل‌ودومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر راه پیدا می‌کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->